Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp evet kasıtlı katkı vermeyip yardım beklemek abusrt olurdu. Ben hem calısıp hem de yuksek lisans yapıyorum ve final dönemimdeyim o sebepten cok yogunum . Formu doldurmamı ıkıncı sefer soyluyosunuz , gecen sefer tamam doldurayım dedım sonra yogunluktan arada kaynamıstı sımdı eklemelerı yaptım 🙂
    Aslında " bos bırakmısım " dememdeki kasıt su sekilde de goruldugu gibi ben cevapların Screenshot ını almıstım ve orda bos gozukuyor o yuzden sordum . SS de bu sekılde gozuktu bende
    c2e2e482-923b-480c-98a3-fac6d64230b0-image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator Nasıl göründüğüne takılmayın. O soruya yes deyip ilerlemişsinizdir bence.
    Bir diğer sorunuz da bedelli askerliği 25 gün yaptığınız ile ilgiliydi. Bu da sorun değil. Her türlü bedelli için no demek kafi. Zaten mülakata giderken e-devletten askerlik durum belgesi alacaksınız.

• @Serapp ben askerliğe yes deyip altta cıkan soruları 25 gun tarih aralığı verecek sekilde doldurmusum 😞 zaten orda 25 gun oldugu belli oluyor tarihten, Bangkok da girmeyi dusunuyorum mulakata ( daha tasımadım ), sizce sorun teşkil eder mi ? yoksa actırmalı mıyım formu ?

• Arkadaşlar merhaba,
    Yeşil pasaportum var ve CN: 8XXX talihlisiyim fakat hala dosya taşıma ülkesine karar veremedim.
    Herkes Viyana ve HonkKong Bankong üçgenin gidiyor kabaca.
    Yeşilpasaportum olduğu için bu 3 ülke dışında biyere KCC ye mail atıp dosya taşımam mantıklı olur mu sizce?
    Yoksa hiç gerek yok Viyana ya taşı geç mi diyorsunuz?
    Çoğu deneyimleri okudum fakat çok çeşitli ülke göremedim.
    Oturum izni istemeyen bir tek Viyana mı var acaba bilgisi ve tavsiyesi olan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp ben askerliğe yes deyip altta cıkan soruları 25 gun tarih aralığı verecek sekilde doldurmusum 😞 zaten orda 25 gun oldugu belli oluyor tarihten, Bangkok da girmeyi dusunuyorum mulakata ( daha tasımadım ), sizce sorun teşkil eder mi ? yoksa actırmalı mıyım formu ?

Hayır sorun teşkil etmez. Her türlü askerlik durum belgesini götüreceksiniz zaten.
    Bir an önce taşıyın.

• @Serapp Bu sorunun cevabı çok kişide boş görünüyordu. Ben de yes işaretledim ama yine adresi girmem lazımdı.

• @Serapp tesekkuler, ayrıca peşpeşe gelen sorularıma sabırla cevap verdiğiniz için ayrıca cok tesekkur ederım 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria Yes deyince adres çıkmıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Serapp kontrol ettim şimdi, o soru yoktu. annen hayatta mı sorusundan sonra direkt adres girmemi istendi öyle doldurmuştum.

• @Spectator

Tereddütte kalınabilecek bir durum aslında ama dediğim gibi bunu uygun şekilde mülakatta anlatırsak sorun olacağını sanmıyorum, elimde muaf olduğuma dair ve para ödediğime dair belgeler var ve e-devlet çıktısı ayrıca orda da muaf olduğum yazıyor, bundan dolayı AP’ye bırakmazlar diye düşünüyorum, zira asıl talihli eşim zaten daha çok onun yoğun evraklarını isterler diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp kontrol ettim şimdi, o soru yoktu. annen hayatta mı sorusundan sonra direkt adres girmemi istendi öyle doldurmuştum.

Herkesin formu kendine özel, cevap verdikçe farklı sorular çıkabiliyor karşısına. Örneğin bekarsanız eşinize ait bilgileri sormaz, baba vefat ettiyse anneniz babanızla aynı adreste mi yaşıyor sorusu çıkmaz.
    Siz gerekli alanları doldurmamış olsaydınız zaten ilerleyemezdiniz sanırım sorun yoktur.

• @Spectator @Aslan-3
    Selamlar, bunun icin formunuzu actirmaniz gerekmiyor. Bedelli askerlik yapmis ve ilgili soruya iki sekilde de cevap verip vizesini alan bircok talihli mevcut. Siz mulakatiniz sirasinda askerlik durum belgesi sunacaginiz icin verdiginiz cevabin su an icin bir onemi bulunmuyor.

• Bu ileti silindi!

• Merhaba. Ben ds260 formunu doldururken 16 yaşımdan itibaren bulunduğum adresler kısmına sadece e-devlet üzerindeki ikamet değişikliklerimi yazdım. Ancak erasmus için 9 ay almanya’da yurtta kalmıştım. 2 ay da staj için yurtdışında kaldım. Bunları da belirtmem gerekir miydi? Şuanda ne yapmam gerekiyor formumu mu açtırmalıyım?

• @Mert-A Bunu çok rahat bir şekilde hallettim, bilginize. KCC'nin bir kaç gün içinde dönüş yapacağını okudum burada ama bana direkt bu sabah gelmiş mail (saat farkıyla nasıl oluyor ben de anlamadım). Ankara'da ikamet ettiğim süreyi ekledim.

Bunun dışında maalesef submit ettikten sonra fark ettim ki formda bir hata daha var; ben babamla aynı adreste ikamet ediyorum, ama kendi adresime farklı babamın adresine farklı posta kodları girmişim (benim adresimdeki mahallenin posta kodu ve doğru, babamın adresine girdiğim ilçenin posta kodu). Bu tekrar açtırmaya değmez diye düşünüyorum. Birden fazla sefer unlock ettiren kimseyi de bulamadım forumda, tabi vardır diye düşünüyorum.

Her halükarda yarın Hong Kong'a taşınması için mail atacağım, eğer tekrar unlock ettirirsem de ondan sonra ettiririm.

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Guncel olarak honga konga dosya taşıyanlardan istenilen belgeler nelerdir link atabilir misiniz listenin ya da formun hangi sayfasında

Hong Kong mülakatı için asıl talihliden istenen belgeleri bu mesajımda paylaşmıştım:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/467884

• ⭐⭐⭐⭐

@mhmtkz yerinizde olsam ban kalkmasa bile sürecin içinde tutmaya çalışırdım. Çünkü verilen ban yanlış hatırlamıyorsam travel ban yani vize verilmeme değil sadece seyahat etmeleri bir nevi ülkeye girişleri yasaklanmış durumda. Konsolosluk memurlarının şu anda bu konuya ne şekilde yaklaştıklarını bilmiyoruz belki sizle birlikte vizesini onaylayabilirler eğer o noktada vizenin geçerlilik süreside dolmadan ban kalkarsa ülkeye giriş yapabilir ve böylece süreci daha kısa atlatabilirsiniz ancak tabii bu bir olasılık olduğu gibi travel ban sebebiyle red veriyorda olabilirler henüz bir deneyime denk gelmedik sanırsam bu durumla alakalı

• https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html sitesindeen son hangi case numarasına kadar mülakat verildiğini anlayamıyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz? Ankara Konsolosluğu için en son hangi numara mülakata çağrıldı? Lütfen bunu açıklayabilir misiniz tesekkurler

• @ugursway

Çok teşekkür ederim bu bilgi için 🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |