Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ozgurs bir türlü kayıt yapamıyorum pasaport numaramı ve doğum tarihimi doğru girmeme rağmen eski hesap güncellenemiyor uyarısı alıyorum.

• @berkinozdagli 14-15 ay sonra gelen rahatlama ve huzurun tadini cikarin tabi 🙂

• Ankara'nın eylül ayında çağıracağı son numarayı ne zaman öğrenebiliriz ?

• ⭐⭐

@brucewayne selamlar, eylul ayi icin mulakatlar dagitildiysa, ilk sayfada yer alan dosyaya mulakat alan kisiler guncellemesini yapacaktir. Cumartesi gunude ceac data da tum detaylari goruyor oluyoruz.

• @Cansu-mer tesekkur ederim darisi sizin basiniza insallah

• Merhabalar mülakatımız BK da ve eşimin akciğer grafisinde nodül çıktı bu bir sorun teşkil eder mi?

• @berkinozdagli Vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar. Ukraynadan adli sicil kaydı almanız gerekiyordu sanırım. Müsait vaktinizde nasıl hallettiğinizi anlatabilirseniz sevinirim.

• Merhabalar, Bankaya (garanti) ugradim hesap dokumu almak icin Hesap hareketlerini ingilizce olarak veremiyecekleri soylediler. Sadece hesapda bulunan para miktarini ingilizce olarak verebiliyorlarmis . Sizce bu yeterli olur mu ? mulakat tifliste. Hesap haraketlerini turkce alsam olurmu yaninda . Bana gerekli evrak olarak konsoloslugun gonderdigi belgede financial statement yaziyor. Birde Hesapta dolar olarak paranin bulunmasi gerekiyor mu euro, pound , tl gibi para birimi olur mu ?

• @Emin-Soykök, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ozgurs bir türlü kayıt yapamıyorum pasaport numaramı ve doğum tarihimi doğru girmeme rağmen eski hesap güncellenemiyor uyarısı alıyorum.

valla bende pasaport yollamak için kayıt oluşturmaya çalıştım benim de case no hatalı diyor. mail ile veya menüden request/feedback kısmından sorununuzu yazın hemen. Bu arada sağlık randevunuzu da alın bir an evvel. İyi şanslar

• Selamlar, bu ay current olup kcc’den mülakat tarihini öğrenebilen oldu mu acaba? Ben pazartesi mail attım, salı olumsuz döndüler. Bugün yine mail attım bekliyorum.

• @Ardando, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, bu ay current olup kcc’den mülakat tarihini öğrenebilen oldu mu acaba? Ben pazartesi mail attım, salı olumsuz döndüler. Bugün yine mail attım bekliyorum.

Bize mülakat tarihleri belirlenince mail atacağız şeklinde otomatik dönüş oldu. Gelmedi .
    Her gün atmamız mı gerekiyor ? Eğer öyle ise yarın tekrar atalım biz de.

• @Ardando dun mail attik ,gelen mesaj : numaraniz current olmustur tarih icin mail bekleyin (otomatik bir mail bu arada galiba) diye geldi .
    bugun 17:00 da tekrar yazdik bakalim ona bir donus olmadi

• @Ardando bu arada olumsuz donduler derken

• Valla bende bekliyorum bende mail atmıstım banada aynı otomatik mail geldi planlıyoruz vs gibisinden. Zaten 22den 23e zar zor cıkardılar birde bu sefer mülakat tarihi gelicek mi stresi var.
    @Ardando

• Merhaba, bize de otomatik mail geldi. Mailinizi aldık ancak yoğunluk sebebiyle dönüşümüz gecikebilir gibi bir dönüştü; aynı konu için mail atmayın diyordu ek olarak.

• @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ardando dun mail attik ,gelen mesaj : numaraniz current olmustur tarih icin mail bekleyin (otomatik bir mail bu arada galiba) diye geldi .
    bugun 17:00 da tekrar yazdik bakalim ona bir donus olmadi

Olumsuz derken burada sizin de yazdığınız açıklamayı kastettim, yanlış anlaşılma olmasın 🙂 “mülakat belli olduğunda haber vereceğiz” gibi bir mesaj yazdılar.

• @Bahadır-Yena, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ardando, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, bu ay current olup kcc’den mülakat tarihini öğrenebilen oldu mu acaba? Ben pazartesi mail attım, salı olumsuz döndüler. Bugün yine mail attım bekliyorum.

Bize mülakat tarihleri belirlenince mail atacağız şeklinde otomatik dönüş oldu. Gelmedi .
    Her gün atmamız mı gerekiyor ? Eğer öyle ise yarın tekrar atalım biz de.

Hayır öyle bir gereklilik bulunmuyor. Eğer bir mülakat planlandıysa tarihini bir an önce öğrenmek için ara ara yokluyoruz kcc’yi 🙂 fakat onlar adımıza bir mülakat planlandığında zaten 2nl maili atarak bilgilendirme yapacaklar.

• @brucewayne, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ankara'nın eylül ayında çağıracağı son numarayı ne zaman öğrenebiliriz ?

Hocam bu son zamanlar, tabloya baktim Ankara 7000 cagirmis en son ki bu Eylul mulakati, yani DV2025'in sonu. Benim numaram 8binlerin son sayilari idi, Viyana'ya tasimistim. 5 aydir da Amerika'da yasiyorum. Nacizane tavsiyem eger Amerika'ya gelmek istiyorsaniz ve Schengen varsa acilen Viyana, yoksa Hong Kong tasiyin derim ki bu son sansiniz. Numarasi 23k uzerinde olupta Viyana'ya tasimalarina ragmen ve gercekten de buraya gelmek icin can atan insalarin uzuntulerini gordum. Tabii tercih sizin.

• Bende kcc ye iki ayrı mail adresinden mail attım hiç bir geri dönüş olmadı eskiden göstermelik bir yapay zeka cevabı gelirdi işte ds260 formunuz ilenmiştir vs vs diye şimdi o cevap bile yok

• Evet dunku mesailerindende bi tarih maili yada otomatik mail almadim totalde 2. mailimdi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |