Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onurkaptan Bulundurun elbette. Hatta haddime değil ama kişi başı minimum 10.000 dolar ile ülkeye girmek en doğrusu olur zaten. İlk başlarda mesleğiniz ne olursa olsun çok zorlayıcı oluyor finansal olarak. Şimdiden bol şans.

• @onurkaptan tesekkurler sagolun 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne arafta kalmış gibi şuan. 17sinde taşımak için teyit verdim demişsiniz, tam da o gün yani 17/07 de Ankara mülakatları planlamış görünüyor çünkü Ankara'daki 7k ve 8klarda status date'ler 17/07. Sanırım bu yazışmalar konusunda deneyimli arkadaşlarımız birşeyler yazabilirler. KCC ye mi yoksa Ankara veya HNK mı yazmak gerekli bilemedim. Ama mutlaka bir yerlere yazmanız gerekli bence.

• @aysegul gelmez diye taşımıştım tam olarak benim numaraya kadar geldi Ankara'da. Umarım kabul ederler Ankara yanıtını bekliyorum bu hafta içi. Nasip.

• @Cansu-mer hayırlı olsun hocam, benim de mülakatım 4eylül dün dr.nicolsona mail atmıştım dönüş yapılmadı. 4 eylüldeki mülakat için Türkiyeden gidenlerin aynı gün mü olur acaba ona göre şimdiden uçak bileti alıcam

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti göbek adım hxxi bende hxxi fxxxh ve soy ismim şeklinde yazmısım pasaportumda da hxxi fxxh ve soy ismim olarak geçiyor fakat dvstatus check maili geldi orada fxxh hxxi diye geçiyor problem yaratır mı ds 260 a baktım sıralama doğru anlamadım neden böyle

• @yahya-abdukaya haftasonu oldugu icin cevap gelmemistir,cevap aldiktan sonra isterseniz hareket edin.ama assa yukari 10 gun oncesine fark birakiyor mulakat ile saglik kontrolu arasinda

• Merhaba arkadaşlar, İstanbul Anadolu yakası belgeleri tercüme edecek bir yeminli tercüman öneriniz var mı?

• Arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktıda benim şuan ki pasaportum 24 ocak 2027 ye geçerli sizce yeterli mi mülakat için bir sorun olur mu mülakat esnasında yenilemem mi gerekiyor @Serapp @gucarslan

• @dogukan-altn Merhaba. Yeterli ama istersen yenile. 10 yıllık pasaportunda olsun vizen.

• @Movistar74 Hocam sizce şart mı mesela amerikaya gittiğimde konsoloslukta yenilesem olmaz mı hong kong da ki mülakat sırasında pasaportun süresi göze çarparmı sizce

• @dogukan-altn o şekilde de yapabilirsin ama burda konsolosluktan randevu alıp uğraşana kadar orada çözersin işi 🙂

• ⭐⭐⭐

@dogukan-altn Vize basılacak pasaprtunuzun minimum 6 aylık geçerlilik süresi olmalıdır.
    Şu an kullandığınız pasaport süreniz vize basılması için yeterlidir.. Yenileme işlemini burada yada Amerika'da yapmak sizin tercihinizdedir..

• @Flight101 Anladım hocam peki sizin tavsiyeniz nedir gidip hemen pasaportumu yenilesem mi yoksa gerek yok mu daha sonra mı yapsam

• ⭐⭐⭐

@dogukan-altn
    Benim pasaportumun 11 aylık süresi kaldı, yenileme işini Amerika'ya bıraktım...
    Kendiniz tercih edeceksiniz..

• @Flight101 Benimde şuan dan itibaren 1 yıl 6 ay lık bir pasaport sürem var aklımı kurcalayan tek şey Hong kong da mülakat esnasında görevli buna problem çıkarır mı

• ⭐⭐⭐

@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@dogukan-altn Vize basılacak pasaprtunuzun minimum 6 aylık geçerlilik süresi olmalıdır.
    Şu an kullandığınız pasaport süreniz vize basılması için yeterlidir.. Yenileme işlemini burada yada Amerika'da yapmak sizin tercihinizdedir..

@dogukan-altn ☝

• dostlar selamlar umarim surecler iyi ilerliyordur.
    Biz mulakat sonrasi NY ye 5-6 gunlugune giris cikis yapalim diye dusunduk.Kafandaki soru ise,mulakatta yani GC teslim adresi new jersey de bir arkadasimin adresini vericegim,ama saglik da da adres soruyorlarmis .ben simdi hangi sehri soylemeliyim.ilk girisimiz new york olucak muhtemelen.yani konsolosluga gc teslim edilecek adres new jersey ama ilk giris Ny olucak nasil ilerlemeliyim sizce.
    Biraz uzattim kusura bakmayin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |