Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan teşekkürler bilgileriniz için, üzülmek yok 🙂 🙏❤

• Merhaba ben dün 30 nisanda ankarada mülakata girdim bütün dosyalarıma baktı sadece rusyada kaldığım için adli sicil kaydı almıştım istanbul konsolosluğundan bunun abd yasalarına uygun olmadığını sitemizden istenildiği şekilde almam gerektiğini söyledi ve bana sarı bir kağıt ve pasaportumu verdi bu evrağı istenildiği gibi çıkarmamı ve pasaportumla beraber anlara abd konsolosluğuna postalamamı söyledi ben biraz stres yaptığım için ne zamana kadar sürem olduğunu sormayı unuttum ve ne şekilde onlara ptt ile göndereceğim bilmiyorum @gucarslan konuyla alakalı beni aydınlatırsanız sevinirim dosya durumuma baktım şuanda reddedildi gözüküyor ama alt talimatlarda memurun talimatlarına uyun dosya surumunuz değişecektir yazıyor lütfen sorularımı bilenler bana cevap yazsın teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@myof61 süreniz 30 eylül'e kadar çünkü DV2025 süreci o tarihte bitiyor. o zamana kadar zaten vize kalmaz.
    mümkün olan en kısa sürece evrağınızı tamamlayıp buradan bana haber verin, nasıl göndermeniz gerektiğini söyleyeceğim.
    bol şans.

• 1 -2 ay içinde halledip göndersem sıkıntı olur mu? @gucarslan

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@myof61 o zamana kadar basılacak vize kalacağınız zannetmiyorum.
    dv sürecinde yarın bile çok geç olacaktır.. yine de karar sizin.

• @gucarslan abi gozunu seveyim yardımcı olun ben belgeleri göndereceğim lakin ais üzerinde bende konsolosluklar bolumu gozukmuyor caecvisastatuschexk te benim dosya mulajattan vu yana ready olarak gözüküyor nasıl bunu halledeceğim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Muhammet-Talha-KÜÇÜK özelden cevap verdim sorunuza.

• Bilgi amaçlı yazıyorum;
    Ben AP'ye kalmış eşim vizeyi almıştı, çocuklar için eşimin vizesi üzerinden başvurduk, süreç biraz zaman aldı ama benim AP'ye kalmış olmama rağmen çocukların vizesini aldık.
    Bu arada AP'ye kaldığım tarih olan 14.02.2024 den beri dosyam hiç güncelleme almamıştı, 22.05.2025 tarihinde muhtemelen çocukların dosyası için benim dosyamı açmışlar güncelleme olmuş ama Refused değişmedi.

• @sefa238 Merhaba benim de AP'ye kaldığım 11 Ekim 2024'ten beri güncelleme olmamıştı ve 22 Mayısta aynı şekilde güncelleme oldu ama hala refused olarak duruyor. Sizin de aynı tarihte güncelleme aldığınızı görünce bu güncelleme acaba yeni randevu sisteme geçileceği için tüm dosyalarla ilgil bir güncelleme olabilir mi? Ben de güncelleme olduğunu görünce sevindim ama hala bir gelişme olmaması can sıkıyor, forumda daha önce güncelleme alanların birkaç gün sonra onay maillerini aldıklarını okumuştum.

• @venus369 Çocuklar için annelerinin vizesinin üstünden mülakatsız vizeye başvurmuştuk, dosya incelenirken benimde dosyama bakmışlardır diye düşünmüştüm belki de genel incelemeye almışlardır.

• geçen hafta salı günü (27 mayıs) ankarada eb1-a için mülakata girdim ve onaylandığı belirtildi. 5 iş gününde pasaport gelecek, hatta genelde daha erken gelir denildi ancak henüz gelmedi. Last updated 2 günde bir güncelleniyor ancak statü ready harici hiç değişmedi. Hala da ready görünmeye devam ediyor. 25 Haziran’da uçak biletim var. Bu durum normal mi? Eğer sormam gerekirse direkt konsolosluğa e-mail mi atmak gerekiyor?

• Bu aralar idari işlemi sonlanan varmı ? 2 yıl oldu ben hala beklemekteyim:)

• @miyagisan 22.05'de güncelleme olmuş ama durum değişmedi, konsolosluğa yazmak istedim otomatik cevap geldi, yeni sistem üstünden işlem yapın diye.

• @sefa238 yeni sistem nasıl bir şey hiç fikrim bile yok bizim yeni sistemle alakamız varmıdır önceden yapılan başvurularda yeni sistememi aktarıldı.

• Ocaktan bu yana idare işlemdeydim 22.05 güncellemesinden sonra dün pasaportlarınızı gönderin maili aldım. Fakat bizde de başka bir problem var eski sistemde mülakata girdik pasaportumuzu nasıl göndereceğimizi bilemiyoruz mailde yazılan UPS - VPS gezmediğim yer kalmadı kimse tam bir şey bilmiyor yeni sisteme mi kayıt olmalıyım onu da bilmiyorum eski sistemi unutun dedi VPS de çalışan kişi randevu alın dedi ama bu ne randevusu yeni sisteme de giremiyorum pasaportumu gondersem bana nasıl geri gelecek sorular sorular umarım bekleyen tüm arkadaşların haberi gelir ve bu sorunu da çözeriz.
    111222.JPG

• @BRKSSS Tebrik ederim, sizin adınıza sevindim darısı bekleyenlerin başına, Ceac'da durumunuz değişti mi? Nasıl göndereceğiniz hakkında aracı (Gökçe vb...) kullandıysanız onlara bir danışın isterseniz, sonuçta her gün bu işi yapıyorlar.

• Ceac'da durum değişmedi mail gönderilen gün case uptaded olmuş 11 haziran.Belge gönderimi bizim gibi iki sistem arasında kalmışlar için oldukça sorunlu gözüküyor kimsenin tam bilgisi yok umarım bir şekilde çözeceğiz teşekkür ederim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• @gucarslan hocam
    1- benim durumumda KHK ile ihraç ve Fetö soruşturma ve kovuşturma geçirmiş bildiğiniz birileri var mı?
    2- forumdan AP başlıklarını okudum/okumaya devam ediyorum. Tecrübeleriniz ışığında Sürecim sizce eylül ayı olmadan yetişir mi?
    3- ds-5535 formu mu gönderilir yoksa kendileri durumum ile ilgili özel sorular mı sorarlar?
    4- olumlu/olumsuz sonuçlanma hangisi daha ağır basıyor?

Sorularıma ben nereden bileyim kardeşim diye cevap verebilirsiniz. Ama belirsizlik süreçlerini sizde yaşadığınız için anlayışınıza sığınarak soruyorum. Teşekkürler.

• @BRKSSS Refused olarak mı duruyor halen?

• tekrar güncelleme geldi ama halen ses yok 🙂 çok can sıkıcı bir durum ya

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |