Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba, DS-260 formunu doldururken bazı küçük hatalar yaptım. Kimlik bilgilerimde bir sorun yok ama adres, telefon numarası ve okul başlangıç-bitiş yılları gibi toplamda yaklaşık 7 hata mevcut. Bu tür hatalar için şimdiden dosya açtırmaya gerek olmadığını biliyorum. Ancak asıl sormak istediğim şu: Mülakat tarihi belli olduktan sonra bu bilgileri düzeltmek istersem, konsolosluk dosyayı açmama izin verir mi? Ya da mülakat zamanı bu kadar fazla detayı değiştirmek sıkıntı yaratır mı?

  • ⭐⭐⭐

    @Spectator Ben değişiklik yapmak isterseniz diye ne zaman yapmalısınız kısmına cevap yazmıştım..
    Yoksa USA ne iş yaptığımızla ilgilenmiyor..Sonuçta herkes göç ederken işsiz olarak gidiyor...


  • Merhaba değerli arkadaşlar, 3 temmuz günü dosya taşıma için attığım maile bugün dönüş yapıldı, dosyamı Ankaradan Bangkok a taşıdılar. Merak eden arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum, cevap gelmedi diye endişelenmeyin, bir süre beklemek gerekiyor.
    Cevap olarak gelen mail:
    Thank you for your inquiry.
    Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Bangkok. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

  • ⭐⭐⭐⭐

    @HALİT-Ozgur Aslında beklememişsiniz, hemen cevap gelmiş çünkü Cuma günü ABD'de resmi tatildi, sonra da hafta sonu tatili girdi 🙂

    Hayırlı olsun, imzanızda ve excelde güncelleme yapın lütfen.


  • @HALİT-Ozgur merhaba Özgür bey, hayırlı olsun öncelikle. Ben de oraya taşımak istiyorum ama hep adres istiyorlar, siz nasıl yaptınız? Bugün tekrardan mail attım taşımaları için. Sevgiler saygılar…

  • ⭐⭐⭐⭐

    @zakaria, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba, DS-260 formunu doldururken bazı küçük hatalar yaptım. Kimlik bilgilerimde bir sorun yok ama adres, telefon numarası ve okul başlangıç-bitiş yılları gibi toplamda yaklaşık 7 hata mevcut. Bu tür hatalar için şimdiden dosya açtırmaya gerek olmadığını biliyorum. Ancak asıl sormak istediğim şu: Mülakat tarihi belli olduktan sonra bu bilgileri düzeltmek istersem, konsolosluk dosyayı açmama izin verir mi? Ya da mülakat zamanı bu kadar fazla detayı değiştirmek sıkıntı yaratır mı?

    Küçük hatalar için formu açtırmanıza gerek yok. Adres ve telefon gibi bilgilerdeki hatalar problem yaratmaz. Önemli olan eğitim bilgilerinin doğru olmasıdır. Örneğin eğitim seviyesini yanlış seçtiyseniz veya okulun adı yanlış yazıldıysa bunu düzeltmek gerekir, ancak başlangıç ve bitiş tarihleri biraz kaymışsa genelde sorun olmaz.

    Eğer mülakat tarihi belli olduktan sonra formda düzeltme yapmak isterseniz, konsolosluğa bir e-posta yazarak formun kilidini açtırabilirsiniz. Bunun için özel bir izin beklemeniz gerekmez, genelde her talep edene formu açarlar, siz de düzeltmelerinizi yapıp tekrar submit edersiniz.


  • @Serapp haklısınız Serap hanım o ayrıntıyı tamamen kaçırmışım :)) yine de arkadaşlar rahat olsun ☺️ dediğiniz güncellemeleri hemen yapıyorum


  • Herkese merhabalar geçen yıllarda da260 formunu eğer kişi kendisi dolmak istemiyor sa hata yapmamak adına gurup yöneticileri tarafından biz dolduralım sizde bir hayır kurumuna biraz bağış yapın diye bı kampanya vardı halen varmı böyle bir şey teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐

    @turtleman1821

    Forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin ve bu konu basliginin 4.iletisini okumanız faydanıza olacaktır.

    https://yesilkartforum.com/forum/post/462465

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ilkercan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese merhabalar geçen yıllarda da260 formunu eğer kişi kendisi dolmak istemiyor sa hata yapmamak adına gurup yöneticileri tarafından biz dolduralım sizde bir hayır kurumuna biraz bağış yapın diye bı kampanya vardı halen varmı böyle bir şey teşekkürler

    Merhaba.
    Bu bahsettiğiniz ilk çekiliş başvurusu için.
    Çekilişi kazananlar ds260 formunu kendileri doldurmalıdır. Bu başlığın birinci iletisinde forumun hazırladığı bir video var. Bu video ile çok rahat herkes doldurabilir.
    Siz çekilişi kazanmış mıydınız, kim için soruyorsunuz?


  • @Serapp grup yöneticisi tarafından bir kere başvuru yaptık oda malesef çıkmadı kendim için serap hanım


  • Merhaba sıralamam 2026EU290XX Dosyamı Bangkok'a taşımayı düşünüyorum. Şimdiden taşımalı mıyım yoksa ekimi mi beklemeliyim? ayrıca dosya taşımayı nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkür Ederim.


  • @ATS16 çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi olası aksiliklere karşı tedbirli olmak gerek gerekli evrakları biran önce bulmam gerek.
    Birde cs numaram 8xxx değil 8xx bu yüzden Ankara’da giricem zaman daralıyor 🤗🤗


  • @Serapp çok teşekkürler aynen dediğiniz gibi evrakları araştırıp bulucam 🙏

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Erkan-0 orjinal mahkeme karar metni mutlaka buradaki mahkeme dosyasında vardır, davayı açtığınızda müzekkere yazarak yurtdışı makamlardan istemişlerdir ki, dosya görülebilsin. Vakit kaybetmeden ilgili mahkemenin kalemine müracat edin. Oradan olumlu cevap ve karar yazılarını alabilmeniz, bunları tercüme ettirmeniz vs ne kadar vakit alır bilemiyorum ama madem numaranız 8xx lü, vakitlice harekete geçmekte fayda var. Benim diploma olayım gibi yanlış evrak hazırlama, tekrar talep etme vs uğraştırma olasılıkları olabiliyor resmi makamların. Kolaylıklar dilerim şimdiden.


  • @aysegul teşekkür ederim. 🙏


  • @Serapp hanım Ankara çoğu evraklarda tercüme istemiyor diye biliyordum bu boşanma kararının Türkçe olması İngilizceye çevrilmemiş olmasıda sıkıntımı.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Erkan-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp hanım Ankara çoğu evraklarda tercüme istemiyor diye biliyordum bu boşanma kararının Türkçe olması İngilizceye çevrilmemiş olmasıda sıkıntımı.

    Almanya mahkemesinin kararı Almancadır, onu tercüme ettirmek gerekir. Tenfiz kararı ise Türkçedir, dolayısıyla onu tercüme ettirmenize gerek olmayabilir. Yine de ben olsam, tenfiz kararı zaten bir sayfadır, ikisini de tercüme ettiririm. Fazla mal göz çıkarmaz. 😉

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ka-glnn, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba sıralamam 2026EU290XX Dosyamı Bangkok'a taşımayı düşünüyorum. Şimdiden taşımalı mıyım yoksa ekimi mi beklemeliyim? ayrıca dosya taşımayı nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkür Ederim.

    Beklemenize gerek yok. Hemen taşıma işlemini yapın. Bu başlığın ilk sayfasındaki 4.mesajda e-posta örneği var.


  • @deebee tamamdır çok teşekkür ederim ben mülakat alınca açtırayım o zaman bi yanlış daha var çünkü lise için giriş yaparken bi yerde daha yanlış yaptım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum