Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @vitruvius neden alamadım numaran ıyı ama

• @Mehmet-Kocalar bı bilsem , kcc otomatik emsajla mülakat yerin Viyana ds260 tamam diyor ama Viyana kons.lugu kcc bize dosyanızı gondermedi diyor gonderirse Eylül'de randevu veririz diyor öyle kaldık kcc sürekli otomatik mesaj yazıyor yani duzeltemedik

• @vitruvius hocam ben yanlış anlamadıysam siz arada dosyanızı açtırmışsınız. Diğer sayfalarda öyle yazmışsınız gibi anladım. Nedir bunun tam doğruluğu? Arada dosya açtırmak geriye götürebilir bilgisi vardı baya önceden forumda.

• @akinoo0 çok önceden actirmistim yani Mayıs 2024 ds 260 i doldurduktan sonra diye hatırlıyorum randevu verilmeyince yanı sıra atlayınca bir arkadasin da öyle olmuştu ds sini actirmis hemen randevu almıştı bende tekrar açtırıp hemen kapattım ama yine bir değişiklik olmadı ama ds 260 a göre olsa o zaman cn lerin hiç bir önemi olmazdi ds 260 acilinca randevu gecikiyorsa benim artık şansım kalmadı demektir çünkü geçen hafta açtırdım tekrar

• @vitruvius :((( cok uzulurum ya ini bu ay alırsınız mulakatınızı

• ⭐⭐⭐⭐⭐

✋

bu başlıkta, DV2025 istatistikleri ve buna bağlı konular dışında ileti yazan, buna sebep olan, cevap veren ve devam ettiren kullanıcıları forumdan 1 ekim'e kadar uzaklaştırmak durumunda kalacağım.

mali yılın 30 eylül'de bittiğini varsayarsak, 1 ekim gayet mantıklı bir seçin gibi duruyor.

sonuçta sadece cesurların işidir badana..

• son 2 gün...

• @justdream içimden bir ses bu gece açıklanacağını söylüyor.

• @omerko bana da Cuma öğlen gibi geliyor.

• USCIS başkanının berberi bizim tanıdık, o çıtlattı, bugün akşam üstü gelişmeler olabilir dedi... Ben de LinkedIn'den USCIS çalışanı birkaç hanımla flört etmeye çalışıyorum, denk gelirse direkt sayıyı öğreneceğim...

Şaka bir yana ABD saatiyle 16:00'da açıklandığı da oldu, o yüzden daha 3-4 saat var. Gün bitmedi, mevzileri terk etmeyin.

• Yarın büyük haberi alacağız gibi hissediyorum
    Bu akşam uyumadan önce güzel niyetlerle ve dualarla uyuyunuz lütfen ,bülten bekleyen dv talihlileri😃

• @kelebek Harbiden toplu hatim falan mi indirseydik 😅

• Peki hazir bekleme asamasindayken aklimdaki bir soruyu sorayim. Simdi deniliyorki her sene 110-120k kisi dv lottery kazaniyor. Ama 50-55k kadar vize basiliyor. Iste gitmek istemeyen, reddedilenler, allah korusun olenler hastalananlar vs nedeniye fazla aciklaniyor. Buraya kadar tamam.

Bu durumda; 120k kisi kazaniyorsa ve ortalama her kazanan icin 2 adet vize basiliyorsa (evli olanlar, 1 veya daha fazla cocugu olanlari dusununce) o zaman 240k vize talebi varken, sadece 50k vize basiliyor anlamina gelir, bu durumda insanlarin %80i havuzun disinda kalir? Bu kadar insan sureci devam ettirmiyor mu? Bu sayi cok degil mi?

Ikinci sorumda; sizlerin case numberlarina baktigimizda hic 30k uzeri bir case numarasi yok? Nerede 30-50k arasi sayilar? Yoksa EU kotasinda bu sayilar olmuyor mu?

• @BlueGeostar bu sene 50 k cn sahibi yok çünkü 42 bin kazanan var ondan dolayı 40 k üstü kişileri göremiyorsun 30 k üstü de az kişi oluyor 42 k kazanan olduğu için

• Kazanan sayisi 120k degilde 42k ise o zaman mantikli oluyor hersey. Bu durumda 30k sonrasi cok cok az kisi olduguna gore (forumda imzalarda goremedim) 30000 gibi bir rakam aciklanirsa %99 herkes mutlu olacak anladigim.

• @BlueGeostar hocam tam rakamları söyleyeyim toplam bütün bölgelerde kazanan sayısı 131 binmiş
    eu da ise 43 bin

• ⭐⭐

@BlueGeostar selamlar, asagida yer alan linkten hangi ulkeden ne kadar kazanan ve tum kazanan sayisini gorebilirsiniz.

• @onuru vermis oldugunuz linkte “Approximately 131,060 prospective applicants (i.e., selectees and their spouses and children) have been registered”
    Diyor. Aslinda bu benim soruma tam cevap oluyor tesekkurler.

Internette 130k kazanan var denildiginde 130k bireysel basvuru gibi dusunmustum. Oysaki 130k icerinde esler ve cocuklarida bu rakama dahil oldugunu anliyoruz.

• @BlueGeostar
    Merhaba, kaba bir hesapla her sene ortalama es ve cocuklar da dahil 120k kisi seciliyor ve bu kisiler icerisinde 55k vize dagitimi yapiliyor. Anladigim kadariyla siz kazanan kisi sayisi ve kazanan case’leri karistiriyor olabilirsiniz. Secilen her bir case ise ortalama 2 vize talep ediyor denilebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@BlueGeostar evet burada dahil olmayan tek bir durum var sadece başvuru sırasında evli olmayıp kazandıktan sonra evlenen kişiler dahil değil bu sayıya ama buda zaten çok büyük bir rakam çıkmaz bakıldığında

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |