Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ya herro ya merro ayına hoşgeldiniz arkadaşlar. Herkesin emeklerinin karşılığını aldığı bir ay olsun. Biz Türkler son dk gollerini severiz, son ay herkes golünü atıp kenara çekilecek diye umuyorum. Oldu ki aksilikler yaşandı, karalar bağlamak yok, mücadeleye anavatanda devam. Yarının neler getireceğini bilemeyiz. Bol şans diliyorum hepimize.

• bence 11 temmuz cuma günü açıklayacaklar

• 11 Temmuz u dört gözle bekliyoruz. Current olursak varımızı yoğumuzu ortaya koyup alacağız o vizeyi 😎

• @ahmetgokaya antartika da elçilik olsa oraya bile giderim 😂

• Arkadaşlar çok ta şey etmemek lazım 🙂 20 k currentım 10 ocakta viyanaya taşıdım benden sonrakiler randevu tarihlerini aldılar bende tık yok 🙂 kader kısmet diyelim

• 2026 kazananları sayılarla 2026 sayfasına yazabilir mi acaba çünkü 2025 kazananları yazdıklarımız altta kalıyor sizin yazdıklarınız yüzünden burası fark ettiyseniz sayılarla 2025, sayılarla alakası olmayan konularında yazılması ayrı bir olay 2026 kazananların sürekli 2025 i meşgul etmedi ayrı bir olay burayı meşgul etmeniz mantıklı gelmiyor @gucarslan daha önce bir kaç kullanıcıyı bu konuda uyarmıştı diye hatırlıyorum

• Dostlar bir şey sormak istiyorum bilgisi olanlar aydınlatabilirse sevinirim. CEAC verilerinden konsoloslukların kapasitesini doğru şekilde nasıl anlayabilirim?
    DV2025 için CEAC'tan 1000 kişi başına her konsoloslukta kaç dosya planlandığını gösteren listeyi inceledim. Örneğin, Bangkok konsolosluğu için EU bölgesinde CN 17.000–18.000 aralığında 14 dosya planlandığını gördüm.
    şu sorular aklıma takıldı:

Bangkok konsolosluğunun 1000 case’lik bir CN aralığında sadece 14 dosya planlamış olması, o aralıkta sadece bu kadar dosyanın mı mevcut olduğunu gösteriyor?

Yoksa bu sayı, Bangkok’un bu CN aralığında işlem yapma kapasitesinin bir göstergesi mi?

Genel olarak CEAC verilerinden bir konsolosluğun maksimum kapasitesini nasıl çıkarabiliriz? Bunu belirlemek için nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bu konuyu daha önce incelemiş olan veya tecrübeli arkadaşlar varsa, nasıl yorumlamak gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

• ⭐⭐

@Yusuf-Uzak selamlar, 17.000 - 18.000 arasindaki tum dosyalari gormek istiyorsaniz, sayfanin en usttu de bulunan “FY2025-ceac-current.csv.” dosyanizi indirmeniz gerekiyor. Sonrasinda filtre yaparak dilediginiz bolgenin hangi aralikta ne kadar dosya oldugunu gorebilirsiniz.

Kapasiteyi cikartmak icin belirli bir aralik degilde o ayda ne kadar mulakat verdigini bakmaniz gerekiyor. Asagida ornek olmasi icin bangkok gorselini koyuyorum.

bd74fb7c-a956-4593-95f9-376d3db03a06-image.png

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız ilgili iletileri gerekli başlığa taşıdım 😉

• Sizler icin ufak bir istatistik cikardim. Bu yilki bulten aciklanma tarihleri;
    10 ekim persembe
    12 kasim sali
    9 aralik pazartesi
    13 ocak pazartesi
    11 subat sali
    10 mart pazartesi
    11 nisan cuma
    13 mayis sali
    9 haziran pazartesi

Gecen sene ise (dv2024) 9 temmuz cuma gunu aciklanmis.

Buna gore haftaya;
    Carsamba 9 temmuz aksami en erken aciklanma ihtimali, ama hic carsamba aciklanmamis. En kotu 11 temmuz cuma aksami aciklanir, pazartesiye kalirsa 14 temmuza kaliyor, ornegi yok.
    Haftaya persembe veya cuma herkes icin mutlu olur insallah, gecen sene 50.000 aciklanmis, bi suru current senesi var. Bu arada chatgptye sorunca tarihleri bilemiyor, forumdan yararlandim tarihler icin.

• CEAC verileri geldi. Büyük ihtimalle son bültenden önceki son veriler olacak

• @ruzgaroglu son verilere bakarsak işler büyük nolar için iyi gidiyor diyebiliriz bence bu bülten current olucaz

• @Erdem-Yıldız Matematik bizileri çağırıyor ama bakalım sistem çağıracak mı 😁

• Ceac Verileri güncellendi. Varmı analiz yapabilecek olan heyecanla bekliyoruz.

• Az kaldı arkadaşlar buralar karışacak vaziyet alın 😃

• Ben hala son bülten europe için 28.500 açıklayacaklar diye düşünüyorum. Umarım çok daha yüksek açıklarlar ve hepimiz mülakat alabiliriz. Son bülten hepimizin yüzü gülsün artık, kimse hayal kırıklığı yaşamasın.

• 7-8 temmuzda açıklasınlar da bir an önce aksiyon alalım.

• Ben bir kaç gün erken açıklayacaklarını düşünüyorum .az kaldı çooook az

• @kelebek en geç 11 temmuz cuma günü açıklarlar. Bence de 9 temmuz açıklanır 11 temmuzda dağıtım tamamlanır.

• @ruzgaroglu neden son olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |