Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp evet doğrudur haklısınız bizde bekliyoruz ama bir yandanda süre az kaldığı için telaşta yapıyoruz maalesef ki elimizde olmadan

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   O onuru 

• Arkadaşlar selam , ben da formunu doldururken lise bitiş ve başlangıç tarihinde yanlışlık yapmışım sanırım ve babamin doğum yeri ückilise olmasına rağmen bağlı olduğu ilçeyi yazmıştım . Bunlar mülakatta çok sorun teşkil eder mi ?

• @kayayca Hocam, Cumartesi günü DV Charts güncellenince HNK dosyalarına bakın. Eğer sizi atlayıp sizin üzerinizdeki dosyalara mülakat vermişlerse, konsolosluğu tekrar rahatsız edin. Ama sizden önce durmuşlarsa mecburen bekleyeceksiniz. Çünkü biz de (BNK) dosyasında mülakat alamadık. Konsolosluğa yazınca, planlamayı beklememiz gerektiğini söylediler.

• @kayayca benim dosyam current olmamasına rağmen at nvc de onunla alakası yok

• @kayayca hocam panikletmek istemiyorum ama sizin durum mulakat verilmeme ile ilgili değil , excel listesine bakıyorum çok az kişi var hongkok 1 günde 15 kişiye mulakat vermisligi var , acilen kcc ye mail atın.

• ⭐⭐⭐⭐

@MERVE-SARI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlae hepinize bol şans diliyorum. Bugün eşim için fransa vize başvuru sonucu geldi ve red aldık. Sebebide iş bilmez danışmanların niyet mektubuna ülkeniz çok güzel şu tarihlerde gelicez demesi üzerine kurulu detaylı olduğunu idda ettikleri niyet mektubuydu. Ne seyahat ayrıntısı ne de plana dair hiçbir bilgi içermeyen bomboş bir mektuptu. Tabiikide hatalarını kabul etmiyorlar red aldırdıkları yetmez gibi birde 2. Schengen vizenize başvurmakta red verir diye olumsuzluğa devam ediyorlar.
    Mülakatımız 7 ağustosta viyanada şimdiden karalar bağladık. Sormak istediğim 1. Red aldığımız için en yakın tarihte bulabildigimiz schengene basvurmak gercekten olumsuz etkiler mi ? 2. Basvuruda şuan sıkıntısız ve kısa sürede biz edönüs sagalyabilecek ulkeler nelerdir. Tecrubeleriniz bizim icin suan cok onemli
    Fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz. Umutlu günlere 💫

Merve Hanım, Excel tablosunda isminizi göremedim. Lütfen siz de bilgilerinizi ekleyin.
    Geçtiğimiz günlerde @3rdcaptain sizin gibi Schengen vizesi engeline takıldığı için birçok ülkeye dosya taşıma talebi göndermiş, en sonunda Tiran’dan olumlu yanıt almıştı. Profiline girip bakabilirsiniz.

• @emr19 sizin mülakat yeriniz frankurt biz başka bir elçilik için konuşuyoruz

• @omerko hong kong ta bir arkadaş vardı 16 binlerde 2026 kazanını zannetmiş kendini ds260 doldurmamış galiba geçen ay falan doldurmuş ds260 submitted etmiş ona da mülakat verilmedi hnk da galiba çok geç ds260 doldurmak dezavantaj oluyor

• @MERVE-SARI daha önce hiç shengen ülkelerinden vize almismiydiniz ? Biz Macaristan uzerinden başvuru yaptık sonuç bekliyorum isterseniz vize dnaisman bilgisi paylasabilirim ozelden

• Merhaba, öncelikle emek veren herkes umarım vizelerine kavuşur. Benim sorum, mülakat tarihi belli olduktan sonra sağlık randevusunu en erken ne kadar süre öncesine alabiliriz? Bir de bu konu mülakat esnasında olumsuz bir durum oluşturur mu? Teşekkürler.

• @rasitcenngiz tamam hocam bekleyelim bize bir yanıtta dönmüyorlar çünkü planlanıyor diyorlar

• çift olan dosyayı sildirmek istediğimde KCC şöyle bir mail ile döndü
    image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@kayayca Sizin, eşinizin ve kızınızın birer adet completed formları mevcut. Yarım kalmış olan "incomplete" form yok hükmünde ve bu durum mülakat almanıza engel değil diye düşünüyorum.

• @kayayca
    Selamlar, bu sekilde mulakat dagitiminda atlanan caseler her yil oluyor maalesef. Buna su nedenden dolayidir demek cok zor. Siz eger dosyanizin gercekten tasindigina eminseniz, bunu soruyorum cunku bazen KCC calisanlari bastan savma is yapabiliyorlar. Tahminim bir sonraki dagitimda mulakat alacaginiz yonunde. Eklemis oldugunuz fazladan DS-260 formunun bu durumda bir etkisi oldugunu dusunmuyorum.

• @Kenshin-himura
    Merhabalar bu tarz hatalar mulakat sirasinda herhangi bir sorun teskil etmemektedir. Siz bence dosyaniza nasil en hizli sekilde mulakat planlanabilir konusunda uzerinize duseni yapmalisiniz. Hangi ulkeden mulakat bekliyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@kayayca

Sizin gibi son bültende cut off olan ve HNK’dan mülakat tarihi alamayan başka bir kullanıcı daha var, @Çaykaralı. Bol şans ve sabırlar!

https://yesilkartforum.com/forum/post/499938

• Herkese Esenlikler, birkaç sorum var cevaplar için şimdiden herkese teşekkür ederim. Yarın uçağım var fakat lise transkiripimi alamadım liseden vermediler ayrıca ne yazık ki 10-15 yıllık bir sigara geçmişim var uzun süre sigara içip ciğer filminde problem yaşayan veya yaşamayan var mı?

• @Okan-Tuğ bu transcript işini, pimpirikliler cikardi , kime ne ders notlarindan, mezun musun değil misin önemli olan . Herkes goturuyor nasıl buluyorlarsa ama istendigini duymadim . Ayrıca tb lekesi sigara gibi degil rahat ol karistirilacak bir şey değil şimdiden hayırlı olsun içini rahat tut , mulakat deneyimlerini paylasmayi unutma.

• @omerko Teşekkürler hocam, bana da gerek yok dediler zaten.

• 8000 numaraya Ankara'da sıra gelme ihtimalini nasıl görüyorsunuz ?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 73
  • 57
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |