DV2020 bekleme odası
-
@hayyaatt çok iyimsersin.inşallah öyle olur.forum olarap hep birlikte giderlim ozaman :)
-
........
-
@cemalmühendis amerika da oturma ve çalışma şansı yakalamak istemez misin sorusunu görüyorlar ad soyad tel doğum tarihi ne mezunu bu kadar doldur gönder her başvuru yapan kişiden resim gönder diyorlar bu kadar herkeste atlıyor
-
........
-
@cemalmühendis ne yaptın kardeş ya 500 usd olsun nedir.şuanki kur ile 2750 tl.:(
haklısın ücretli olsun en azından gerçekten gitmek isteyen başvursun ama okadar da yüksek olmasın.50-100 usd iyidir.eşler ayrı ayrı başvurmak isterse senin dediğin gibi olursa sadece başvuru ücreti iki kişi için 5500 tl yapar.vallahi çok. :( -
@cemalmühendis arkadaşım doğrudur para yapılması mantıklı fakat 500USD çok para. Ama sanıyorum ki $50-100 arası olursa başvurularda %30-40 azalma olur belki daha fazla belki daha az 😉
-
Biz bunu yılladan söylüoruz ama maalesef tabiki usa hükümeti böyle bir tercihte bulunmuyor - yanı çıkan sayısı ve giden sayısı çok fakrlı insanlar bakmıyor bile sonucua - sonucuna bakan araştıran gitmek isteğen ve bunun için caba harcayan kişiler olmalı ve istekli.
O yüzden ücret bir vize ücreti kadar olmalı 160 dolar ideal ki para da onemli değil veren kişi bunu takip eder ve aklında buraya hazırlık vardır kesin olarak.
Bu yıl biraz umutluyum bakalım. Herkese bol şans.
-
15-20 dolarlık bir ücreti olsa hayır demem. Öylesine başvurmuştum, çıkmış ama ne işim var amarigalarda diyen kişilerin öylesine başvurmasının önüne geçmeye yeter de artar bile bu miktar.
-
@likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@cemalmühendis arkadaşım doğrudur para yapılması mantıklı fakat 500USD çok para. Ama sanıyorum ki $50-100 arası olursa başvurularda %30-40 azalma olur belki daha fazla belki daha az 😉
En az %90 azalır. Kesin.
-
@redsat2000 eyvallah teşekkürler. :)
-
Azalma olmaz kendinizi kandırmayın çünkü aracı kurum zaten para alıyor bedava olmasına rağmen yani asıl konuşulan olay kanada olduğu gibi puan olmadığı sürece hayalinizde olur azalma olayı
-
@cemalmühendis DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@semavi bey in videosunda izledim sanırım. Toplam 4bin küsür kişiye GC çıkıyor ve yaklaşık 600kişi giriş yapıyor ülkeye.Ne kadar enteresan bir durum?Ya arkadaşım madem gitme fikrin yok, madem cesaretin yok, yada ne bileyim...Neden gerçekten yüreğiyle isteyen insanların hakkına giriyorsunuz?
Değil vize için 4-5 bin lira para harcamak, cebinde dolmuşa binecek parası olmadığı halde bedava diye yalandan çekilişe katılan kıyamet gibi 17-18 yaşında lise öğrencisi var. Çekilişe katılmak ücretli olsa ne yapacak, babasından para isteyip çekilişe mi katılacak? Babasının ne cevap vereceğini tahmin edersiniz, buraya yazmayayım ayıp olmasın. Zaten 4000 kişi kazandığı halde sadece 500 600 kişinin vize alıp giriş yapmasının başka açıklaması yok. Kalan 3000 küsür kişi işte sırf beleş diye eğlencesine, amaçsızca çekiliş başvurusu yapan gereksiz tipler. Öyle $500'a filan bile gerek yok, $100 deseler bile yeter, gitmeye niyeti olmayan 10 binlerce kişi çil yavrusu gibi dağılır
-
Hatta $100 ücret koysunlar, isteyen istediği kadar başvuru yapabilsin. Lottary dediğin öyle olur, çok isteyen bastırır parayı 10 tane 20 tane çekiliş hakkı alır. Hiç olmazsa gerçekten isteyenler katılmış olur sadece
-
Bu ileti silindi! -
@labrador https://youtu.be/X1UJAngOmmY
Bahane yaratma -
Bu ileti silindi! -
Hayırlı Pazarlar, sonunda güneşli günler başladı. İnsanın içi kıpır kıpır oluyor, Mayıs da yaklaşıyor. Geçen sene ramazan arifesi miydi yoksa ramazanda mıydık hatırlayamadım, bu sene de ramazana denk geliyor. O gün geldiğinde çok zor oluyor zaman duruyor sanki...İnsanoğlu işte böyle heyecanlar çok tatlı oluyor,kazanamasak da ne yapalım dedikodu grubuna devam.🤙🤣
-
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@daydreamer Şahsen ben 18-19 yaşındayım ve üniversite okuyorum şimdi.Aklımdan ne geçirdiysem şak diye söylediniz,Ya kardeşim sen ingilizce bilmiyorsun,senin maddi durumun elverişli değil olsa bile annen ve ya baban bu olaya karşı,Sen yurtdışına çıkıp en azından bi süre kalmamışsın deneyim sahibi değilsin hatta bırak yurtdışını,uçağı falan daha ailensiz şehir dışına çıkmamışsın,Kendi işini kendisi halledebilen bir yapın yok...Ve sen gidip GC'ye başvuruyorsun sonra bizim gibilere yani bu şartları sağlayabilen bireylere 'has not been selected' çıkıyor ama bu arkadaşa 'You have been randomly selected' diye ekran geliyor.Napsın tabi arkadaşta ot gibi ekrana bakıyor bi gülümsüyor sonra aklından şunu geçiriyor 'ya benim param yok,ingilizcem yok,ailem zaten ne anlasın Amerigadan neyse boşver'...Aynı örnekte görüldüğü gibi olay bundan ibaret,biz anca bi bardak soğuk su içelim 7 mayısta
Gerçekten ben de bu duruma çok sinirleniyorum. İstisnasız her sene öylesine başvurmuştum çıktı ama dil bilmem, ne anlarım amarigadan, annem/babam yolu göstermese yan mahalleye gidemem; hayatımda uçak görmedim binmedim vs vs diyenler görüyorum.
Madem niyetin ilgim alakan yok, kendi ayaklarının üzerinde duracak bir durumun yok. Ne diye başvurup diğer insanların hakkını yersin ki?
-
@oradaki o herkes de var emin ol 😀😀
-
Sevgili arkadaşlar, neden 500usd çok diyorsunuz ki?Anlayamıyorum.Zaten GC çıktığında yanınıza 15000usd para alıp gideceksiniz.Yoksa haliniz nice olur oralarda?Şöyle düşünün bu halde şansınız %1 bile değil iken, diğer durumda %30lara belki daha da yükseklere çıkacak.Gereksizlerin elenmesi için inanın yüksek ücret ödemek çok doğru bir yöntem olurdu.Ayrıca ingilizce dil şartıda olmalı.Çünkü her gitmeyi düşünen bi araba alırım lyft,yok uber yok delivery yaparım hayalinde???Adamların hayalleri bile bu kadar.Ama yapacak birşey yok tabiki.Kararı verecek US yetkilileri ne yazık ki.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum