Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @berika merhaba randevu açıldığından nasıl haberdar oluyorsunuz ilk defa başvuruyorum çok bilgili değilim yardımcı olursanız sevinirim.

• Telegram grupları var onlar yazıyor birde 5 dakika da bir girip bakıyorum

• @berika merhaba telegram gruplarını paylaşma ya da davet gönderme şansınız var mıdır?

• Maalesef😔

• @busedmrcgl Telegram’da abdvizerandevuu diye bir sayfa var, orada açılan tarihleri yazıyorlar

• @demetdemirsf çok teşekkürler

• @iremthelawyer sistemsel gecici oldugun dusunuyorum. bu benzer cok hatalar var. bazen tarih bile sectirmiyor. o yuzden ara ara tekrar denemeye calisin lutfen. yine olmaz ise, sistemden talep olusturabiliyorsunuz. teknikm destege yazin mutlaka.

• @Djordan023 VFS karismis durumda. hicbirsey saglikli ilerlemiyor maalesef. alternatif olarak;

ankara yada istanbul, hangi lokasyondaysa pasaportunuz, o yerde yakin bir tanidiginiz var ise, ona dilekce yazin(noter onayli olmaisna gerek yok), ekine basvuru sahibinin kimlik fotokopisini ekleyin. bu sekilde sizin adiniza alip, size kargolayabiliyor. en pratik ve ayriyetten hesapli yontem bu sekilde. umarim ilerleyen zamanda degismez ama biz bircok kisininkini bu sekilde aldik. sizlerde deyebilirsiniz.

• Arkadaşlar konudan alakasız sadece sormak için soruyorum daha önce benim gibi B1/B2 vizesine başvurup vize alamam korkusuyla hiç görüşmeye gitmeyen profil yapmayı bekleyen o esnadada 1 yıllık vize ücreti geçerliliğini kaybedip parasını çöp eden var mı veya yalnızmıyım :F

Şaka maka tam 1 sene beklettim eski sistemdeyken gitmedim sırf vermezler korkusuyla işin sonunda vize harcım yandı olan bana oldu denesem bari denedim derdim heyecan olurdu :F

• Merhaba, ailemin ziyaretçi vizesi 17 Haziran tarihinde onaylandı. Yeni sistemde Premium pickup location seçmiştik İzmir için. Hatta görüşmeye giderken götürdükleri barkodlu sayfada bile pasaport teslim adresi İzmir ups şubesi olarak görünüyor. Ancak dün gelen email'de, İstanbulda pasaportlarının hazır olduğunu söylemişler.

"... If you would rather have your documents returned via courier delivery, then please use the following link where you will leave your desired address for passport delivery:

... " şu şekilde bir ifade de var e postanın içeriğinde. Linke tıkladığımda üye olmamı ve eve teslim için ödeme yapmamı istiyor. Henüz denemedim. Vizesi yeni onaylanıp pasaport teslimi için aynı sorunu yaşayan var mı sizlere sormak istedim. Teşekkürler

• Arkadaşlar benim randevum ankarada ama ds160 onay formumda seçilen istanbul yazıyor. Randevu öne çekerken ankarada boşluk bulmuştum çünkü. Malum yeni sitede ds160 ta güncellenemiyor. Mülakata gittiğimde senin ds160 formunda istanbul yazıyor diyip bir sorun çıkarırlar mı?

• @kilroy bunun cevabını bende arıyorum

• @tak3517 VFS deki yogunluktan kaynakli tonlarca kisinin pasaportunu gonderemiyorlar maalesef. alternatif cozum olarak; istanbulda tanidiginiz birine dilekce yazip (noter onayli olmasina gerek yok), ekine pasaport sahibinin kimlik fotokopisini ekleyin. sizin adiniza teslim alip, size kargolayabiliyor. Bu sekilde alan cok kisi var. Hem ekonomik hem de daha fazla beklememis olursunuz.

• Merhaba @Muhtaradana size sormak istedim bu konuda guncel paylasimlariniz oldugu icin. Eski AIS`ten randevu alip yeni sistemde de hesap yaratmistim. Randevu tarihi, pasaport no vs dogru sekilde yeni sisteme aktarilmis.

Yeni sisteme giris yapinca bazi fiks uyarilar cikiyor ve 1 ve 2. maddeleri anlayamadim cunku "USTravelDocs profile" dedikleri yerde DS160 gibi vs bir bilgi yok. Sadece Appointment Confirmation da bu bilgiler var ve dogru olarak gorunuyor.

"1. Make sure the DS-160 barcode matches the number in your USTravelDocs profile and on your appointment confirmation letter. The DS-160 form must be completed and submitted online.
    2. If you have applied for a U.S. visa previously, please update your current DS-160 barcode number in your USTravelDocs profile."

Bu bilgileri gorebildigimiz bir profile sayfasi var mi gercekten? Cok tesekkur ederim size ve diger arkadaslara

• Mühendisim 2 hafta sonra görüşmeye gidiceğim destekleyici belge olarak sizce ne götürmeliyim ? Birde zorunlu olarak götürmemiz gereken belgeler 2 adet güncel fotoğraf + Pasaport + Confirmation page ödemeyi online yapmıştım da geçen sene onla alakalı bir şey yapmam gerekiyor mu birde appointment sayfasını çıktı almam lazım mı yeni sayfadaki ?

• @ahmetbusra çok teşekkürler cevabınız için, ödeme sayfasına geldiğimde cash / USD-debit-credit seçeneğinden hangisini seçip mastercard ile ödeyeceğim?

• Ds160 formunun tamamının çıktısı gerekiyor mu vize görüşmesinde? Eğer gerekiyorsa onu alabileceğim link paylaşabilir misiniz? Ben bulamadım. Confirmation page aldım sadece. Randevu perşembe günü.

• ⭐⭐⭐⭐

@ssoydan88

Confirmation page yeterli

• @ATS16 Mühendisim 2 hafta sonra görüşmeye gidiceğim destekleyici belge olarak sizce ne götürmeliyim ? Birde zorunlu olarak götürmemiz gereken belgeler 2 adet güncel fotoğraf + Pasaport + Confirmation page ödemeyi online yapmıştım da geçen sene onla alakalı bir şey yapmam gerekiyor mu birde appointment sayfasını çıktı almam lazım mı yeni sayfadaki ? sizce ben ne yapmalıyım

• ⭐⭐

@Onur-Hakverdi destekleyici belgeler olarak bir çok evrak götürmüştüm hiç birine bakmamışlardı ama boş gitmekten daha iyidir diye düşündüm aldığım evraklar.

1. Sgk işe giriş belgem, hizmet dökümüm, banka hesaplarım
    2. Tapu ve araç ruhsatı
    3. Daha önce yurt dışın çıktığımı gösteren fotoğraf ve kaldığım otellerin faturaları

Hiç birine bakmadılar.

Benden istenen sadece ds160 formunun onay sayfası ve 2 adet fotoğraf oldu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |