Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @nazmi4343 Hayırlı olsun, yeni hayatınızda başarılar dilerim 🙂 Rica etsem yeni sistemden bahseder misiniz? Sizin görüşleriniz neler? Genel olarak forumdan gördüğüm kadarıyla herkes isyan ediyor, açıkçası bende endişeliyim, bizim randevu almamız biraz daha zorlaşacak sanırım. Ağustos ayını hedefliyordum ama artık Eylül, Ekim olacak gibi görünüyor.

• Arkadaşlar ben DQ olup, randevu tarihi alıp beklememe rağmen bugün ceac bir sürü mesaj geldi ortak sponsor ekleyin, askerlik belgesi ekleyin, 2024 tax ekleyin bunlar bende zaten ekliydi ve bu belgelerle dq olmuştum zaten. Acaba konsolosluk kabul mu etmiyor belgeleri ? Mail de ankara büyükelçiliği mesaj gönderdi yazıyordu. Tekrardan mı yükleyeyim her şeyi

• @nazmi4343 hayırlı olsun tebrik ederim yeni hayatında başarılar ve bol şans dilerim

• Askerlik belgesini yüklemeyi unutmuşum onu yükledim şimdi. Acaba bu eksik diye mi diğer şeyler eksik olmamasına rağmen mesajı geldi ceac ta

• @zatoyochi herhangi bir sonuç alabildiğiniz mi? Bizde aynı durumdayiz. Bize nvc ye dosyanın uzatilmasi için mail atabilirsiniz dediler

• @nazmi4343 yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim 🙏🏼

• @Seyduna merhaba benim umudum ağustos ayı için umarım mülakat maili dağıtırlar artık ben 4 haftayı geçtim bu hafta gelmezse nvc soru soracağım ve daha sonra da inqury vereceğim önümüzdeki hafta baya yorucu bir süreç zaten uscis döneminde belirsizlikle yaşadık şimdi de dq olduk tekrar belirsizlik var mailimiz gelseydi hiç olmazsa evet tarihimiz bu diye motive olabilirdik daha fazla

• @rock Aynı şekilde düşünüyorum. Ağustos ayına randevuları bu ay dağıtacaklarını düşenerekten, bu ayın sonuna kadar bekleyeceğim, randevu maili gelmezse bende inqury göndereceğim. Bir işe yarar mı bilmiyorum ama yapabileceğimiz başka da bir şey yok gibi görünüyor

• @nazmi4343 hayırlı olsun tebrik ederim

• Bu aralar randevu tarihi alan var mı? Ağustos ayı için hiç randevu verilmedi sanırım.

• @nazmi4343 tebrikler hayırlı olsun çok sevindim ❤️ safe travels!!

bir sorum var sakıncası yoksa… sizin sistemde vize türü yanlış gösteriyordu hatırladığım kadarıyla. o konuyu ne yaptınız acaba. düzeltmişler miydi mülakatınızdan önce? sonuçta sistemin hatalari bugları bunlar. sorun edeceklerini sanmiyorum ama merak ettim 🥲

• arkadaslar dun saglik muayenem vardi. asi kartim yoktu, sadece covidleri goturdum evet şart kalktı ama ne olur olmaz diye. onları da istemediler gerek yok dediler. kan testi x ray vs icin 4800 küsür, aşılar ve doktor muayenesi icin 16000 tl ödedim. bilginiz olsun ❤

• @nazmi4343 evet ben de onay aldım dündü vize görüşmem. 7.30 gibi gittim 9.30 gibi her şey bitmişti. Ceac'de aynı gün AP oldu, bu sabah issued olarak değişti. Teslimat konusunda bir şey söylemediler fakat en geç bir haftada elinizde olur dediler. VFS mail attığında orada bir link oluyor ve ordan teslimat adresi seçebiliyorsunuz. Burada olmayacağım için şehrimdeki ups merkezini seçeceğim. Sordukları sorular genel olarak basitçe cevaplanacak sorulardı. Korkacak pek bir şey yok. Mülakatı olanlara şimdiden başarılar dilerim.

• @Malonjao Merhabalar, bir sorum var, siz aşı kartınızın bulunmadığını söylediniz ama yine de belki bilğiniz vardır diye sormak istedim. bir şey fark ettim bu medical check için herkes aynı ücreti ödemiyor gibi sanki. Askerde bizim doğum tarihimize göre aşı yaparlardı, yaşı büyük olanlara ekstra farklı aşılarda yaparlardı olmadıklarını düşündükleri için, acaba böyle bir durum mu var orada da? Yani bazı insanlara atıyorum 3 adet, bazı insanlara 4 adet mi aşı yapılıyor sizce de?

• @İrem-Cuarto Hayırlı olsun, yeni hayatınızda başarılar dilerim. Size veya çevrenizdeki insanlara eksik evrak veya sistemde göremedikleri bir evrak oldu mu? Yani en azından yeni sistem ile o soruna halletmişler mi sizce?

• Herkese merhaba herkes işlerinde güçlerinde başarılar diliyorum Allah kolaylık versin Şimdi benim soruma gelince ben 2 hafta önce kadar Türkiye'ye dönüş yaptım tabii 15-20 gün sonra tekrar Amerika'ya Green kartımla tekrar giriş yapacağım ben son 2 yıldır full time amerika'dayım ve Orada çalışıyorum her şeyim orada yalnız bu son zamanlardaki Aysın yaptığı problemler göçmenlere karşı Kaçak girenlere karşı yaptıkları tavırlar acaba Türk vatandaşların nasıl etkiliyor Şimdi biz Green cardlı bir insanız bizi nasıl etkiler acaba dönüşlerde bir problem Yaşar mıyız kapılarda sınırlarda Ne bileyim hani herhangi bir problem Yaşar mıyız Eğer ki yaşayan bu durumu yaşayan ya da yaşamayan kim ne varsa bilgilerini paylaşırsa çok sev inirim çünkü sağlıklı temiz bilgiye ihtiyacımız var şu an herkesin Yani bu konuda yardımcı olan olursa teşekkür ederim şimdiden kolay gelsin

• @rock benim ki hala gelmedi mart 2025 dq nasıl o kadar hızlı aldın merak ediyorum vize rendevusu ?

• @Alfa-Centauri, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Arkadaşlar ben DQ olup, randevu tarihi alıp beklememe rağmen bugün ceac bir sürü mesaj geldi ortak sponsor ekleyin, askerlik belgesi ekleyin, 2024 tax ekleyin bunlar bende zaten ekliydi ve bu belgelerle dq olmuştum zaten. Acaba konsolosluk kabul mu etmiyor belgeleri ? Mail de ankara büyükelçiliği mesaj gönderdi yazıyordu. Tekrardan mı yükleyeyim her şeyi

Arkadaşlar başına böyle bir şey gelen oldu mu neden büyükelçilik bunları istedi

• @Seyduna, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@İrem-Cuarto Hayırlı olsun, yeni hayatınızda başarılar dilerim. Size veya çevrenizdeki insanlara eksik evrak veya sistemde göremedikleri bir evrak oldu mu? Yani en azından yeni sistem ile o soruna halletmişler mi sizce?

Teşekkür ederim.Yeni sistem konusunda endişelenmeyin, herhangi bir problem çıkarmıyorlar. Evraklarınızı da orijinal şekilde getirirseniz sorun çıkmayacaktır.

• Dq tarihden sonra ne kadar sürer vize rendevu alabilmek için ankara için ? Lütfen soylermisin

Benzer Başlıklar

• 16
  • 3
  • 1589
  • 41
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |