Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,

DS-260 formunu doldururken geçmişte oturduğum yerlerin adresini istiyor.
    Aile evinin adresini, üniversitede kaldığım yurdu, erasmusta kaldığım evi hepsini yazdım. Bu kadar detaylı vermeli miyim?

• ⭐⭐

@flzdgnn selamlar, vizemi hong kongdan aldim. Mulakat deneyiyime asagidaki linkten ulasabilirsiniz. Her detayini anlatmaya calistim. Zevkli okumalar.

https://yesilkartforum.com/forum/post/460324

• Merhaba arkadaşlar. Mail attık ds260 açtırdık geri. 8 yil önce Erasmus yapmıştım belirtmeye gerek var mı? Mülakatı yerini Hong Kong mu yapalım direkt. Sadece üniversite bilgisi ekledik lise bilgisi eklemeli miyiz??? Acil yardım arkadaşlar....

• ⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhabalar ds 260 formunu yeni gönderebildik , sign ve sumbit ettik tüm aşaamaları da ince ince araştırıp forumdaki bilgilere göre doldurduk , sorum şu olacak
    -Forma çıktı almak için tekrar giriş çıkış yaptık bu formun işlenme süresini etkiler mi ?
    -Mülakat tarihimiz belli olduğunda gelen maildeki linkten mi öğrenebileceğiz ?
    teşekkürler şimdiden

Harika, DS-260 formunu gönderdiğiniz tarihi imzanızda güncelleyebilirsiniz.
    Excel tabloda yoksunuz, lütfen 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin.

Forma giriş-çıkış yapmanızda bir sakınca yok, ancak form kilitli olduğu için yalnızca görüntüleyebilirsiniz.
    Mülakat tarihi belirlendiğinde, size [email protected] adresinden bir e-posta gönderilecek.
    Bu e-postada, https://dvprogram.state.gov/ESC adresinde bir güncelleme olduğu bildirilecek.
    Bu, sizin kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadır. Sayfanın en altında mülakat yeri, tarihi ve saati yer alacaktır.
    Hayırlı olsun..

• @MKA, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,

DS-260 formunu doldururken geçmişte oturduğum yerlerin adresini istiyor.
    Aile evinin adresini, üniversitede kaldığım yurdu, erasmusta kaldığım evi hepsini yazdım. Bu kadar detaylı vermeli miyim?

İkamet edilen adres bilgileri yeterli,siz zaten bu denli detaylı yazdıysanız sorun yok.Doğru bilgi yazmanız bir zarar getirmez,yanlış bilgi ise tam aksi 🙂

• @Semih-Yardımcı, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba dosyamı geçen hafta Bangkok’a taşıdım teğit etmek amaçlı nasıl bir mail atabilirim forum da onay maili alıp da dosyası taşınmayanlarla karşılaştım aklıma takıldı

Where is my interview location?
    Name:
    Surname:
    Case number:
    Date of birth:

Yazıp [email protected] adresine göndermeniz yeterli.

• @burakszgun, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

dosyayı ankaradan taşıdıktan sonra ankaranın iyi gitme durumu oldu diyelim dosyayı tekrar ankaraya taşımada nasıl bir performansları var acaba bilgisi olan var mı

"Dosyayı tekrar Ankara'ya taşıyabilir miyim?" Diye soruyorsanız cevap Evet.
    Ancak bu casenumber ile size Ankara'dan sıra gelmeyeceği konusunda yemin edebilirim ama kanıtlayamam 🙂
    Eğer dosyayı Ankara'ya tekrar taşıma konusunda bir performans kıstası arıyorsanız böyle bir kıstas yok basitce taşıyorlar sadece.

• @Alaca, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba normalde okuduğumuz lisenin olduğu şehirde yaşamıyoruz.Bir iş için gelmişken lise transkriptimizi almak için liseye geldik. E okul uygulmasına 2008 yılında geçilmiş olduğundan ve 2011 mezunu olduğumuzdan dolayı e okuldan çıkan transkripte 1. Sınıf boş görünüyor. 2-3-4. Sınıflar var sadece. 1. Sınıfıda bilsem diye bi uygulamadan ayrıca çıkarıyorlar saçma sapan bir sürüsü kâğıt oluyor. Bu durum konsoloslukta sorun olurmu? Tekrardan şehir dışına çıkıcaz. Hemen halletmemiz lazım napalım acaba bu durumu yaşayan oldumu?

Benzer bir durumu bende yaşamıştım lise 2. Sınıf dersleri çıkmamıştı müdüre söyledim halletti.
    Sizde olmuyorsa eğer,ayrı bir kağıtta 1.sınıf bilgileri yer alacaksa sorun olacağını düşünmüyorum,konsoloslukta kafa karışıklığı olursa da basit bir dille anlatırsınız.

• @matkapitalizm
    Formunuzu hicbir onemi olmayan hatalar sebebiyle bosuna actirdiginizi soyleyebilirim. Bu basligin ilk 4 iletisini dikkatlice okuyunuz lutfen butun sorularinizin cevabini acil olarak orada bulabilirsiniz.

• Merhaba, [email protected] adresine :
    DV2026 – Request to Change Interview Location to Vienna - Aaa Bbb - 2026EU00011XXX

Dear Sir/Madam

I am a DV2026 selectee. I kindly request your assistance in transfering my case to U.S. Embassy Vienna, Austria.

Thank you for your assistance.

Aaa Bbb

0x/0x/1986

Case Number : 2026EU00011XXX

Şeklinde mail attım, ertesi gün şu şekilde dönüş oldu:

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

Bozana
    Support Contractor – LDRM/DTSV
    CA/VO/DO/KCC
    Kentucky Consular Center
    3505 N Highway 25W
    Williamsburg, KY 40769
    [email protected]

Bu mailden dosyamı taşımak istediğim yere ait bir adres bildirmem gerektiğini mi anlamalıyım?

• ⭐⭐

@tolga-ozfidan selamlar, evet hangi konsolosluga tasimak istiyorsaniz, bir adres gostermenizi istiyorlar.

• @onuru peki şimdiden göstereceğim adres farazi bir adres olur mu? Bunun için bir teyit, kanıt vb evrak istiyorlar mı? Ya da mülakata gittiğimde bize bu adresi vermişsin diye sorulur mu?

• Kafama takılan bir durumu sorumak istiyorum.
    Talihli eşim, kendisi meslek lisesi mezunu fakat dışarıdan bitirmiş ve orijinal diplomamız mevcut.Fakat 2005 yılında mezun olduğu için e-devlette görünmüyor bu bizim için bir sorun olur mu ? Bu diplomayı apostil ve ya herhangi bir yerden tasdik veya tescil ettirmemiz gerekiyor mu acaba? Orjinal diplomamız var yani.

• Mülakat mail'ini, mülakattan kaç gün önce yolluyorlar? Dosyamızı Bangkok'a taşıdık.

• Kafama takılan bir konu var kıynetli arkadaşlar, talihli eşim , kız meslek lisesi mezunu fakat dışarıdan bitirmiş ve diplıoma almış, orjlnal diploma elimizde mevcut, 2004 mezunu olduğu için e-devlette görünmüyor (2006 öncesi e-devlette yok) bu bir sorun mudur? Ya da diplomayı apostil, tescil, noter v,s yaptımamız gerekir mi acaba ?

• ⭐⭐

@tolga-ozfidan selamlar, genelde kalmayi planladiginiz otelin adresini otel adini belirtmeden veriyorlar. Bu zamana kadar herhangi bir yerden kanit vs istendigini hatirlamiyorum.

• ⭐⭐

@şeymaaaa selamlar, normal sartlarda bulten aciklandiktan sonra 1 hafta icinde geliyor fakat son zamanlarda problem var sanirim gec geliyor.

• ⭐⭐

@Aslan-3 selamlar, universite diplomaniz mevcut ise, direk onu aliyorlar lise diplomasini almiyorlar. Eski deneyimlerde apostil vs istediklerini hatirlamiyorum. Siz yinede emin olmak icin eski viyana deneyimlerine bir goz atabilirsiniz.

• @RuhunGemisi teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Öyle yapacam artık

• @onuru
    Üniversite diploması yok eşimin, zaten en az lise mezuniyeti var kriterlerde onu sağlıyoruz onda sorun yok ama orjlnal lise diploması var, sadece dışarıdan bitirdiği ve e-devlette görünmediği için kafama takıldı sorun teşkil edermi ve apostil yaprımaya gerek olur mu diye ?

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 153
  • 16399
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |