Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @vitruvius Hayır, Kcc mailde dosya taşıma tarihinin mülakat dağıtımına bir etkisi olmadığını, case number ve konsolosluğun müsaitlik durumuna bakıldığını söylemiş.

• Merhabalar Herkese agustosun ilk haftasi tifliste Mulakatima Giricegim, E nabiz uzerinde oldugun asilar gozukmuyor. ancak Asi karnemde oldugum asilar belli, Bunlari enabiza isletebilirmiyim ? oluyorsa nasil ? antikor testi gerekiyorsa Tum asilara yapiyorlar mi ucreti nedir eger tum asilar icin gerekiyorsa ne kadar kan almalari gerekiyor ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

• Aşı Hakkinda

HK için,bilgilendirme amaclı paylaşımdır.Yanlısım varsa duzeltebilirsini.

Tdap/Td :tetanoz,difteri,boğmaca
    Polio: Cocuk felci
    Kkk: kabakulak,kizamik,kizamikcik
    Hepatit B
    Varicella:su cicegi

Aşılarının Çam ve sakura EAH’de
    KKK,Hepatit B antikorlari bakıldı.
    Sonuclara gore bugun saglik ocagima gittim ve yukardaki tüm listenin aşısının ellerinde oldugunu istedigimiz takdirde asilarin yapilmasi ve e devlete girilmesi konusunda yardimci olunacagindan soz etti.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   C Cansu mer 

• Selam arkadaşlar, ağustos mülakat alanlar için ais sistemi yerine vps sistemine geçiş mi yapıldı ? Kargo kaydını vps ye mi yapıcaz ? Ais e yapsak olur mu? Nasıl yapıcaz ?

• Herkese iyi forum sizlere bir sorum daha olacaktı eşimi dosyama ekleyeceğim ama aklıma bir soru takıldı eşimin önce evliliğinden bir kızı var ve velayeti eşimin üzerinde eşim için ds260 formunu doldururken nasıl bir yol izlemeliyiz kızı Türkiye’de kalacak

• @oğuz-çakır Teşekkürler cevabınız için, biz de mail dun attik ama cevap gelmedi henuz fakat hong kong konsoloslugu beni oncesinde eklemisti sanirim mulakata, cunku bana da mail attilar.

• Merhabalar, bu konuda verilen bilginin doğru olmadığını bizim aldığımız randevu tarihnden anlayabilirsiniz. Bizim CN numaramız daha düşük olmasına rağmen son bültende aktif olduğumuz durumda Bangkok için konuşuyorum, bizden daha yüksek CN'li arkadaşlar daha erken tarih için randevu aldı. Neye göre belirlendiğini bilmiyorum ama CN'ye göre olmadığı kesin.

6a397462-7084-4738-bfb5-18d3878eb782-image.png

• @UVGT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, bu konuda verilen bilginin doğru olmadığını bizim aldığımız randevu tarihnden anlayabilirsiniz. Bizim CN numaramız daha düşük olmasına rağmen son bültende aktif olduğumuz durumda Bangkok için konuşuyorum, bizden daha yüksek CN'li arkadaşlar daha erken tarih için randevu aldı. Neye göre belirlendiğini bilmiyorum ama CN'ye göre olmadığı kesin.

6a397462-7084-4738-bfb5-18d3878eb782-image.png

Daha önce yoğunluktan dolayı Bangkok'tan aktif olduğu ay mülakat alamayıp, bir sonraki ay alan iki kişi, excel tablosunda o bültene göre cn si en yüksek kişilerdi. Sizin durumunuz dosya taşıma tarihinden bağımsız bir sebep olabilir. Son dağıtımda hem viyana'dan hem hong kong'tan mülakat alamayan iki kişi de yine dosyasını geç taşımayan kişiler. Kcc de dosya taşıma tarihini baz almadığını söylediğine göre plan yapacak arkadaşlar bu faktör dışındaki daha önemli faktörleri göz önünde bulundurmalı bence.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goktug1122 yazmalısınız ama gelmeyecek şeklinde işaretleyin.

• @ollqher sorabilirsiniz düzeltilmesini isterlerse ds-260 formumuzu açtırıp düzeltin bol şans diliyorum

• @ATS16 Yanlış yazdığım bir bilgiyi düzeltmek istiyorum. Pasaportumdaki vizenin geçerlilik tarihi 25 Aralık 2025 gözüküyor. TB Testi sonrası sağlık muayenemin son geçerlilik tarihi 17 Ağustos. Bu şekilde yorumlayabilir misiniz durumumu rica etsem ? Teşekkürler.

• @ozgurs Evet pasaportumu eski sistem mantığı ile kargolamıştım. Yeni sistemde ise teslim alacağım nokta Ankara VFS Global gözüküyordu. Teslim almam için eposta geldi ve gidip aldım. Herşey sorunsuz ilerledi. Yardımcı olabileceğim bir nokta olursa çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Nalcabasmaz

Daha önceki bir mesajınızda “vize 53 gün geçerlilik verilmiş. 17 Ağustos son geçerlilik tarihi” yazdiginizi hatırlıyorum.

TB şüphesi ile balgam testine katılan ve vizesini alan talihliler sağlık raporu üzerinde yazan son geçerlilik tarihine kadar ilk girişi yapması gerekiyor, özetle sizin için 8/17/25 Pazar günü ABD’de giriş yapacağınız havalimanı lokal saati ile 23:59’dan önce.

• @ATS16 Evet. Bahsettiğim gibi yanlış bilgi vermişim. Tarihler yukarıda belirttiğim gibi ama özet olarak Vizenin üzerinde Aralık ayı yazsa da bizim için esas tarih 17 Ağustos. Çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar herkese günaydın. Bir sorum olacakti mulakata giderken genelde hesaplariniza dolar mi koyuyorsunuz tl mi ? Yani boyle bir ayrim varmi . Birde mevduatli hesap dokumani goturmek sorun yaratir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@MERVE-SARI

Para sizin veya eşiniz adına bir hesaptaysa, vadeli veya vadesiz hesapta olması sorun değil.

Hangi döviz cinsinden beyan edilmesi gerektiği hususundaki sorunuz ile ilgili olarak, farklı cinslerdeki her bir hesabın hesap hareketlerini bankadan alabilirsiniz. Daha sonra kendinizin excel'de yapacağı bir hesap özeti ile (İngilizce) hesaplarınızdaki TL, USD, Euro, tahvil, fon vb tüm birikimlerinizi günümüz kurundan USD karşılığı yazarak hazırlayacağınız ve mülakat öncesi evrak tesliminde vereceğiniz icmal konsolosun anlamasını kolaylaştıracaktır.

• Merhabalar aklıma birşey takıldı. Şimdi biz varsayalım ki mulakatimiza girdik vizemizi aldık. ABD ye gittik. Ssn ve greencardlarimiz basıldı geldi. Kalan eksikliklerimizi tamamlamak için Türkiye'ye döndügumuzde, eğer olurda Türkiye için ABD'ye seyahat yasağı getirilirse, greencard ile ABD'ye tekrar giriş yapabilir miyiz. Bu durum bizide etkiler mi

• @ATS16 hocam bilgi için tesekkürler agustosta mulakat temmuzda biz parayi koymayi dusunuyoruz yuklu bir para girişi sorun cikarmaz insallah

• Bugün Ankara mülakatımiz vardı biraz zor oldu ama sonuc olarak onaylandı emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim @Mehmet ynd beye ayrıca teşekkür ederim. Mülakat deneyimimi en kısa sürede paylasacagim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |