Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @Kenshin-himura selamlar, sorularinizi dv25 asamalari basliginda sormaniz gerekiyor. Ilgili linki asagiya ekliyorum. Ek olarak bu cn ile ankarayi bekliyorsaniz, malesef mulakat alamayacaksiniz. Bol sanslar.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/17897


  • @onuru teşekkürler uyarı için


  • @istalin ben riski alıp aos için tam hazır olmayı düşünüyorum mesela. Diğer aos yapacak arkadaşlar ne düşünüyor yazabilirlerse güzel olur


  • @istalin Bunu düşünüyordum bir süredir, antikor testine de bir türlü fırsat bulup gidemedik. Açıklanana kadar bekleyeceğiz, kısmet olur mülakat alabilirsek yetişmeyenleri en kötü doktor kontrolünde oluruz diye düşünüyorum. Biraz maliyetli olacak ama yapacak bir şey yok


  • @boredeng sağolun hocam, inanmaya devam 🥳😁


  • @ahmetgokaya sonuna kadar inanmaya devam inşallah current olacağız


  • @istalin current olur olmaz ne kadar aşı varsa olacağım ben. current olamazsam diye olmadım bekliyorum.


  • @onuru 4194 kisi sayisi 2097 case yapar Demişsiniz yani 2097 kisimi Türkiye den green card kazanmış oluyor sizin hesaba gore
    Eminmiyiz???


  • @ruzgaroglu AOScilerin bence consular processing yapacaklara kiyasla erken davranmalari daha onemli. Zira Temmuz'de guncel olan talihliler konsolosluk mulakatina kadar asi masi isi halleder ve Eylul'de pasa pasa mulakatina gider. AOS'cinin bulten yayinlandikatan hemen sonra dosya gondermesi ve 30 Eylul'den once biyometrik falan filan hepsini halletmesi lazim. O yuzden AOS'in beklemek gibi bir luksu yok.

    Ben gecen hafta $330 DV AOS fee yatirdim. Onumuzdeki birkac haftada medical exami halledecegim. Ayrica kullandigim bankanin bir subesi yok, cashier's check islerini telefonla yapmam gerekiyor ve elime ulasmasi 2 is gunu suruyor. O yuzden $1440'lik bir cashier's checki de elimde bulundracagim bulten yayimlanana kadar ve bultenin yayimlandigi gun veya ertesi gunu dosyami gonderecegim.


  • @istalin Mülakatlar Eylül'e verileceği için her halükarda yetişmez mi aşılar?


  • @Stoic-Turk $1440 check için cashier's check oluyor mu? Ben sanki personal check ya da money order olmalı diye düşünüyordum hep.


  • @mks Cahsier's checkin kabul edilmemesi beni sasirtir acikcasi zira cashier's check banka garantili ve karsiliksiz cikma ihtimali yok.

    USCIS'in ilgili sayfasinda soyle bir aciklama mevcut:

    6adab8fc-2acb-447f-a95b-c92c8df3bcdc-image.png


  • @Stoic-Turk Aa tamam, bilmiyordum bunu. Teşekkürler!

  • ⭐⭐

    @falsepoet selamlar, 4194 sayisindan eminiz ama diger sayi ortalama bir rakam, yani fazlasida olabilir azida. Avrupa icin bu oran 2 oldugu icin ben bu sekilde yaptim.


  • Bu ileti silindi!

  • @zekiye-kahveci turist olarak Amerika’ya gittiğimde hiçbir aşı gerekmedi de Greencard aşamasında neden bu işi yokuşa sürme durumu anlamadım ki🤔 Covid aşısı olmuş muydunuz siz❓Bulaşıcı hastalığı olanlar turist olarak gittiklerinde bulaştırmıyorlar mı hastalık sanki❓🤔


  • Sevgili @Mirage-0, dikkatimi çeken bir unsur var, forumdaki sayı ve istatistik yorumu yaptığımız şu güzide başlıkta durmadan konudan bağımsız sorular soruyorsunuz. Her yeni uyarıda heyecanlanıp açtığımda sizin garip sorularınızı ve konuyu algılayış biçimini görüp hayal kırıklığına uğruyorum. Üstelik sizin mali yılınız başlamamışken!

    Neden bu tatsız yorumu yaptırmak zorunda bırakıyorsunuz? Hepimiz merak ve heyecan içinde yeni bülteni beklerken bu tip mesajlarınız bizleri irrite etmekten başka bir işe yaramıyor.

    Sevgiler.


  • @cdevelioglu size sorularımı beğendirmek gibi bir zorunluluğum yok ki. Benim de saçna bulduğum paylaşımlar var ama okuyup geçiyorum, size de tavsiyem olsun benim başını beğenmediğiniz cümlelerimin sonunu getirip de yormayın kendinizi🙋🏻♀

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Mirage-0 tabii sorularınızı beğendirmek zorunda değilsiniz ancak sorularınızı doğru konu başlığında sorduğunuza dikkat etmelisiniz


  • @Mirage-0 3 covid aşısı olmuştum önceden ama şu an greencard için covid istenmiyor önemi yok olup olmadığınızın.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

168
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum