Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• @selens1907 @tuanaacetinn @alyosha galiba yarin vize gorusmeniz var,yeni yonergeyle alaka bizi bilgilendirebilirmisiniz 1 temmuz sonrasi dosya yukleme olayiyla alakali. simdiden bol sans hepinize

• Herkese merhabalar .30 Temmuz da Ankara da mülakatımız var ama yeni sisteme kayıt olamadık bu konuda herhangi bir video ya da bilgilendirici bir şeyler var mı? eşimi ve kızımı benim üzerimden mi kayıt yapacağım yoksa onlara ayrı bir kayıt mı oluşturacağım. Baştan sona kayıt anlatan bir bilgilendirmr var mı acaba?

• @gucarslan Hocam havalimanında ülkeye girmeden güncelleme yapacağım ama konsoloslukta mülakat için sormuştum soruyu çünkü şu an net bir adres yok.

• @Cansu-mer merhabalar, biz bugun girdik dosya yüklememişti hic kimse cünkü dosya yüklenecek alan yoktu, hicbir sıkıntı yaşamadık konusu geçmedi. Siz ara ara ceac dan kontrol edin ds260larin oldugu sayfada yeni sekme olursa eger dosya yüklemeyle ilgili o zaman yüklersiniz.

• Hong Kong Temmuz grubu için 7 Temmuz’da mülakatı olan arkadaşlar bugün konsolosluğa giriş yaptı, dosya yükleme konusu sorulmamış. Bizim de iki gün sonra mülakatımız var, muhtemelen biz de muaf olacağız. Şu anlık durum bu, ancak Ağustos ve Eylül için değişebilir. Mülakata girmeden önce konsoloslukla mutlaka iletişime geçin.

• @ok-26 Merhaba, daha önce bunun ile alakalı bir video paylaşılmıştı diye hatırlıyorum. Önceki sayfaları kontrol etmenizde fayda var.

• Öncelikle herkese selamlar, bol şanslarınız olsun.

Ben dosyamı Bangkok’a taşımaya çalışıyorum, ne zaman mail atsam Kentucky’e şu cevabı alıyorum;
    Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

Lütfen dosyasını cerrunt olmadan taşıyanlar yardım edebilirse sevinirim.

Sevgiler, saygılar…

• @turtleman1821

Have a nice day

I will be in Bangkok in September . There are 2 of us, me and my husband. Could you please transfer my file to the Bangkok consulate?

Case Number:
    Full Name :
    Birthday :

Case Number :
    Full Name :
    Birthday :

gerekli duzenlemeleri yapip bu sekilde bir mail atin.sizin ve esinizin isim dogumtarigi ve ayni case numberi yazin

mail aciklamasi dosya tasima diye buyuk harfle belirtin.Ayrica bir otel belirleyin Konaklamayi planladiginiz otelin adini ve adresini yazin

• @turtleman1821 merhabalar orada bir adres göstermeniz gerekiyor. Biz viyanaya taşıdık taşırken o tarihlerde orada olacağımızı söyledik ve bir adres belirttik.

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@turtleman1821

Have a nice day

I will be in Bangkok in September . There are 2 of us, me and my husband. Could you please transfer my file to the Bangkok consulate?

Case Number:
    Full Name :
    Birthday :

Case Number :
    Full Name :
    Birthday :

gerekli duzenlemeleri yapip bu sekilde bir mail atin.sizin ve esinizin isim dogumtarigi ve ayni case numberi yazin

mail aciklamasi dosya tasima diye buyuk harfle belirtin.Ayrica bir otel belirleyin Konaklamayi planladiginiz otelin adini ve adresini yazin

KCC'ye taşıma e-postası gönderirken sadece asıl talihlinin bilgileri yazılır. Taşıma gerçekleştiğinde beraberindeki kişiler de taşınmış olur.

@turtleman1821 size gelen e-postada adres belirtmenizi istemişler. 2026 Aşamalar başlığındaki bu mesajda örnek var
    Lütfen buradaki mesaj kalıbını kullanarak tekrar gönderin.

• @Serapp @turtleman1821 ben bu sekilde tasimistim iki kisiyiz diye ,umarim isi hallolur arkadasin 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp @turtleman1821 ben bu sekilde tasimistim iki kisiyiz diye ,umarim isi hallolur arkadasin 🙏

Açıklamanız için teşekkürler.
    Siz bu şekilde yapmış olabilirsiniz ama kural bu değil. Doğru olan, KCC’ye yazarken yalnızca asıl talihlinin bilgilerini (ad–soyad, doğum tarihi ve dosya numarası) belirterek taşıma talebinde bulunmaktır. Taşıma işlemi gerçekleştiğinde, asıl talihliye bağlı olan eş ve çocukların dosyaları da otomatik olarak taşınır. Yani eş veya çocukların bilgilerini ayrıca yazmaya gerek yoktur. Hatta yazılırsa kafa karışıklığına sebep olabilir. Bir çok kez yazılanları anlamayıp alakasız cevap verdikleri, yanlış taşıma da yaptıkları oldu çünkü.

• @Serapp kesinlikle haklisiniz .elimizden geldigince destek olmaya calistim bende . iyi niyetimiz sayesinde mutsuz ayrilan olmiyacak bu surecte umarim

• @Cansu-mer çok teşekkür ederim Cansu hanım. 🙏

• @turtleman1821 maillerinizi lütfen kısa tutun sadece sizinle.ilgili bilgiler olsun
    Dear officer;
    I kindly request that my case be transferred from ...,...to bangkok
    I will stay at this address during the interview :
    • bangkok da bir adres

Thank you in advance for your help and attention

Best regards

Case number :2025EU…………..
    Applicant name:
    Preference Category:
    Date of Birth:

Tr saati ile 19h gibi mail atin
    Bana 1 günde onay maili gelmişti
    Tekrar deneyin lütfen

• @kelebek teşekkür ediyorum kelebek hanım, az önce bir önonay maili geldi, tekrardan benden adres bilgilerini istediler. Onuda gönderdikten sonra nasıl bir onay maili gelmişti size tam olarak?

• @onuru Merhaba onur bey, aynı bu mail taslağını kullanarak, alta aile bireylerinin sadece ismini ve doğum tarihini eklesek olur mu.
    Birde mülakat ve doğum tarihlerini ay/gün/yıl şeklindemi yazacağız.
    @Serapp hanım sizde yardımcı olursanız sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan Aile bireylerinin adı soyadı ve doğum tarihlerini yazmak yeterlidir. Tarih yazarken ay/gün/yıl şeklinde yazın, şimdi kontrol ettim, nicolson verdiği cevapta bu formatı kullanmış.

• @turtleman1821 dosyanın Bangkok a tasindigina dair kısa bir cevap maili geliyor KCC den

Benzer Başlıklar

• 153
  • 642
  • 316
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |