Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Merhaba herkese, oğlumun dosyası daha önce dq olmuştu benim dosya rfe olmuştu.26 haziranda tekrar dosya submit etmiştik nvc ye az önce benim dosya içinde dq maili geldi Nvc den haber bekleyenler için 15 gün sürmüş oldu
    Bizde randevu bekleyenlere katılmış olduk :))

• @burak2344 I really pray so because they haven’t sent out IL for two months now 😪😪

• @umutmuftahi gözünüz aydın aynı durumu biz de kızımla birlikte yaşadık kızım DQ oldu benden istenen evrağı 1 Temmuz’da sisteme yükledik hâlâ bir gelişme yok darısı başıma ☺️ umarım randevu dağıtımları da hızlanır beklemek çok stresli

• Arkadaşlar merhaba mülakatta bana 221g vermişlerdi yeni joint sponsor bul belgeleri yükle tekrardan gelmene gerek yok sonra pasaportunu gönderirsin vizene karar verilecek dedi. Şimdi ben iyi bir joint sponsor buldum amerikan vatandaşı bir yakınım sponsor olacak. Belgeleri yükledikten sonra sizce vizeyi verirler mi bide süreç uzun mu sürüyor

• @Alfa-Centauri
    Önceki sponsorunuzun geliri çok mu düşüktü ? Neden kabul etmediler

• @Ronn household size yanlış yazdı 3 yazacağına 5 yazmış sonradan fark ettim ama iş işten geçti. Geliri 5 kişiye yetmedi. Şimdi ki sponsorum mali olarak çok daha güçlü. Bakalım evrakları upload edeyim pasaportu göndereceğim vizeyi verirler diye umuyorum. 221g belgesinde pasaport ve joint sponsor alanı işaretliydi

• @Alfa-Centauri Hocam sponsor sorunu çözüldüyse mutlaka vizeyi alırsınız hiç şüpheniz olmasın zaten dedikleri gibi "Azimli sıçan duvarı deler" Yani sonuna kadar gidin mutlu haberinizi alırız umarım ^^

• Bu ileti silindi!

• @Alfa-Centauri anladım, inşallah vizenizi alırsınız bol şans diliyorum

• @Turhan-0 sizinde onayınız bu hafta gelir bence
    Sonra belirsiz bekleyiş başlayacak 🙂 umalım da uzun sürmesin …

• Yakın zamanda mülakat'a giren olduysa mülaktla ilgili bilgiler paylaşabilir mi? Teşekkürler.

• Merhaba,

I-130 basvurumuz onaylandir ve NVC aşamasına geçiyoruz.

Bu aşamadaki sponsorluk harici belgeler için, I-130da kullandığımız belgelerin aynısını yükleyebilir miyiz?

Bir başka sorum da daha önceden sponsor olmuş kişi tekrardan sponsor olabilir mi ilk sponsorluk ne kadar sürüyor?

• @lastvect bir kişinin sponsorluğu sadece sponsor olunan kişi vatandaş olursa, ölürse, üzerinden 10 yıl geçerse, göçmenliği yasal olarak bırakıp ülkesine dönerse sona erer

• @Tuğrul-Mert-Karakaş merhaba, 2 temmuzda mülakata girdim. Adli sicil kaydı, nüfus kayıt belgesi aile, evlilik cüzdanı ve bir fotoğraf aldılar. Getirdiğim hiçbir belgeye bakmadılar benim mülakatım yaklaşık 1 dk sürdü ne zaman evlendiğimi ve eşimin ne iş yaptığını söyledikten sonra vizeniz onaylandı bir hafta içinde vfs den teslim alabilirsiniz dediler ve görüşmeyi sonlandırdık. Yaklaşık bir hafta sonra da ankara vfs den gidip pasaportumu teslim aldım. Benim görüşmem oldukça basit geçmişti yabancılara verilen red oldukça fazla sabah 8 de olan mülakatımı saat 11.30 gibi sonlandırdım biraz geç sürdü çünkü bir hanımefendi sorulan sorulara düzgün karşılık vermeyince onu çok bekledik ve inanın onayı vermek için ellerinden geleni yapıyorlar red durumu tamamen yabancılar için bence. Umarım yardımcı olmuşumdur başarılar dilerim 🙂

• @umutmuftahi belgeyi yüklememizin tam 15. Gününde DQ oldum

• @esrayl9 sürecinizi imzaya taşımadığınız için soruyla sormak zorunda kaldım, ne zaman DQ oldunuz acaba?

• @Refiks 29 mart tarihinde DQ maili aldık

• I-130 formu dolduruken istenilen evrakları ingilizceye çeviripte mi yüklememiz lazım. Süreci farklı bir ülkede ilerleteceğiz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• @Tuğrul-Mert-Karakaş merhabalar, evet ingilizceye çevirtip onaylatmanız gerekiyor.

• @Turhan-0 Hayırlı olsun 🙂 çocuklarla randevu günlerimiz aynı olmaz diye dertlenmiştim herhalde artık aynı güne verirler randevuyu.Dq olanlarda çoğalınca belki baskı olurda randevu dağıtmaya başlarlar

Benzer Başlıklar

• 3
  • 9
  • 1589
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |