Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Stoic-Turk sanırım onaylanmış, bu bizim sürecimize olumsuz etki eder mi acaba ? Herkes yüklenip devam etmek ister veya biz hunharca bedava vermeyelim seneye girsinler derler mi ? 🙂

• Bu arada senatoda yapılacak oylamadaki yasa’da belirtilen $400 ücreti anladığım kadarıyla sadece ve sadece DS260 submission için alınacak yepyeni bir ücret ve $330 olan DV visa fee’den bağımsız gibi duruyor. Bu durum parası olan özellikle Avrupa kıtasındakilere yarar, özellikle Afrikalıların çoğu için çok zorlayıcı olur, diversity amacının dışına çıkıyor. Sadece DV isim olarak kalacak gibi.

• Son 10 senenin en zor geçen DV dönemi oluyor maalesef, temennim 19k dan 25k ya önümüzdeki bültende çıkması tabi sonrasında mülakat alabilmek vize kalırsa da vize alabilmek biz elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlar dosyamızı da taşıdık umarım hepimiz için güzel sonlanır bu süreç bekleyip görmekten başka çaremiz yok 😞

• @zekiye-kahveci umarım forumdaki herkes vizesini alır

• @omerko Henuz Senato'dan gecmedi. Gecmesi muhtemel. Tabii ki kuraya katilim ucreti DV-2025'i etkileyemez; ama diger ucretler etkileyebilir belki, bilemiyorum.

• @istalin Biliyorum. Ne maili attığını merak ettim. Bir gönderiye yanıt vermemiz için zamanaşımı mı var?

• @bkio zaman aşımı yok, herkes tebrik ettiğine göre, amerikaya girişi olduğuna göre o zaman mülakat maili almıştır

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio

Bahsi geçen email [email protected] adresine gönderilen mülakat yeri öğrenmek için gönderilen email, bültende cut off olduktan sonra sizde arzu ederseniz gönderirsiniz ama sizinki Ankara zaten. Sabırla bekleyeceksiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/496025

• @ATS16 Teşekkürler yanıt için. Ben de DS260 formu gönderdikten sonra mülakat maili gelinceye dek bekleyeceğiz şeklinde biliyorum. Ne gibi bir durum oldu da mail atması gerekti onu merak ettim sadece.

• @istalin hangi maili aldınız diye sormadım, hangi maili attınız diye sordum. normalde mülakat maili alıncaya dek bekliyoruz, ne gibi bir durumda mail atması gerektiğini merak ettim.

• Merhaba 2026 talihlileri hepinizi şimdiden kutluyorum
    Lütfen süreçleriniz ile ilgili sorularınızı 2026 dv ye ait ilgili sayfasında sormanizi rica ediyorum
    Biz sürecin sonlarına yaklaşmışken bizimle ilgili sayfalarda yazılan her konu kıymetli fakat sizin süreçlerinizle ilgili sorularınıza bu sayfadan cvp aramaya çalışmanız bizim için atlatmis olduğumuz süreçlerle ilgili yazılanları tekrar tekrar okumak zorunda kalıyoruz herkesin zamanı çok kiymetli ve belki de önemli konuları gözden kaçırmamiza neden oluyor
    Forum yöneticileri bu konuda çok kez uyariyorlar
    Lütfen dikkate aliniz
    Sürecinizde bol şanslar

• @kelebek çok haklı bir yorum 👍🏻

• @kelebek o kadar haklısınız ki 2026 başlığı oysaki var gidip oraya sormaları gerekiyor son 2 ay kaldı bülten için çok kritik tarihlerdeyiz umarım forum yöneticileri bunu gözden geçirir bazı 2026 kazananları yanlış sayfaya yazdıkları için

• @gucarslan ceac verileri güncellendi readyler arttı

• Bu verileri hiç beklemiyordum artık Afrikaya kota açmasın avrupa 20 bin üzerine çıksın diye umut ediyorum

• @cngzdmr54 nasıl yani açıklar mısın? Verilerde ne var ?

• Ready'ler artacak tabii, konsolosluklar temmuz için mülakatları ayarlamaya başladı. Neye şaşırıldı bu kadar anlamadım. Sıra 13 binden 16 bine çıktığında ready'ler 3 binden 5 bine çıkmış bir hafta içerisinde. Ya ne olacaktı? Anlamadığım bir şey varsa anlatın, ben mi bir şey kaçırıyorum?

• Her bülten aralığında Ready olan dosyaların vizeye dönüşme oranları.
    Case numaraları büyüdükçe vizeye dönme oranı düşmüş. Bu durum AP yada red ile ilgili değil NVC deki dosyalar aktif olmamış yani dosya taşınmamış veya mülakata katılmamışlar .

istr.png

• @mks ben de tam olarak bunu sormuştum, bir yeri mi kaçırdım?

• @mks haklısın mecbur ready sayısı artması gerekiyor bende anlamadım anormal olan konu ne bülten 1500 case arttı ama ready 0 mı olması gerekiyor herkesin kaçırdığı nokta readylerin hepsinin mülakata gidip vize aldığını düşünmesi bu büyük bir yanılgı temmuz sonu söylediğim vize onay tahminin tutacağının bir kez daha gerçekleşeceğini bu ceac verileri ile görmüş oldum temmuz sonu genel 39 bin eu 14500 vize basılacağını düşünüyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |