Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @brucewayne kimse bir şey soyleyemez , ama taşıyın. Beklemeyin derim

• @omerko Ankara için kaç kişinin beklediğini yaklaşık nasıl anlayabilirim ? tablodaki rakamı 4 ile mi çarpmak gerekir ?

• @Mehmet-Fatih-Aslan biz 2026 talihlisiyiz, şimdiden ne var ne yok görmek için hastaneye giderek antikor testi istedik. herhangi bir ücret talep etmediler. Siz direk danışmaya gidip test istediyseniz, işe giriş gibi süreç algılayıp istemiş olabilirler. Enfeksiyon bölümünden randevu alıp doktora durumunuzdan bahsederek antikor testi istediğinizi belirttiğiniz zaman ücret istemiyorlar.

• @Ahmet-Faruk-Özkan bu süreçte çoğumuzun atladığı bir durum var; bizler bu ülkelere dosya taşıyoruz. bizim açımızdan gidip gelmek yada son dk hareket etmek sorun evet ancak o taraftan baktığınızda tüm birimler sizin orada bulunduğunuzu varsayarak işlem yapıyorlar ve size bilgi veriyorlar. Dolayısı ile talepleri size garip gelmesin. Bu süreci bizler seçtik ve bu şans hayatımızda bir defa karşımıza çıkacak çok önemli bir dönüm noktası. şansımızı sonuna kadar zorlamak zorundayız. umarım hızlı şekilde her adımınız olumlu şekilde ilerler ve sonuca ulaşırsınız. modunuzu düşürmeyin..

• @brucewayne anlayabileceginiz her hangi bir mecra yok maalesef ,

• @omerko geçmiş yılları çok mukayese edemiyorum işten kaynaklı. Sizlerin deneyimlerine güvenerek gelmesi çok mu düşük ? yaz aylarında mülakat sayıları artar mı azalır mı ? özellikle mülakat bitimine yakın..
    Ankara neden bu kadar çok yavaş çalışıyor anlamak sahiden zor. Zaten 1 kişi en fazla 10 dk zaman alıyordur.

• @brucewayne hocam, gelir deriz gelmez , gelmez deriz gelir. Bu gerçekten sıkıntılı bir tahmin . O sebeple sadece ankaraya guvenmeyin lafı motto halinde .

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@omerko geçmiş yılları çok mukayese edemiyorum işten kaynaklı. Sizlerin deneyimlerine güvenerek gelmesi çok mu düşük ? yaz aylarında mülakat sayıları artar mı azalır mı ? özellikle mülakat bitimine yakın..
    Ankara neden bu kadar çok yavaş çalışıyor anlamak sahiden zor. Zaten 1 kişi en fazla 10 dk zaman alıyordur.

Hong Kong'tan mülakat almış ancak iptal ettirmişsiniz. Sebebi size özeldir mutlaka ama çok yazık olmuş.
    Ankara en son 5000'li numaralara mülakat dağıttı ve Temmuz'da son bir dağıtım daha olacak. 8000'li rakamlara sıra gelmesi mümkün değil maalesef.
    Geçmiş olsun.

• @brucewayne Hocam iki ay önce sorsaydınız "kesinlikle imkansız" derdim fakat kimse Ankara'ya güvenmediği için özellikle 5k sonraları dosyasını taşıyan çok çok fazla kişi olmuş. Ağustos mülakatına 55 kişi ve 1.500 sıra numarası vererek 7 bine kadar gelmiş Ankara ki bu iki ay önce herkesin imkansız olarak gördüğü bir şeydi. Bu şekilde göz önünde bulundurunca şahsi fikrim 8 bini de göreceği yönünde ama siz örnek veriyorum 8.011 misiniz yoksa 8.875 misin orasını bilemem. (Dosya numaranızın ikinci basamağını da yazmanız daha sağlıklı olur) Bu beklenti dışı olumlu duruma rağmen yine de "Ankara'ya güven olmaz" mottosunu da unutmamalı. Ekonomik gücünüz varsa bence taşıyın ama yoksa en azından umudunuz hala var diyebilirim. Umarım mülakat alırsınız.

• @Serapp Ağustos ayı mülakatları dağıtıldı Serap hanım, şu an Ağustos randevusu verilen son numara 6.979. Herkesin beklediğinin aksine dosya numarası baz alındığında geçen yılı yakalayacak hatta belki de geçecek gibi duruyor. Acayip...

• @Serapp temmuz için hangi tarihte belli oluyordu ? ilk haftası mı ? başka olmayacak mı ekim ayına kadar değil mi ?

• @aliaytac41 ; 7 bine geldiğini nasıl görebiliyorsunuz ? Benim bakabileceğim bir yer var mı ? benim case 8100

• @brucewayne Hocam öncelikle dosya numaranızın tamamını açıkça yazmamanızı öneririm. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html bu siteden bu yılın ve geçmiş yılın verilerine bakabilirsiniz.

• son numara 6.979'a nasıl baktığınızı anlayamadım

• @brucewayne sitenin en altındaki tabloya inin. Solda kutucukta 10 yazanı 50 seçin, sağ kısımdaki arama kısmına ANK EU yazın. Tablonun sağ altından son sayfaya gidin. En sağdaki kutucukta haziran (yayınlanmış son bülten) ayının son numarasını görerek ulaşacaksınız.

• @Serapp ankara en son 7 binlere kadar mülakat dağıttı

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Temmuz ayı mülakatları dağıtıldı Serap hanım, şu an temmuz randevusu verilen son numara 6.979. Herkesin beklediğinin aksine dosya numarası baz alındığında geçen yılı yakalayacak hatta belki de geçecek gibi duruyor. Acayip...

En son Ağustos mülakatları dağıtıldı. Temmuz'da açıklanacak olan bülten ile Eylül ayına son bir dağıtım olabilir, o da olursa tabi malum Ankara bu.
    CEAC'tan bakıyorsanız eğer, bahsettiğiniz 6979 farklı bir nedenle olabilir. Excel tabloda en son 5XXX li rakamlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp ankara en son 7 binlere kadar mülakat dağıttı

Excelde göremedim. Farklı bir bilgi kaynağınız varsa bilemiyorum. Keşke 7 ve 8 binli rakamlar da alabilse.

• @Serapp Serap hanım Ağustos yerine Temmuz yazmışım dalgınlıktan, kusura bakmayın 🙂 Şimdi düzelticem ama diğer bilgilerim doğrudur, Ağustos ayı için en son 6.979'a kadar mülakat verilmiş. Sadece 6.979 olsa özel bir durum diye düşünürdüm fakat sıralama 700, 800, 900 diye gidiyor. Geçen sizin de yazdığınız gibi burada soru sorup tabloya bilgi girmeyen insanlar dahi varken tabloya inanmak ne mümkün

• @Serapp hanım excel sayfasını bir çok kişi bilgilerini güncellemiyor bile dv chart sitesine girip ank yazıp bakabilirsiniz

Benzer Başlıklar

• 642
  • 2655
  • 153
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |