Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar,
    Umarım doğru başlık altına yazıyorumdur forumu yeni kullanmaya başladım çok acil desteğinize ihtiyacım var,
    Yeni evlendim eşimi sürece dahil etmek için KCC ye email attım eşimi de DS260 formuna eklemek için fakat formu açmadılar.
    Sadece gerekli bilgileri konsolosluğa getirin gibi bir email aldık.
    Bu durumda ne yapmamız gerekli?
    Lütfen bilginize çok ihtiyacımız var

• @ATS16 Teşekkürler. Molnar’a o şekilde cuma günü mail atmıştım, bu sabah dönüş yaparak 2 eylül tarihine sağlık randevusu verdiler.

• Arkadaşlar merhaba, Varşova'da yaşıyorum. Konsolosluk sitesinde, Lehçe veya İngilizce dışındaki belgelerin İngilizceye çevrilmesi gerektiği yazıyor. Ancak burada Türkçeden İngilizceye yeminli tercüman bulamadım. Türkiye'den online çeviri yaptırsam kabul edilir mi?

• @ahmeterol1912 Evet çevirtebilirsiniz ama ıslak imza ve kaşelenmesi gerek. Dijital çeviri dosyası veya dijital imza olmaz. Islak imza atarak adresinize kargolayabilirler.

• ⭐⭐⭐⭐

@bellebella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Umarım doğru başlık altına yazıyorumdur forumu yeni kullanmaya başladım çok acil desteğinize ihtiyacım var,
    Yeni evlendim eşimi sürece dahil etmek için KCC ye email attım eşimi de DS260 formuna eklemek için fakat formu açmadılar.
    Sadece gerekli bilgileri konsolosluğa getirin gibi bir email aldık.
    Bu durumda ne yapmamız gerekli?
    Lütfen bilginize çok ihtiyacımız var

Önce imzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin lütfen.

Mülakat aldıysanız imzanızda yer ve tarihi de yazın. Size buna göre cevap verilecektir merak etmeyin.

• Merhabalar, Sıralamam 8200 lerde mülakat maili aldım 9 Eylüle 2025 e. Bazı sorularım var yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@kskn

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Akabinde forum kullanıcıları soracağınız sorular kapsamında gerekli cevapları iletecektir. Bol şans!

• HK konsoloslugundan mail aldim lise ve uni belgelerinin teyidini istiyorlar suan .hk mulakati olanlara bilgilendirme olarak belirtim

• Hong Kong konsolosluğunda yakın zamanda orijinal lise diploması ile değil de e-devlet'ten alınan QR kodlu lise mezuniyet belgesi ile mülakata giren oldu mu acaba?
    Türkiye'den orijinal diplomayı temin etmem zor olacak, buraya da ABD'den geçtim. E-devletten çıkarılan belgeyi yeminli çevirisi ve orijinali ile vermeyi düşünüyordum. Orijinal üniversite diploması + çevirisi yanımda mevcut.

• Arkadaşlar e nabzımda sadece 1. doz biontech covid-19 aşısı yaptığım görünüyor. 2.doz aşıyı hong kongta yapıcam sağlık muayenesinden önce mi sonra mı yapmalıyım. Ayrıca 2 doz aşı yaptırmak yeterli mi? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

• @docdoc58 selamlar.e devletten yada suan turk konsoloslugundan alabildiniz kadar liseyle alakali belge alin bence ,ama diplomaya ulasabiliyorsaniz hizli kargo ile hk ya getirtin

• ben bu HK yı anlayamıyorum arkadaş orda lise okumadan üni ye mi geçiliyormuş. Nese sorunsuz halledersiniz inş.

• ⭐⭐⭐⭐

@docdoc58, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hong Kong konsolosluğunda yakın zamanda orijinal lise diploması ile değil de e-devlet'ten alınan QR kodlu lise mezuniyet belgesi ile mülakata giren oldu mu acaba?
    Türkiye'den orijinal diplomayı temin etmem zor olacak, buraya da ABD'den geçtim. E-devletten çıkarılan belgeyi yeminli çevirisi ve orijinali ile vermeyi düşünüyordum. Orijinal üniversite diploması + çevirisi yanımda mevcut.

Ben sizin yerinizde olsaydım bütün Hong Kong deneyimlerini ve özellikle bunu çoktan okumuştum: https://yesilkartforum.com/forum/post/485470

• arkadaslar selamlar.pet hayvanimiz var konsolosluk bir durum yok degilmi? hk ya bildirmem gerekli birsey varmidir

https://yesilkartforum.com/forum/topic/305/amerika-ya-evcil-hayvan-götürmek/1567?page=79

bu basliga goz attimda konsolosluk bir durum yok muhtemelen sadece biyerlere bildirmem lazimmis vs

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

Hong Kong konsolosluluk görüşmesine giderken evcil hayvaniniz ile mi seyahat edeceksiniz? Sizin Hong Kong’dan ABD’ye seyahat planınız vardı, Hong Kong - ABD yolculuğunuza evcil hayvaninizi da mı eklemek istiyorsunuz?

• Bu sabah Hk konsolosluğundan Lise diplomanızın bir kopyasını ve mezuniyet belgenizi bize sunun ve mail ile gönderin diye bir mail aldım arkadaşlar bu maili sizlerde aldınız mı ?

• @ATS16 yok hayir ,vize sonrasi giris cikis yapacagiz ama goc esnasi icin birseyler belirtmem lazimmi hk ya ,o linkde bilgiler var kayit vs yapilicak trde islemler asilar var ancak konsolosluga bildiricegim bir durum yok zannedersem

• @dogukan-altn evet bugun lise mezun bel,uni mezun bel,lise dip uni dip tercumana yollattim suan onlar elime ulasti hk da mesai baslamadan gondericegim bir kac saate

• @dogukan-altn benden bir şey talep etmediler

• @Bahadır-Yena yarinki mesaiyide bekleyin bence ona gore hareket edin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |