DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
@elbruz merhaba videoda aslında ordanda alan cok fazla oluyor sorun olmuyor diye belırttık aslında! hongkong secmemız sundan kaynaklı ulke olarak bılıyorsunuz yıllarca ıngılız somurgesı olmus bır ulke ve resmı ısler daha duzgun ılerlıyor bunu kastektık orası ıcın kötu anlamda bır sey dmeek ıstemedık bıze daha garanti geldı hongkong ulke olarak yanı elımızde tek fırsatımız var vıze almak ıcın hıc birseyı riske sokmak ıstemedık bundan kaynaklı..malıyet olarak bakılırsa bangkong kesın secılebılır bence bu arada sıze kalmıs bir olay vizeniz sımdıden hayırlısı olsun...
-
@ozgurs maili hemde ekran görüntüsü alarak attım gelen cevabıda pdf olarak aldım, çıktısını yanımda götüreceğim belge çok olsun yeterki az olmasın. Her türlü kanıt iş görür malum amerika bu belge işine çok önem veriyor sizlere de kolaylıklar dilerim🙂
-
@Aslan-3, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
Selamlar, günlerdir sorduğum cevabını merak ettiğim konuya değinmişsiniz, talihli eşim, orjinal ıslak imzalı lise diploması elimizde, fakat okulun adı değişmiş ve 2003 yılında mezun olduğu için e-devlette görünmüyor, apostil ve yeminli tercüme işimizi görür mü acaba, teşekkürler
Merhabalar,
Birebir aynı süreci yaşıyorum. 2003 mezunuyum diplomam elimde ancak dediğiniz gibi okulumun adı değişmiş durumda. Edevletten de maalesef qr kodlu belge alamıyordum. Bu yüzden okula gidip okuldan qr kodlu mezuniyet belgesi talep ettim. Bir tane dilekçe yazıyorsunuz ve diploma fotokopisini verdiğinizde okul sizin için hazırlıyor. Bununla birlikte gitmişken ıslak imzalı olsun diye transkript dökümlerini de aldım. Şuan verdikleri belge edevlette sorgulanabilir hale gelmiş oldu. -
@goktug1122 Bende Didim'de oturuyorum listede çıkmadığı için pick-up seçmiştim. Premium delivery seçeneğinde düzgün hizmet alabilen biri yok henüz sanırım geç verdiklerini söylüyorlar. Eğer Ankarada tanıdığınız varsa kimlik fotokopiniz ve sizin adınıza evraklarınızı alabileceğinize dair imzalı bir kağıtla belgelerinizi aldırtıp size kargolatırsanız daha hızlı bir çözüm olabilir.
-
@myof61 Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀
-
@Flight101 teşekkür ederim sizlerinde inşallah ✋
-
@Aslan-3 Noter ve apostile gerek yok. Diplomanın orjinali ve yeminli tercümeli hali yeterli. Okul isminin değiştiğini onlar sorarsa söyleyin. Sözlü olarak söylerseniz bir sorun olmaz. Fakat ekstra detay vermenize gerek yok.
-
@Aslan-3 Ayrıca bu söylediğim Hong Kong için geçerli. Sanırım siz Viyanada mülakata gireceksiniz, oradaki süreçle ilgili bir bilgim yok.
-
@onurkaptan ve @Aslan-3 sorularinizi ve cevaplarinizi dv25 basliginda paylasmaniz gerekiyor. Bu baslikta genelde deneyimler paylasilmaktadir.
-
Merhabalar.. Liseden bu sene mezun olan 18 yaşındaki oğlum için e-devlet üzerinden askerlik durumunu sorgulatmıştık. "Askerlikle yükümlü olmadığınız için bu hizmeti kullanamazsınız." ibaresi görünüyordu.. Dolayısıyla e-devlet üzerinden oğlum için herhangi bir askerlik durum belgesi alamadık. Bununla ilgili olarak, askerlik şubesine gittik. Ankara A.B.D. Elçilik sayfasında 17 yaş üzerindeki erkek başvuru sahipleri için askerlik durum belgesinin istendiğini söyledik & elçiliğin sayfasındaki söz konusu sayfayı da gösterdik. Lakin, askerlik şubesindekiler, oğlumun askerlik çağına gelmediği için sistemde görünmediğini ve bununla ilgili d2 hiç bir belge veremeyeceklerini söylediler.. Dolayısıyla, herhangi resmi bir evrak alamadık. Bu işi nasıl çözebiliriz? Bizim durumumuzda olanlar mülakattan önce nasıl bir yol takip ettiler, acaba? Mülakatta bununla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanıyor mu? Cevaplarınızı için şimdiden teşekkür ediyorum..
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
@turkercagan listede yazan belgeler ilgili bir olumsuzluk olduğunda bunu dile getirdiğinizde zorlamıyorlar sizi mutlaka olacak diye, sürekli görüşme yaptıkları için 17 yaşındaki çocuk için bu belgeyi alamayacağınızı biliyorlardır zaten, ama siz "Askerlikle yükümlü olmadığınız için bu hizmeti kullanamazsınız." ibaresi olan sayfanın ekran görüntüsünü alıp yanınızda bulundurun her ihtimale karşı.
-
@ozgurs çok teşekkür ediyorum cevabınız için.
-
Teşekkür ederim
-
Farkındayım, bu başlıkta tam da aradığım soruya bir cevap yazılmıştı ona istinaden ilgili iletiye anında cevap alabilmek için yazdım, dikkat ediyorum normal şartlarda forum kurallarına,🙏
-
Herkese merhaba, 7 Mayısta Ankara'da yapılan muayenede malum teste kalmıştım. Test sonucum 10 temmuzda gelmişti, bana çok yardımı dokunan @Nalcabasmaz 'ın da yaptığı gibi eski sisteme göre pasaport, sarı belgemi ve durumu anlatan bir mektup eşliğinde ''IV UNIT dikkatine'' ibaresi ile PTT kargo ile yollamıştım. 17 Temmuzda kargo kabul edildi, 21inde Refused, AP ye döndü 2-3 gün sonra bugün sabah baktığımda ISSUED şeklindeydi. Şimdi bakalım pasaportu nasıl bana geri yollayacaklar. Stres seviyem ve uçak bilet fiyatları doğru orantılı olarak artmaya devam ederken beklemeye devam, hepimize bol şans ve sabırlar efenim :)
-
@ozgurs şimdiden vizeniz hayırlı olsun oradaki hayatınızda başarılar diliyorum uçak bileti konusunda bir tavsiyede bulunabilirim
Mayıs ayında sonuçlar açıkladığında olumsuz olduğunu görünce hemen amerika tatil planı yaptım 1 haziranda da amerikaya gidecek şekilde bilet aradım 3 hafta gibi dar zamanda aldığım için bilet fiyatları yüksekti tanıdık birinin tavsiyesi üzerine biletimi alırken şu şekilde bir yol izledimBiletimi acente aracılığı ile 3 gün opsiyon yaparak ayırttım 3 günün sonunda bilet fiyatı değişmedi ise bir önceki opsiyonu iptal ederek tekrar opsiyonladım bu şekilde 1.5 hafta boyunca aynı fiyatı ve koltuğumu koruyarak devam ettim uçuşuma 1 hafta kala fiyatlarda biraz gerileme gördüm sebebi uçak uçuşa yakın koltukları doldurmak için boş koltukları 1 2 günlük fiyatları geri çekiyor demişlerdi fiyatı 5k kadar avantaj olacak şekilde geri çektiler o fiyattan opsiyon yaptıktan sonra fiyatı tekrar yükseltiler panikle herkesin alması için uçşa son 5 gün kala biletimi 15k gibi avantajla aldım
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@ozgurs şimdiden vizeniz hayırlı olsun oradaki hayatınızda başarılar diliyorum uçak bileti konusunda bir tavsiyede bulunabilirim
Mayıs ayında sonuçlar açıkladığında olumsuz olduğunu görünce hemen amerika tatil planı yaptım 1 haziranda da amerikaya gidecek şekilde bilet aradım 3 hafta gibi dar zamanda aldığım için bilet fiyatları yüksekti tanıdık birinin tavsiyesi üzerine biletimi alırken şu şekilde bir yol izledimBiletimi acente aracılığı ile 3 gün opsiyon yaparak ayırttım 3 günün sonunda bilet fiyatı değişmedi ise bir önceki opsiyonu iptal ederek tekrar opsiyonladım bu şekilde 1.5 hafta boyunca aynı fiyatı ve koltuğumu koruyarak devam ettim uçuşuma 1 hafta kala fiyatlarda biraz gerileme gördüm sebebi uçak uçuşa yakın koltukları doldurmak için boş koltukları 1 2 günlük fiyatları geri çekiyor demişlerdi fiyatı 5k kadar avantaj olacak şekilde geri çektiler o fiyattan opsiyon yaptıktan sonra fiyatı tekrar yükseltiler panikle herkesin alması için uçşa son 5 gün kala biletimi 15k gibi avantajla aldım
tam olarak nasıl yaptığınızı anlayamasamda :) ucuz bilet kovalayacağım hele bir pasaport gelsin bakim bir her şey tamam mı?
-
@ozgurs pasaportunu ptt den bekleme ankara da MAHALL ANKARA diye biryer var onun altında vfs global şirketinden almalısınız
-
Merhabalar ben 2026 talihlisiyim, DS260 formumu başvuru açıklandıktan 3 gün sonra doldurup onayladım 3 ay geçti, 4 senelik ilişkim var ve evlenme kararı aldım evlenip dosyamı açtırıp eşim içinde form doldurmayı düşünüyorum ama bu mülakatta sorun yaratır mı yaratmazsada evlilik ve dosya açtırma işlemini ne zaman yapmam uygun olur, geçmiş deneyimlerinden bunu yaşayan varsa yada bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa çok sevirim 🙏
-
@myof61 ben yeni sistemde yarım yamalak bir kayıt oluşturup yeni sistem ödemesi de yapmıştım ve yazdığım mektup içeriğine yeni sitede oluşturduğum hesabın id numarasını da eklemiştim sanırım işe yaramış ki dün akşam 00.01 de GTS Premium Delivery (US Visa) Tracking başlıklı bir mail aldım. Ups ile gönderim yapacaklarını ve takip numarasını eklemişler. Pasaport elime geçince yine burdan bilgi veririm, sanırım bu firmayla çalışılmaya başlandığından beri premium delivery seçeneğini pek kullanan, kullanan varsada mutlu olan yok sanırsam
GTS Premium Delivery (US Visa) Tracking
Gelen Kutusu[email protected]
00:01 (13 saat önce)
Alıcı:Dear Visa Applicant,
Your documents are being dispatched via UPS Express courier under reference number: ***********************
You have chosen Premium Delivery for your document return.
Please visit UPS Courier to track your document: https://www.ups.com.tr/
The delivery fee is NOT included in your Visa Application fee.
Best regards,
VFS Global on behalf of www.ustraveldocs.com
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum