@Seyduna Ya hocam haklısınız zaten süreç çok garip bir şekilde gidiyor ve bir garantisi yok
erken onaylanma konusunda erken onaylanırsa atıyorum burda forumda bir hocamız vardı @ıscx kendisi bir kaç ayda onay almıştı onun kadar şanslı olucağımı düşünmüyorum ama atıyorum başıma geldi bu durumda CR1 Alıp giderim
Ama atıyorum tam 1 yıl veya 1 yıl 3 ay olmadı 1 yıl 5 ay falan filan yani kısacası 1 yıldan biraz fazla bekleyeceğim bir kaç ay içinde 2 yıllık karta razı gelmek istemiyorum
kaldıki ben biraz paranoyak bir insanım boşanma gibi kötü ve insani durumlarıda düşünüyorum 24 sene evli olan anne ve babası boşanmış biri olarak orda eşimin benden sıkılmayacağının ilişkimizin kötü bir noktaya gitmeyeceğinin bir garantisi yok yaşlarınızı bilmemekle birlikte saygı duyuyorum bizden büyük olduğunuza inanıyorum fakat biz daha 20'li yaşlarımızdayız yani zihin yapımızın kalkıpta 30 yaşlarındaki 40 yaşlarındaki bir insan kadar oturduğunu söyleyemem bu noktada bizim evliliğimizin ne kadar sağlam olduğu veya olacağı hakkında bir fikrim yok bu yüzden 2 yıllık kart alıp bir boşanma durumunda kendimi Türkiye'de bulma riskini almak istemiyorum çünkü benim yaşım gereği zaten Türkiye'de bir bağlantım veya oturmuş bir hayatım yok tüm hayatımı Amerika planına basıyorum bunun akabinde bir de bir anda terse dönüş yaşarsam benim için büyük bir yıkım olur yani hayatımla kumar oynayıp zar atmak istemiyorum ha benden büyük burda çok insan vardır sizlerin tecrübeleri ilişkileri sağlamdır ama ben bunu düşünüyorum hocam
Yinede bilgi için teşekkür ederim umarım sizde yakında mülakat alırsınız 1 yıl NVC için bize gayet yeterli bir süre eğer I-130 sizin gibi 1 yıl veya biraz fazla sürerse muhtemelen NVC'yi bekletip öyle sürece devam ediceğiz
Tekardan yanıt için teşekkür ederim