Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ecetinus aynı durumdayız sürekli aynı maili alıyorum ds260 processed numaraya göre sıra veriliyor vs vs hiç normal bir mail atılmıyor. Hep otomatik cevap viyanaya taşımıştım kcc dosyanız viyanaya taşındı diyor viyanaya yazıyorum viyana bize dosyanız gelmedi biz kcc ile iletişime geçeceğiz diyor geçen çarşamba demişlerdi halen onlarda da bir cevap yok zaten ağustos ayları dolmuş gelirse de eylüle vereceklerini söylediler bekliyorum açıkçası iki kişi daha bu durumda.

• @gucarslan bey merhaba, konu ile ilgili olduğu için direk buradan soruyorum, mülakat aldıktan sonra DS260 ı açtırıp bazı düzeltmeler yapacağız. mülakat aldıktan sonra dosya açımı için KCC ye mi mail atıyoruz yoksa Mülakata gireceğimiz konsolosluktan mı talep ediyoruz.?

• KCC de hala hiç bir değişiklik yok şu lanet cevabı almaktan bıktım gerçekten
    Thank you for your inquiry.
    Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

• Merhabalar dosyamı açtırarak 4 aydır yaşadığım sorun çözüldü. Mülakat aldım Viyana'dan. Önce KCC mülakat tarihimi gönderdi, Viyana'ya onaylattım. ESC'de de güncellendi. Benim gibi dosyası KCC'de takılıp kalanlara, bu sorunu yaşayanlara umarım çözüm olur. Bende işe yaradı.

• @ecetinus, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)

Merhabalar dosyamı açtırarak 4 aydır yaşadığım sorun çözüldü. Mülakat aldım Viyana'dan. Önce KCC mülakat tarihimi gönderdi, Viyana'ya onaylattım. ESC'de de güncellendi. Benim gibi dosyası KCC'de takılıp kalanlara, bu sorunu yaşayanlara umarım çözüm olur. Bende işe yaradı.

Dosyanızı konsolosluğa mı açtırdınız, dosyanızdaki problem neymiş, tam olarak nasıl bir işlem yaptınız dosyanızda?

• @vitruvius, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)

KCC de hala hiç bir değişiklik yok şu lanet cevabı almaktan bıktım gerçekten
    Thank you for your inquiry.
    Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

Aylar önce şöyle yazmışsınız: "ben ds260 formunu doldurdum kendim için , fakat eşim ve oğlum incomplete görünüyor ve eşimin forumunu doldururken yine spouse soruyor kafam karıştı "

Bu karışıklığı çözebilmiş miydiniz, incomplete sonrasında complete olmuş muydu? Bugün bu dosya atlamaların sebebinin ds260 formundaki problemler olabileceğini düşünüyordum. @ecetinus da benzer bir şeyden bahsetmiş.

• @gouryella KCC'ye açtırdım. Çünkü KCC Viyana'ya dosya hazır değil diye dönmüştü.

• @gouryella evet completed yapmıştım çoktan

• @gouryella problem ne bilmiyorum. DV2025 Aşamaları başlığına karmakarışık durumum hakkında yazmıştım onu okuyabilirsiniz. Sorun ne bilmiyorum hala. KCC'ye dosya açma emailinden önce birçok email göndermiştim. Gece yarısı dosyamı açmış ve diğer gönderdiğim mesajlara da mülakat tarihimi belirten yanıtla dönüş yapmış. Dosyamı kapatmak için sisteme girdim. Adresten bir harf sildim yeniden yazdım vs. çünkü boş bir alan da yoktu. Sorun yoksa dosyada. Eşimin dosyasına geçtim tam kaydet diyecektim ki dosya kapandı. Sanırım mülakat aldığım için kapattılar. Ekranda şu uyarı çıktı "Your request cannot be processed at this time." Kontrol ettim Ready durumunda dosyam şuanda.

• @ecetinus, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)

@gouryella problem ne bilmiyorum. DV2025 Aşamaları başlığına karmakarışık durumum hakkında yazmıştım onu okuyabilirsiniz. Sorun ne bilmiyorum hala. KCC'ye dosya açma emailinden önce birçok email göndermiştim. Gece yarısı dosyamı açmış ve diğer gönderdiğim mesajlara da mülakat tarihimi belirten yanıtla dönüş yapmış. Dosyamı kapatmak için sisteme girdim. Adresten bir harf sildim yeniden yazdım vs. çünkü boş bir alan da yoktu. Sorun yoksa dosyada. Eşimin dosyasına geçtim tam kaydet diyecektim ki dosya kapandı. Sanırım mülakat aldığım için kapattılar. Ekranda şu uyarı çıktı "Your request cannot be processed at this time." Kontrol ettim Ready durumunda dosyam şuanda.

Evet o yazıyı okumuştum, Kanada'dan başvurduğunuzu ve mülakat yerinizin Montreal olarak belirlendiğini yazmışsınız. O kısmı tam anlamadım. Case numaranız Eu bölgesi, Türkiye Vatandaşı olduğunuz için Türkiye'den katılmış olmanız ve mülakat yerinizin en başta Ankara olması gerekiyor. Siz manuel olarak Montreal'i mi seçmiştiniz?

• @gouryella Kanada'da yaşıyorum 2022 yılından beri. Çekilişe de başvurduğumda Kanada'da ikamet ediyordum. Mevcut adresimi girdiğim için direkt mülakat yerim Montreal olarak atandı. Kazandı mesajının başında da adımın olduğu bölümde Kanada'daki ev adresim yazıyordu. Yine Kanada'da yaşayıp direkt Montreal'de mülakata giren benim dışımda Türkler de var.

• ⭐⭐⭐⭐

@ecetinus

Gözünüz aydın, mülakat ve süreçte bol şans 🍀

• @ATS16 Çok teşekkür ederim

• @Kamile-1 2 gun once dosyami actirip duzeltme yaptigim icin yazmak istedim. mulakat aldiktan sonra muhatabiniz mulakata gireceginiz konsolosluk. ben konsoloslukla iletisime gecerek actirdim.

• @cagrii teşekkür ederim 🙏

• @ecetinus merhabalar bende simdi dosyami actirdim tekrar duzenler gibi yaotim bazi seyler sildim tekrar yazdim esim ve benim suan ekranda complited yaziyor tekrar kcc ye mail atmam gerekiyor mu ne yapmaliyim simdi dosyami duzenledim kapatabilirsiniz falan mi demeliyim siz ne yapmistiniz duzenledikten sonra ve mulakat tarihimi tekrar sormali miyim mail ile size o zaman mi mulakat tarihi verildi yoksa duzenledikten sonra siz bisey yazmadan mi mulakat tarihi verdiler bana yardimci olursaniz sevinirim yine inanilmaz gerginiz

• ⭐⭐⭐⭐

@mellykara eğer dosyanızı tekrar imzalayıp submit ettiyseniz kapanmıştır ki completed yazdığını söylüyorsunuz yani tekrar bir mail atmanıza gerek yok

• @mellykara merhaba complited yazıyorsa kaydolmuştur tekrar bu konuda bir iletişime geçmenize gerek yok. Benim dosyam açılmıştı ve eş zamanlı daha önce gönderdiğim emaile yanıt olarak mülakat tarihimin olduğu bir email aldım. Dosyamı düzenleyememiştim bile. Yani sistemde bir şeyler düzeldi açıldığında. Dilerseniz dosya durumunuzu mülakat bilgilerinizi soran bir email atın KCCye. Şu sıra öğrenmeye başladılar gördüğüm kadarıyla. Başka yapabileceğim bir şey varsa lütfen yazın.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ugursway ugursway 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |