IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Alfa-Centauri neden anlamadım ama benim i864 formu sistemde görünmedi. o yüzden mülakatta görmek istediler ve döküman onlarda kaldı.
-
@tb19 fotokopi kaldı ve siz vizeyi aldınız değil mi?
-
@erncndr Ben geçen hafta muayene oldum ve 6 aşı yapıldı:
Hepatit B,
Tdap
Influenza
Measles-Mumps-Rubella (MMR)
Polio-IPV
Varicella. -
Arkadaşlar Randevu tarihi belli olduktan sonra unganlardan doktor randevusu dışından yapmamız gereken bişey var mı ? Konsolosluk randevusu için randevu onaylama ya da herhangi bişey var mı ?
-
@Ronn Konsolosluğun sitesinden kayıt yaptırmanız gerekiyor ama sistem komple değişiyor şu anda. 30 mayıs itibari ile yeni siteden kayıt yaptırabilirsiniz. Link: ustraveldocs.com
-
@Samet-Ünlü teşekkür ederim kayıt için 30 mayısı mı beklemeliyiz ?
-
@Burak-0 ben Ptt ile fiziksel posta yapmıştım.Pdf kabul etmiyorlar galiba.Eşime yolladım o gönderecek bağlı olduğu kuruma.
-
@Alfa-Centauri evet
-
Merhaba arkadaşlar maalesef hızlandırma talebim rededildi 15 mayıs dq oldum sizin tahmininiz kaç hafta sonra mülakat maili alırım
-
@rock bence her ayın ilk 10 gününde randevu dağıtılıyor gözlemim o yönde. Haziran 10 a kadar alırsın bence ağustos ayı için.
-
@ıscx cok tesekkur ederim bilgilendirmeleriniz icin. Rabbim herkes icin hayirlisi ne ise onu nasip etsin en kisa zamanda insallah.
-
@Refiks; sonraki asama sizden ziyade esinizin dolduracagi DS-260 formu ve onun mali belgeleri ile ilgili ve amerikadaki statusunu bildirir kanitlardan olusacak.Tekrardan sizden evrak istediklerini dusunmuyorum, cunku butun evraklari I-130u yuklerken gondermistiniz.
-
@Alfa-Centauri çok teşekkür ederim inşallah bir an önce gelir
-
@rock eger abd vatandasi ise ne yazik ki bu mumkun, ne yazik ki ucsic in online fraud form bolumu var ve burdaki formu ulasarak , ucsic in kafasini karistirabilir. Yanliz soyleyecegi yalan beyanlar karsisinda vatandasligi yada green karti elinden alinabilir, cunku bu buyuk bir suc. bunu goze alabilecegini sanmiyorum. Bence garantiye almak adina telefonda bir avukata sorun. Ama avukat turk olmasin, isinin ehli amerikali bir gocmen avukati olsun.
-
@Alfa-Centauri ben goturmedim sormadilar
-
Bu vize kategorisinde ki vize mülakatları genel olarak onaylanma ihtimali yüksek bir kategori mi ? Red ihtimali var mı veya konsolosluk ne olursa red veya ap verir mesela arka planı nedir bu kategorinin değerlendirilmesinde
-
Arkadaslar mulakata goturulecek iliski kaniti fotograflari hakkinda bir sorum var, USCIS'e yuklenen fotograflarin hepsinin aynisini mi goturmemiz gerekiyor yoksa fark etmiyor mu atiyorum karisik olarak daha guncel baska bir fotograf albumu goturmekte sorun var mi?
-
@nazmi4343 Bana fotograf ve kanit icin hicbir sey sormamislardi. Acikcasi USCIS'e yuklenen belgelere tekrar baktiklarini bile sanmiyorum, sadece NVC asamasindaki belgelere bakiyorlar bence... Daha guncel fotograflar goturmenizde sorun olmaz, iliskinizin oncesi ve evlilik suresince cektiginiz karisik fotograflar daha iyi bile olacaktir diye dusunuyorum.
-
@GH25 Anladim, yanitiniz icin tesekkur ederim. Dediginiz gibi her donemi kapsayan karisik bir fotograf album ciktisi goturmeyi planliyorum. Muhtemelen goturecegim dosyalarin %90 ina bakilmayacak ama gene de risk almamakta fayda var diye dusundum ne olur ne olmaz Bu arada size de tasinma ve yerlesme sureclerinizde kolayliklar diliyorum simdiden :raising_hands_light_skin_tone:
-
@nazmi4343 teşekkürler bilgiler için. “Süreci imzaya taşımak” ne demek tam anlayamadım. Sitede yeniyim, terimleri tam bilmiyorum özür dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum