Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Nacrumates teşekkürler bilgilendirme için. Aynen ben de bir gelişme olursa buradan yazacağım.

• @Cansu-mer evet current olduğumla alakalı.

• daha önce hep Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov. bu maili alıyordum değişmiş sanırım . sanl yeni current olmuşum gibi

• @alyosha bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Kcc’ye dün atmış olduğum maile şimdi yanıt geldi. 22 eylül tarihine randevum oluşturulmuş. Önümüzdeki 7-10 gün içerisinde 2nl maili alacağımı da belirtmişler. Current olan arkadaşların bilgisine..

• @Ardando vay arkadaş biz yine mi kaldık. size hayırlı olsun bu arada.
    Nasıl bir mail attınız acaba KCC ye

• @Ardando demek bugun ve yarin tarih ogrenebilecegiz. insallh bu hafta en azindan tarihleri ogrensek ,evrak toplama isine baslicam

• Merhaba.

Belgelerde yanlışlık yapmamak adına danışmak için yazıyorum. usvisascheduling.com adresini kullanarak vize başvurusu oluşturmaya çalışırken emin olamadığımız için bir adımda takıldık. Bir tane danışmana sorduğumuzda bize AIS’ in kapandığını onun yerine UStravelDocs’ un açıldığını söyledi. Verdiği link de bizi yukarıda verdiğim siteye yönlendirdi. Biz kendisinden yardım almadan eşim adına başvuru açtık (talihli olan o) visa options kısmındaki kodlarda DV ve DV1-2 ve 3 kodları var biliyorsunuz. Burada DV mi seçmeliyiz yoksa DV1 mi? Dependent kısmına beni ve çocukları ekledikten sonra vize koduna yine aynı şekilde DV2 ve 3 mü girmeliyiz yoksa herkes için (eşim de dahil) DV mi işaretlenmeli? Danışman bize birlikte yapalım, siz yanlış yapıyorsunuz şeklinde cevap veriyor ama ben bunu danışmanlık ücreti için yaptığını düşünüyorum bir yandan da.

(Bunları soruyorum çünkü hem doğru yapmak ve eğer doğru yoldaysam danışmana ekstra para vermemek istiyorum hem de forumdaki arama kısmına ilgili anahtar kelimeleri yazsam bile (sanırım vize sistemi yeni olduğundan) yeterli ve doğru bilgiye ulaşamadım.)

Her türlü bilgi için şimdiden teşekkürler.

• 4 eylul e randevumuzun tanimlandigini ogrenmis bulunuyorum suan :))

@Serapp hanim simdi nasil ilerliyecegiz,oncelikle hk nicolsonla muayene icin maill ve whatsp uzerinden yazicam ?

• @Ardando Hocam hayırlı olsun, bizde 22xxx son bültende aktif olduk, bir sürü mail attım kccye fakat hep aynı otomatik yanıtla dönüyorlar, attığın mail örneğini paylaşabilir misin

• Gmail den dün attığım mailime randevu tarihim gelmiş sonunda bilinmezliğin karanlığı biraz aydınlandı.

• 1 temmuz evrak yuklemeyle ilgili olabilicek bir link varmi tecrubeli forumdaslardan ogrenmek isterim

1. gelen mail

You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

2.Gelen mailde bu

Thank you for your inquiry.

An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy in Hong Kong on 4 September 2025. You will receive a notification letter by email within the next 7-10 days, from [email protected]. Within 3-5 days of receiving the letter, you will be able to log into https://dvprogram.state.gov/ to verify your appointment date. Please follow the instructions provided at https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected.html for Interview Preparation and Fee Payments. The Kentucky Consular Center has completed the processing of your case and forwarded it to the interviewing office. Further inquiries should be addressed to the interviewing office listed above and you should carry any new or changed information with you to your interview appointment.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki Hong Kong mülakat deneyimleri çok faydalı olacaktır süreci planlamanız için.

• ⭐⭐⭐⭐

@vitruvius Hangi konsoloslukta randevunuz? Gözünüz aydın

• @vitruvius hayirli olsun sizinde insallah

• Mülakatı planlanan herkes için hayırlı olsun. Bizimde 2 Eylül olarak randevunuz planlanmış görünüyor.

• esim ve benim icin aticagimiz saglik muayene tarihi isteme maili ihtiyaci olan arkadaslar icin , Esimin bilgilerini vermem gereklimi isim vs 2 kisi oldugumuzu belirtmelimiyim

I have a visa interview scheduled for MULAKAT TARIHI and will be traveling from Turkey for the interview. I would greatly appreciate it if you could inform me of the earliest available date for the required medical examination so I can plan my trip accordingly.

Additionally, could you please provide a list of the documents I need to prepare for the examination?
    Thank you for your assistance.
    Name: ADINIZ
Surname: SOYADINIZ
Date of Birth: DOGUM TARIHINIZ
Case Number: CASE NUMARANIZ
Mobile No: TELEFON NUMARANIZ

• ⭐⭐

@Cansu-mer selamlar, oncelikle hayirli olsun. Bundan sonra yapmaniz gereken ilk islem saglik muayenesi randevusu olusturmak. Saglik muayenesi tarihiniz belli olduktan sonra otel ve ucak rezervasyonunuzu ayarlayabilirsiniz. Bunlarin yaninda antikor testi yaptirip eksik asilarinizda baslayabilirsiniz. Eger yurtdisinda bir gecmisiniz yoksa son 10 gun kala ceviri islemlerine baslayabilirsiniz. Edevlet uzerinden alinan evraklarda gecerlilik suresi oldugu icin ne kadar gec alirsaniz sizin icin o kadar iyi olacaktir. Bol sanslar simdiden.

• @onuru tesekkurler simdi nicolson ve anderson a mail ve whatsptan bilgilerimizi ilettim onumuzdeki hafta ici evrak ve asilar ,antikor islerini halledicegim ama şu 1 temmuz yonergesi kafami kur aladi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |