Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @justdream aynen hocam tam o moddayim. Ne olacaksa olsun artık bitsin bu bekleyiş.

• Bu ileti silindi!

• @vitruvius Merhaba, sizde bir gelişme var mı randevu konusunda?

• Bi ilk gün bu kadar heyecanlıydı bir de son gün 🙂

• @omerko yine 9ayın 9 unda açıklanır veya sonrası

• @16bilgin
    Merhaba, bu basligi konusu ile hicbir alakasi olmayan gonderilerinizle mesgul ediyorsunuz.

• Son günler, umutla korkunun karışımı gibiii

• IMG_4715.jpeg kalın yazı

• Sürekli burada olanları görelim 🤚

• @Mogi ben alamadım

• @Mogi yok malesef çok şey denedim ama kcc de kitlenmiş durumda dosya

• @dodofast
    Ready olan sayisi cokmus ya, EU kotasi ne kadardi?

• @BlueGeostar muhtemelen 18.000 civari , ama readylerin çoğu devam etmeyecek. Mulakat alan herkes belgede bir sıkıntısı yok ise son güne kadar onay alır diye tahmin ediyorum .

• @BlueGeostar büyük ihtimalle yüzde 30-40ı önceki bültenlerden kalmış no show durumunda olan dosyalar

• bakalım umarım 32 k yı falan geçer de sonrasına sonra bakcaz@BlueGeostar

• @omerko Senin dilin ne söylüyor ağam 😅

• @ugursway
    Sayin @gucarslan, DV2025 mali yilinin son bultenini beklerken bu baslik altinda cok fazla tartismalar, munakasalar ve konu ile alakasi olmayan gonderiler yer almaktadir. Forum kurallari geregi daha once yapmis oldugunuz uyarilara ragmen ayni konusmalar devam etmektedir. Vaktiniz oldugunda kontrol eder misiniz?

• @ugursway maalesef bu şahıs hobi olarak bunu yapıyor, daha öncede 2 kelime yazsam bile - atıyordu en sonda admine şikayet etmiştim bahsettiği kişi benim ve itiraf ediyor

• @istalin hocam senin yanlış anladığın nokta belirli olan bir rakam resmi olarak açıklanmışken sen bunu yanlış yazıp sanki o doğruymuş gibi konuşup bunu sürekli yapman yoksa gidip 22 bin tahminim diyebilirsin bunda sorun yok ki herkes tahminde bulunabilir ama kota olayı belirliyken bunu yanlış yazıp kaynak gösteren kişiye hala aynı yanlış rakam söylemen doğru bir davranış değil ondan dolayı insanlar burada geriliyor boş konulardan dolayı insanlar burada tartışmış oluyor

• @Erdem-Yıldız yok ilgisi yok bu şahıs iletim azken de yapıyordu takıntılı yani

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |