Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @miyagisan Benim de aynı şekilde, 21.05 ve 13.06 da güncelleme oldu bekliyoruz, hayırlısı.

• @sefa238 🙂 yaşlanacağız beklemekten gerçekten akıl alır gibi değil 🙂

• bizim de 13 haziran güncellendi, umarım en kısa zamanda sonuçlanır hepimizin

• Merhaba ben 3 haziran 2025 de H1B vize görüşmesine girdim ve daha önce kısa sureli Irak ziyaretim sebebi ile Ap ye kaldım. Bana sarı kagıt verip pasaportumu aldılar beklememi soylediler. Sonrasında pasaportumu geri gönderdiler ve islemin 4 haftadan uzun süreceğini ve bi form doldurmam gerektiğini söylediler ben bunları yaptım ve sistem sürekli refused başlığı altında update oldu hergun. fakat pasaportumu geri gönderdiklerinden 3 gün sonra yani dün bana islemin tamamlandığını söylediler ve pasaportumu ds160 formumla birlikte onlara göndermemi istediler ama sistem hala refused görünüyor. Sormak istediğim soru eger bu durumda red olsa bile yine de pasaportu istiyorlar mı refused letter icine koymak icin vs yoksa pasaportumu istemeleri tamamıyla pozitif bir şey ve onaylandı diyebilir miyiz.

• Merhaba ben 3 haziran 2025 de H1B vize görüşmesine girdim ve daha önce kısa sureli Irak ziyaretim sebebi ile Ap ye kaldım. Bana sarı kagıt verip pasaportumu aldılar beklememi soylediler. Sonrasında pasaportumu geri gönderdiler ve islemin 4 haftadan uzun süreceğini ve bi form doldurmam gerektiğini söylediler ben bunları yaptım ve sistem sürekli refused başlığı altında update oldu hergun. fakat pasaportumu geri gönderdiklerinden 3 gün sonra yani dün bana islemin tamamlandığını söylediler ve pasaportumu ds160 formumla birlikte onlara göndermemi istediler ama sistem hala refused görünüyor. Sormak istediğim soru eger bu durumda red olsa bile yine de pasaportu istiyorlar mı refused letter icine koymak icin vs yoksa pasaportumu istemeleri tamamıyla pozitif bir şey ve onaylandı diyebilir miyiz.

• @dilaraklnc1 pasaportunuz ellerine ulaşıp işleme alınana kadar refused görünüyor. Benim durumum öyle oldu.

• ⭐⭐⭐⭐

@dilaraklnc1

Pasaportunuzu konsolosluğa ulaştırabilirseniz aşağıdaki sıralama ile vizenizin basılacağını göreceksiniz.

Refused ➡ AP ➡ Issued

Değişen sistem nedeniyle konsolosluğa evrakları nasıl gönderim yapıldığını anlatan bir bilgilendirme de iletmişlerdir herhalde.

• @ATS16 evet vfs ye götürmem gerekiyor sanırım. Ben sadece onaylandımı ona emin olmak istiyorum sizce bu senaryoda onaylanmış mı oluyor

• ⭐⭐⭐⭐

@dilaraklnc1

AP süreciniz devam edecek olsaydı veya vize başvurunuzu onaylamak istemeselerdi, pasaportunuz talep edilmezdi. Sabırla pasaportunuzun size geri döneceği anı beklemeniz gerekiyor. Pasaportunuz elinize ulaşmadan seyahat planlarınızı kesinleştirmeyin.

• @ATS16 çok tesekkur ederim

• Merhabalar ocak ayında eksık evrağa kaldıgım sürecim haziran sonunda tamamlayarak konsolosluga gönderdık gec ulastı gonderim yetısır diye de saglık raporumuzu yenilemeden göndermiştik. 11 temmuz da rapor süremiz geçiyor, dosyamıza baktıklarında bizden tekrardan saglık raporu isterler değil mi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman 11 temmuz'da sağlık raporunuz bitiyorsa şimdiden yenilemelisiniz.
    vizeni basılsa dahi abD'ye girişiniz yetişmeyeceği için acilen sağlık randevusu alıp raporu yenileyin.

• @gucarslan yani onlar istemeden alıp gönderelim mi dosyamız ulaştı konsolosluga ama hareket yok

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman sağlık muayenesi yenilemelerinin çoğu ilgili sağlık kurumu tarafından iletilir konsolosluğa.
    eğer onlar yapmazsa, siz gönderirsiniz. onların istemesini bekleyemezsiniz..
    süreç için destek lazım olursa bana özelden ulaşın, yardımcı olacağım size.

• @gucarslan çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için. Pasaportlarımız konsoloslukta oldugu ıcın unganlar randevusunu nasıl alabilcegimizi arayıp soracagım

• @Talha-Furkan mülakattan(10/06/2025) bir ay sonra Tiflis sadece kanun maddesinin çevirisini yaptırıp göndermemi istediler.

• @Talha-Furkan, içinde söyledi: FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@Talha-Furkan mülakattan(10/06/2025) bir ay sonra Tiflis sadece kanun maddesinin çevirisini yaptırıp göndermemi istediler.

Biraz geç olmuş ama güzel bir gelişme. Kısa süre içinde sonuç alabilirsiniz umarım.

• @gouryella teşekkürler hocam umarım hepimiz sorunsuz bir şekilde onaylarımızı alırız.

• 2 yılı aşkın Uzun bir bekleyişin ardından bugün mail aldım idari işlemimin tamamlandığına dair çok şükür

• hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |