Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@Atlantis00 2023 eylül yazmışsın o tarihe kağıt üstünde CP beklemesi hariç 2 yıl var yaklaşık evet. Yarın yeni bülten açıklanır gerileme olur ta da “U” olur o bilinmiyor tabi en azından bizim için.

• @nbbyr bugün mü açıklanacak ?

• Yasaklı

@Duygu-Çelik 🙂

• @emre911 ailesiz tek bir kişi içinde mi aynı süreler geçerli acaba 6 7 sene biraz fazla geldi açıkcası

• @oz4nkilic
    sürece yeni başlayacak bir adayın tek bir aday olması veya 4 kişilik bir aileye sahip olması kendi sürecinin uzayıp kısalmasına hiçbir etkide bulunmaz. Ancak; kendisinden önce sürece dahil olmuş aday dosyaları için kaçar adet green card basılacak olması önemlidir. Amerika'nın bu vize türünde her yıl 10K green card bastığı unutulmamalıdır.

Yani; sorunuzun cevabı "evet" sürecini yeni başlatacak bir adayın tek bir kişi olması, sürecin daha kısa süreceği anlamına gelmez. tek bir aday bile olsa, sürecini yeni başlatacaksa uzun yıllar beklemek göze alınmalı.

• @oz4nkilic ben 2018 den beridir dv lottery çekilişine katılıyorum hem de eşimle birlikte her yıl 2 hak olmasına rağmen, çıkmıyor. Geçmişe gidebilseydim eğer eb3 e başvur derdim kendime. ☺️ O zamanlar bu kadar bekleme de olmuyormuş hem.. 2 yıl da sonuçlandırdı.

• @smyael eskiden 3 yılda falan bitiyormuş ama ya su an 6 7 sene de baya fazla acıkcası bilemedim yani yaşım cok genc 18 im daha ama genclık hayatımı orada gecırmek ıstıyordum

• ⭐⭐

@oz4nkilic 18 yaşındaki birisi bile bu sürelerden dert yanıyorsa vay düşünenin haline :)) Hocam daha hayatın başındasınız, 6-7 sene nedir ki? Sizin yaşınızda böyle bir imkanım olsaydı bir dakika düşünmezdim. Bol şans.

• @Riethian Hocam son 1 aydır bir güncellenme olmadı tabloda. Acaba veri paylaşımı mı kesildi?

• @Riethian abi 18 evet cok genc bır yas fakat 7 sene sonra bende 25 olacagım 25 de az buz bır yas degıl o tırstırıyor bıraz 😃

• merhaba su an 6 7 senede anca işlemler son buluyor denıyor bunların ılerıde daha azalma ıhtımalı var mı mesela bu sene 6 7 iken seneye 4 senede basvurular sonuclanabılır mı?

• ⭐⭐

• ⭐⭐

@oz4nkilic Onun bir garantisi yok maalesef. Iki yonde de hareket edebilir.

• Temmuz 2025 için "Other Workers- Rest Of The World" kategorisinde, A Tablosu'nda 15 günlük bir ilerleme kaydedilmiş, ancak B Tablosu sabit kalmıştır.

A Tablosu

20fe1732-0350-44ac-be39-9d4dc8a697de-image.png

B Tablosu
    image.png

• A. FINAL ACTION DATES FOR EMPLOYMENT-BASED PREFERENCE CASES, tablosunu baz almalıyız bildiğim kadarıyla.
    A tablosun da 1. kolon Other workers 08JULY21 olarak görünüyor.
    B tablosunda ve A tablosunda ilerleme olması güzel tabi.

• Süreci sıfırdan başlatmak derken hangi aşamadan bahsediyorsunuz tam olarak? LC başvuru tarihi mi (yani priority date tarihi) yoksa PWD tarihi mi? Merak ettim çünkü LC başvuru tarihinden önce de pek çok aşama var PWD, ilan vs.

• @grounddreamer B tablosunda degisim olmamis sadece A tablosu 15 gun ilerlemis. 1 aylik ilerlemeyi baska bir tablodan mi kontrol ediyorsunuz?

• @loremipsum

Hevesim kursağımda kaldı . Haklı olmamanı çok isterdim ama haklısın 😢 acele ile bakıp yanılmışım iletiyi düzenliyim bari de daha fazla yanlış anlaşılmalara mal olmayalım

• Merhaba
    yeni çıkan yasanın sizce bize artısı olur mu? özellikle ankara mülakat için İrana ankara konsolosluğu bakıyordu ya mantıken daha erken mülakat alınabilir gibime geliyor siz ne düşünüyorsunuz

• @ari-luli Hangi yasadan bahsediyorsunuz, açıklarsanız yorum yapabiliriz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |