DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Arkadaşlar e nabzımda sadece 1. doz biontech covid-19 aşısı yaptığım görünüyor. 2.doz aşıyı hong kongta yapıcam sağlık muayenesinden önce mi sonra mı yapmalıyım. Ayrıca 2 doz aşı yaptırmak yeterli mi? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
-
@docdoc58 selamlar.e devletten yada suan turk konsoloslugundan alabildiniz kadar liseyle alakali belge alin bence ,ama diplomaya ulasabiliyorsaniz hizli kargo ile hk ya getirtin
-
ben bu HK yı anlayamıyorum arkadaş orda lise okumadan üni ye mi geçiliyormuş. Nese sorunsuz halledersiniz inş.
-
@docdoc58, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hong Kong konsolosluğunda yakın zamanda orijinal lise diploması ile değil de e-devlet'ten alınan QR kodlu lise mezuniyet belgesi ile mülakata giren oldu mu acaba?
Türkiye'den orijinal diplomayı temin etmem zor olacak, buraya da ABD'den geçtim. E-devletten çıkarılan belgeyi yeminli çevirisi ve orijinali ile vermeyi düşünüyordum. Orijinal üniversite diploması + çevirisi yanımda mevcut.Ben sizin yerinizde olsaydım bütün Hong Kong deneyimlerini ve özellikle bunu çoktan okumuştum: https://yesilkartforum.com/forum/post/485470
-
arkadaslar selamlar.pet hayvanimiz var konsolosluk bir durum yok degilmi? hk ya bildirmem gerekli birsey varmidir
https://yesilkartforum.com/forum/topic/305/amerika-ya-evcil-hayvan-götürmek/1567?page=79
bu basliga goz attimda konsolosluk bir durum yok muhtemelen sadece biyerlere bildirmem lazimmis vs
-
Hong Kong konsolosluluk görüşmesine giderken evcil hayvaniniz ile mi seyahat edeceksiniz? Sizin Hong Kong’dan ABD’ye seyahat planınız vardı, Hong Kong - ABD yolculuğunuza evcil hayvaninizi da mı eklemek istiyorsunuz?
-
Bu sabah Hk konsolosluğundan Lise diplomanızın bir kopyasını ve mezuniyet belgenizi bize sunun ve mail ile gönderin diye bir mail aldım arkadaşlar bu maili sizlerde aldınız mı ?
-
@ATS16 yok hayir ,vize sonrasi giris cikis yapacagiz ama goc esnasi icin birseyler belirtmem lazimmi hk ya ,o linkde bilgiler var kayit vs yapilicak trde islemler asilar var ancak konsolosluga bildiricegim bir durum yok zannedersem
-
@dogukan-altn evet bugun lise mezun bel,uni mezun bel,lise dip uni dip tercumana yollattim suan onlar elime ulasti hk da mesai baslamadan gondericegim bir kac saate
-
@dogukan-altn benden bir şey talep etmediler
-
@Bahadır-Yena yarinki mesaiyide bekleyin bence ona gore hareket edin
-
@Cansu-mer @dogukan-altn hiç amerika vizesi almış mıydınız ?
-
@Bahadır-Yena evet 10 yil gecti nerdeyse j1 degisim vizem vardi
-
Mülakata gireceğiniz HNK konsolosluğa evcil hayvanınız ile ilgili bir bildirimde bulunmanız gerekmiyor.
ABD’ye kesin göç zamanı, evcil hayvanınızın türü (kedi, köpek), cins (Van ve Ankara kedilerinin yurtdışına çıkarılabilmesi için ayrıca izin almanız gerekiyor) ve ırkına göre forumdaki Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek başlığından detayları öğrenebilirsiniz. Özellikle Sn. @bernat’ın bilgilendirmeleri ve paylaşımları çok açıklayıcı.
-
@ATS16 tamamdir not alindi vakit ayirip bilgilendirdiginiz icin cok tesekkurler
-
@Cansu-mer Mail olarak gönderecek misiniz
-
@ozgurs gecmis donemlerde sahte diploma olayi olmus galiba onunla ilgili onlem amacli diye okumustum bir yazida
-
@dogukan-altn evet tercumeden geldi banada suan ,ama bi hata var onu revize etmelerini bekliyorum sonra atacagim
-
Bu ileti silindi! -
Daha once ayni soru ve cevabi yesillendirilmisti, arama butonu cok guzel bir arac bu forumda.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15463?page=774
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.