Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hayırlı olsun cok sevindim. Bekleme sırası bende şu an sanırım 🙂 yalnız viyana özelinde aktif olan sayı az olmasına rağmen eylül sonlarına vermesi biraz tedirgin etti
    @Ardando

• Biraz önce atmış olduğum ikinci maile kccden dönüş geldi. 18 eylül tarihine randevum oluşturulmuş.

• ⭐⭐⭐⭐

@vitruvius bütün arkadaşlarımız adına çok sevindim tabi ama randevusu gecikmiş, strese sokulmuş arkadaşlarımıza güzel haber geldiğinde daha mutlu oluyorum, takip ettiğim arkadaşlarımızdandınız, çok sevindim, kolaylıkla güzelliklerle sonuçlansın inşallah süreciniz

• Herkese merhaba arkadaşlar şükürler olsun bunca çabamıza ve beklediğimize değdi ve bugün itibariyle 4 eylül tarihine mülakatımı aldım.Bekleyen bütün arkadaşlarımızın da en kısa zamanda mülakatlarını almasını temenni ediyorum.Şimdi bundan sonrasında aklımda sorular var;

1-Ben askerliğimi henüz yapmadım ve ds 260 formunda da yapmadığımı belirttim hong kong illa da askerliğimi yapmadığıma dair bir belge istiyormu şayet istiyorsa hemen gidip muayene olup askerlik başvurusunda bulunacağım bu sayede geçici bir askerlikle ilişkisi yoktur belgesi alabiliyorum sizce bu yaptığım şey sonradan sorun yaratır mı bana ?
    Mesela yurt dışına çıkışta vs.

2-Sağlık randevusuna gitmeden burada hangi aşıları yapabilirim ve antikor testini yaptırmalı mıyım ?

3-Dr.nicolsana atacağım bir mailini örneğini alabilirsem çok sevinirim.

Belki bu yazdıklarım forumda yazılmıştır defalarca ama yoğun çalıştığım için dikkatli bakma fırsatım olmuyor anlayışınız için teşekkürler.

• merhaba.

ustraveldocs sitesi üzerinden kendim ve aile bireylerim için başvuruda bulunacağım fakat ilk kez vize başvurusu yapıyorum ve sistem de yeni olduğu için yeterli bilgi bulamadım bu konuda. vize türü kısmında hem dv hem de dv1-2-3 ibareleri var. Ben green card talihlisi olan kişi olarak dv yi mi dv1 i mi seçeceğim? Ve sırasıyla eşim ve çocuklarım için dv1 ve dv2 mi yoksa dv2 ve dv3 mü seçmeliyim? Soruyu chat gpt ye sordum ama dv3 ün halihazırda amerikada yaşayan çocuklar için olduğunu söyledi. açıkçası burada da yeniyim ve hangi başlığın altına bakacağımı da şaşırdım. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Teşekkürler.

• @Nacrumates, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Hayırlı olsun cok sevindim. Bekleme sırası bende şu an sanırım 🙂 yalnız viyana özelinde aktif olan sayı az olmasına rağmen eylül sonlarına vermesi biraz tedirgin etti
    @Ardando

Çok teşekkürler, sizin de belli olmuş hayırlı olsun 🙂 Beni de fazlasıyla tedirgin etti. Bir yanda kota dolacak mı endişesi, diğer yanda schengen vizemin 15 eylülde biteceği gerçeği.. 😞 ben tabi yeni vize için elimden geleni yapacağım. Yalnız burada merak ettiğim ve forumdaki tecrübeli arkadaşların bilgisine danışmak istediğim konu, viyanadan mülakat tarihimi öne çekme gibi bir talepte bulunabilir miyim? Forumda mülakat tarihini ileri bir tarihe ertelemek isteyen kişilere denk geldim fakat öne çekme mevzusu hatırlamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler..

• @Ardando Merhaba, vizenizin fotoğrafını eke koyup kibar bir email atabilirsiniz durumunuzu anlatan. Ben öyle yaptım ve öne çekti Viyana.

• @ecetinus çok mutlu ettiniz beni şuan 🙂 rica etsem yolladığınız maili paylaşabilir misiniz buradan veya özelden?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ardando

Schengen vizesinin kapsadığı tarihler nedeniyle Viyana konsolosluk ile nazikçe yazışarak mülakat tarihini müsaitlik doğrultusunda öne çekilmesini talep eden, talebi onaylanan ve vizesine kavuşan DV2025 talihlisi @Ysfuncu var.

https://yesilkartforum.com/forum/post/487147

• ⭐⭐⭐⭐

@Ardando

[email protected]

Subject: Request to Reschedule Immigrant Visa Interview

Dear Consular Officer,

I hope this message finds you well.

I am writing to kindly request your assistance in rescheduling my immigrant visa interview at the U.S. Consulate in Vienna.

My current interview is scheduled for 09/22/25; however, I hold a valid Schengen visa that allows me to enter Austria only between MM/DD/YY and 09/15/25. Unfortunately, my current interview date falls outside this period.

I would be extremely grateful if my interview could be rescheduled to a date according to your availability within the validity of my Schengen visa (between MM/DD/YY and 09/15/25) to complete health exam and visa interview. Below are my details for your reference:

Full Name: Last Name/First Name
    Case Number: 2025EUXXX
    Current Interview Date: 09/22/25
    Preferred Date Range for Rescheduling: MM/DD/YY - 09/15/25

I deeply appreciate your understanding and assistance in this matter. Please let me know if any additional information or documentation is required from my side to facilitate this request.

Thank you very much for your time and support. I look forward to your response.

Kind regards,

• @dogukan-altn
    1.Askerliginizi yapip yapmamaniz onlar icin onemli degil sadece askerlik dueumunu ogrenmek istiyorlar e devletten bununla ilgili bir cikti alin

2.Tdap/Td :tetanoz,difteri,boğmaca
    Polio: Cocuk felci
    Kkk: kabakulak,kizamik,kizamikcik
    Hepatit B
    Varicella:su cicegi

yapilmasi gereken asilar bunlar.ilk once hastaneden enfksiyon bolumunden randevu alip bu asi listesini gosterip durumu izah edin .bunlarin antikoruna bakilip (bazilarinin yok , tek seferlik asilar tetanoz vs gibi ) cikan sonuclara gore saglik ocaginiza gidin ve bu listedeki asilarin hepsini olmaniz gerektigini soyleyin.ardindan hk ya yolculuk yapmadan once bu asilarinizi olup tekrar devlet hastanesinden antikor testi yapip cikan sonuclari kase imza attirin ,saglik ocagindanda bi asi karti talep edin .

Nicolson: +85260118607 (WhatsApp)
    [email protected]

Drs. Anderson & Partners
    +85291385571
    [email protected]

I have a visa interview scheduled for MULAKAT TARIHI and will be traveling from Turkey for the interview. I would greatly appreciate it if you could inform me of the earliest available date for the required medical examination so I can plan my trip accordingly.

Additionally, could you please provide a list of the documents I need to prepare for the examination?
    Thank you for your assistance.
    Name: ADINIZ
Surname: SOYADINIZ
Date of Birth: DOGUM TARIHINIZ
Case Number: CASE NUMARANIZ
Mobile No: TELEFON NUMARANIZ

• @ATS16 forumda herhangi bir konuyla ilgili bir entry’yi hızlıca bulma konusunda sizi gerçekten takdir ediyorum. @Ysfuncu ’nun deneyimini bir çırpıda okudum. Ayrıca mail formatı da paylaşmışsınız, çok teşekkür ederim. Şimdi mail taslağımı oluşturup sabah erkenden göndereceğim. Aslında Ekim ayından beri planlı bir şekilde schengen sürecimi iyi yönettiğimi düşünüyordum. Fakat bu sene 22k CN’nin 15-30 Eylül arası mülakat alabileceğini düşünmedim. Tabi ki buna da şükür.

Gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapacağım. Destekleriniz için çok teşekkürler..

• ⭐⭐⭐⭐

@Ardando

Bazen planlar gerçeklerle ile örtüşmüyor ne yazık ki, umarım esneklik gösterir konsolosluk 🙏🏻 Göndereceğiniz emaili destekler geçerli Schengen vizenin görselini emaile eklerdim sizin yerinizde olsam.

Konsolosluktan olası olumsuz geri dönüş olması halinde de B planı (ilave Schengen başvurusu) ve C planı içinde şimdiden araştırma yapmanızı ve planlamanızı öneririm. İmzanızı da hali hazırdaki mülakat tarihiniz ile güncellemeniz iyi olacaktır. Her ihtimale karşın da mevcut mülakat tarihinize göre Molnar’dan şimdiden sağlık muayenesi randevusu alırdım, Eylül ayı için ortalık karışmadan önce 😉

• @ATS16 Önerileriniz için teşekkürler. Benim, eşimin ve kızımın schengen vize görsellerini mail ekine koyacağım. İlave schengen başvurusu için Yunanistan’ı takipteyim. Molnar için şimdiden gün almakta fayda var haklısınız 👍 İmza ise done 😉

• @aysegul çok teşekkürler destek olan herkses ayrı ayrı teşekkür ederim

• @ATS16 teşekkürler viyana

• @emr19 yok görünmüyor henüz

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• ABD’de yaşayıp AOS için 23k’ya takılanlara not: %0 ihtimal de olsa içimde kalacağına harekete geçtim ve ABD’de yasal statüsünü koruyan kişilerin numaraları cut off olmasa bile AOS yapabilmesine imkan tanınmasını ya da cut off sayısının yükseltilmesi için ilgili mercilere mail attım. Ayrıca senatörlere de mail attım. Kamuoyu yaratması için AOS yapacakların mail atması belki işe yarar. Ya da dediğim gibi içimiz soğur biraz. Chat gbt’ye çok güzel dilekçe yazdırdım. Ben olsam ikna olurdum 🙂 selamlar

• Gunaydinlar , nicolson ve anderson ilesaglik muayene gunu icin maillesen arkadaslar cevap alirsaniz buralari yesillendirelim lutfen 🙏

Benzer Başlıklar

• 153
  • 11427
  • 316
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |