Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

• @ATS16 Merhabalar, Asilarimi sisteme islettim tahlil olmadim. Asilarim Asi takvimi kalsoru altinda Tum asilarim kisminda gozukuyor. ama bunlari nasil bastirmaliyim. saglik ocagina gidince normal belge veriyorlar qr yok . ilce sagliga mi gitmeliyim e nabizdan oluyor mu ?

• ⭐⭐⭐

@ollqher
    Selamlar..E devlet üzerinden aşı listenizi ingilizce ve QR lı alma opsiyonunuz yok. Aile hekiminize gidiniz. Boş aşı kartına aşı tarihlerinizi yazdırıp kaşe imza yaptırınız. Tiflis bunu ingilizce istiyorsa çevirisini yaptırabilirsiniz.
    Yada
    Aşağıdaki boş aşı kartı örneklerini İngilizce olarak doldurup çıktısını alıp aile hekimine kaşe imza yaptırabilirsiniz.
    Ön Yüz
    https://www.ism.gov.tr/dokuman.ashx?t=3&id=372

Arka Yüz
    https://www.ism.gov.tr/dokuman.ashx?t=3&id=371

• Arkadaşlar iyi günler mülakatıma tam bir hafta kaldı belgeleri topladım ama hangi belgeler İngilizce olmalı o konuda çok kafam karıştı mülakatım Ankara’da olacak

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @goktug1122, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar iyi günler mülakatıma tam bir hafta kaldı belgeleri topladım ama hangi belgeler İngilizce olmalı o konuda çok kafam karıştı mülakatım Ankara’da olacak

edevlettten aldığın bazı belgeleri ingilizce olarak alabiliyorsun, onun dışında fakülte diplomamın ingilizcesi olduğu için Türkçesi ile beraber vermiştim. Başka ing bir belge sunmadım. Nüfus vs onları Türkçe kabul ettiler. Ama sunmanız gereken bir mahkeme kararı vs başka bir belge varsa çevirtmenizde fayda var !

• Arkadaşlar merhaba bende ap kaldım rusyadan adli sicil belgemi almam gerektiğini söyleyip sarı kağıt ve pasaportumu verdiler belgemi bekliyorum fakat bu ankara elçiliğe göndermem için vps denilen yere direk gidip bırakmam mı gerekiyor evrağı çünkü yeni sisteme girdim evrak göndermeyle alakalı birşey yazmıyor sistemde nasıl yol izlemeliyim

• @goktug1122
    Ankara’da gireceginiz mulakatiniz icin belgeleriniz ingilizce ya da turkce olabilir. Eger bu iki dil disinda bir belgeniz varsa baska ulkeden alinmis polis raporu, mahkeme kayitlari gibi o zaman cevirisini yapmaniz gerekmektedie. Geri kalan butun belgeleriniz ister Turkce olsun ister Ingilizce iki dilde de kabul gorecektir.

• Bu ileti silindi!

• @ugursway hocam bir sorum daha olacak bi banka hesabıma 9000 dolar yatırıp 6 aylık özetini aldım baska banka hesabıma da 1000 dolar yatırıp özetini alacağım sizce yeterli olur mu

• Merhabalar.
    Daha önce AOS yapmayı düşünmüştüm, hatta DV fee gönderdim ama zaman kısıtlı olduğu için dosyamın taşınmış olduğu Hong Kong ile devam edeceğim, 1 ağustos'ta mülakatım var.

İki ufak sorum var:

• DV Fee ödemiş olmamın Hong Kong mülakatına herhangi bir etkisi olur mu? KCC'ye mail attım "AOS düşünmüştüm ama ücreti göndermiş olmama rağmen HK consular processing ile devam edeceğim" dedim, onlar da "dosya bizden çıktı, bundan sonra Hong Kong'da" gibi bir şeyler yazdılar.
    • CEAC visa status check'te HNK yazıyor, dv.program.state 'te de HK randevu tarihi yazıyor, konsolosluk da bizdeki randevu tarihiniz bu şekilde görünüyor yazmıştı. Herhangi bir ekstra işleme gerek var mı? Normal planlanan tarihte mülakata gireceğim sanırım.

• @Zuhuratbaba merhaba kızlarınız sınava girecekti acaba ne yaptınız doktor muayenesini ertelediler mi?

• @goktug1122
    Merhabalar, benim fikrimden cok mulakatinizi yapacak olan konsolosun ne dusunecegi onemli. Ankara ozelinde sizden beklenen baslangic icin devlete yuk olmayacaginiz sekilde bir planinizin olmasidir. Bu durumda sizin mesleginiz, baslangic planlariniz, gideceginiz eyaletin gecim sartlari, varsa Amerika’dan bir is teklifiniz ya da sponsorunuz gibi faktorler gostereceginiz miktara etki edebilmektedir. Banka hesabinda 3k dolar gosterip sorunsuzca vizelerini alanlar da mevcut, 30k gosterip sponsor bulmalarini talep ettikleri talihlilerde var. Gideceginiz eyalet pahali bir eyaletse eger bu miktari 15k civarina cikarmanizi tavsiye ederim. Gerekirse birinden borc alip, vize sureciniz sonrasi iade edebilirsiniz.

• @aboyhasnoname Bangogk şuan ağustos’a mülakat veriyor. Hızlıca gidip işlemleri yaparsanız bence yetiştirebilirsiniz.

• Hong Kong randevu tarihim 1 ağustos, tıbbi muayene için Nicolson mail'e cevap vermedi. Anderson 11 temmuz'a randevu verdi (mülakattan 3 hafta önce).

İlk başta daha erken bir tarihe vermişlerdi ama sonrasında ben mülakata yetişir mi diye sorunca 14 iş günü süresi olduğunu söyledi.

Daha erken bir tarihe taşımak için uğraşmalı mıyım? Genelde paylaşılan süre aralığı daha kısa gibi.

• @ugursway hocam cevabınız için teşekkür ederimm son bir sorum daha olacak size. Ben dün 9k dolar yatırdım banka hesabıma 6 aylık dökümanı aldım be sonrasında parayı çektim bu şekilde oluyor mu yoksa mülakat bitene kadar durması mı gerekiyor

• merhaba mülakata girmeden önce hangi aşıları yapmamız gerekiyor?

• Arkadaşlar merhaba mülakatta fiziki altin gösterme konusu daha önce konuşuldu fakat ben banka ile değil (değer kaybı yaşanmaması için) kuyumcu ile değerini belirleyip mali müşavir ve noter onayıyla belgeleyip mülakatta sunabilir miyim ? Bu şekilde yapan var mı ?

• ⭐⭐⭐

@hakanu Selamlar..

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2025 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• ⭐⭐⭐

@goktug1122 Selamlar, daha öncekilerde sorun olmamasına rağmen son iletilerinizde imzanız görüntülenmiyor. Konrtol eder misiniz?

• Merhaba, Ankara'ya dosyamı transfer ettiremedim. Güncel olarak dosyam Hong Kong'ta.
    Konsolosuklar resmi talebin benden değil transfer edilecek yerden gelmesi gerektiğini söylüyorlar. Ancak Ankara bu konuda bana yardım etmedi. Dolayısıyla uğraşmama rağmen transfer sağlayamadım. Bu konuda tecrübesi olan var mı ? Son olarak benim case 8000'lerin başında. Ankara için bir umut, ihtimal olabilir diye düşündüm. Ankara'nın Eylül'de çağıracağı numaralar ne zaman belli olur sizce ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |