Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mirage-0 fark ettiyseniz bu sayfa sayılarla 2025!!! sorduğunuz soruların bu konu başlığı ile alakası bile yok ki siz bide başka senenin kazanınısınız

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mirage-0 forum kurallarını daha iyi anlamanız ve bu kurallara uymak konusunda kendinizi telkin etmeniz için sizi forumdan bir süre uzaklaştırıyorum.
    döndüğünüzde bu tutumunuza devam etmeyeceğiniz umuduyla. iyi istirahatler..

• Bu ileti silindi!

• Herkese selamlar, Viyana mülakat tarihini 5 Agustos olarak gönderdi fakat benim bu tarihe yetişmeme durumum var, gemide çalıştığım için riskli duruyor. Mail atıp daha ileri bir tarihe mülakat talebinde bulundum bana seçenek olarak Eylül 2’yi önerdiler. Bu tarihe kalırsam eğer kotanın dolma gibi bir durumu olur mu sizce? Kesin olarak kimse yorum yapamaz biliyorum ama aşağı yukarı şuan ki verilerle düşünceleriniz nelerdir

• Bu ileti silindi!

• @Bozzy eylul 2 asla kota dolmaz , kesin söylüyorum.

• @omerko İstemeye istemeye riske girmek durumunda kalıcam mecbur ama içimi biraz olsun rahatlattın hocam umarım öyle olur Eylül 2’yi confirm edicem çünkü

• @Bozzy sana şöyle söyleyeyim, 22 bin üstü çok kişi var ve hepsi eylüle kaldı eylül ayı stalingrad gibi olur erken al kurtul ama tabi tarih vermişse sıkıntı olmaz herhalde

• @istalin Ağustos ayının full dolu olduğunu söylediler. En erken Eylül 2’ye mülakat tarihi verdiler. Ağustos 5’i kaçırma ihtimalim yüksek olduğu için istemeye istemeye kabul ettim. Umarım zar zor gelen bu fırsatı kaçırmış olmam bakalım endişeliyim birazcık sadece.

• ⭐⭐⭐⭐

@Bozzy imkanınız varsa yerinizde olsam erken ayrılırım gemiden ve mülakatımı erteletmem. Ancak gemiden erken ayrılma şansım çok düşük diyorsanız tabii erteletmeyi seçebilirsiniz kimse bu konuda size net dolar yada dolmaz diyemez biraz risk almanız gerekir

• @Emre-Kurtulmuş Hocam erken ayrılmam pek mümkün görülmüyor o tarihlere yakın belki ayrılabilirim ama olası bir ihtimalde kaçırırsam sonra çok daha büyük sıkıntı olacağını düşündüğüm için mecbur Eylül 2’ye okey verdim. Umarım ters bir durum olmaz ve halledebilirim

• @Bozzy imkansiz , bu sene kota sorunu olmayacak goreceksiniz .

• Sürekli Kcc mail atmama rağmen mülakat günümü öğrenemedim dün olay numaram degismis 2025AB000 ile başlıyor bu ne demek EU olması gerekıyordu bır sorun var anlamadım

• ⭐⭐⭐⭐

@gulcaner AB olduğunu size kim söyledi, translateden çeviri mi yapmayı denediniz. Translate kullandıysanız EU açılımını Avrupa Birliği olarak düşünüp onuda AB olarak çevirmiştir çünkü öyle bir kod yok sistemde

• @Emre-Kurtulmuş aynen çeviri de kalmış teşekkürler bılgı için acayıp kafam karıştı zorlu bır süreç

• @ugursway Çok hakim olduğum bir konu olmadığı için maalesef tam anlayamadım. Ben bugün 19.06.2025 tarihinde dosyamı Kcc aracılığı ile Hong Kong'tan Bangkok'a taşıtırsam ve Eylül cut-off'u 27.000 olarak açıklanırsa, bir yoğunluk olma durumunda mülakat dağıtımı yapılırken benden (234xxx) daha önce dosyasını taşıtan 26.500 Cn'li kişinin, bana göre daha erken mülakat alma ihtimali mi var?

• Bu ileti silindi!

• @omerko hocam Bangkok için bilmiyorum ama Viyana'da oldu, cn numarası daha yükseklere bizden önce mülakat verildi. Siz kesin biliyorsunuz herhalde Bangkok da olmadıgını

• @gouryella evet var. Hem ds260 gönderilme tarihinin hem de dosyayı ilgili konsolosluğa taşıma zamanının etkilediği biliniyor. Forumda konuyla ilgili bir post vardı, bulursam atarım. Ancak burada gönderdiğiniz formdaki kişi sayısı ve farklı faktörler de etkileyebiliyor mülakat tarihini.

• @cdevelioglu formdaki kişi sayısının tek olması daha avantajlıdır diye varsayıyorum. Asıl talihli eşim, sonrasında add aplicant yaparak kendimi de eklemiştim. Hiç eklememek veya sildirmek, mülakat tarihi belli olduktan sonra eklemek daha mı mantıklı olur bu durumda?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |