@crazycells tesekkur ederim sorarim kendisine yine.
-
-
Daha önce iki vize reddi olan kardeşim için VisaPeer’den destek aldık. Instagram'daki tanıtım videodaları bizde önceki retlerin nedenlerine dair detaylı bir analiz yapılacağı ve buna yönelik iyileştirme desteği alacağımız beklentisi oluşturdu. Bu tür bir analiz ve iyileştirme desteğinin ayrıca “premium” bir hizmet kapsamında olduğu bize açıkça söylenmemişti.
İlk görüşmeden itibaren ret geçmişini açıkça belirtmemize rağmen, detaylı bir ret analizi yapılmadan yeni başvuruya yönlendirildik ve tekrar reddedildik.
Daha önce vize reddi almış kişilere önerim: Hizmet almadan önce detaylı ret analizi, risk değerlendirmesi ve başvuruyu güçlendirmeye yönelik somut desteğin pakete dahil olup olmadığını mutlaka yazılı olarak netleştirin. -
@dilaradrk vizenin olduğu sayfa delinmemişse sorun olmaz
-
-
@Eyu depent ozelligi aslinda hep vardi. yeni gelen bir ozellik degildi. Eski sistemde grup basvuru yaptiysaniz ve yeni sisteme aktardiginizda tek tek aktariyor maalesef. birlestirmek icin randevulari iptal edip, digerlerini depent olarak ekliyorsunuz.
1- adres degisikligini gorusmede beyan ile de soyleseniz yeterli. eger bilgilerinizde bide degisiklik yok ise yeni bir DS doldurmaniza gerek yok. aynisini kullanabilirsiniz.
2- tekrardan randevu planlayacaginiz icin, yeni DS olustursaniz, yeni DS nosunu mevcut randevu sayfasina girebileceksiniz.
sistem ayni pasaport no ile kayitli bir kullanici icin ikinci bir hesao olusturtmuyor ama bir bunu asmanin bir kac trickleri var.tanidik biri yoksa zaten girmeyeceksiniz ama buradaki onemli nokta ABD de yasayan kisinin statusu, sizin gidis amaciniz ve profiliniz vb tum paremetleri beraber degerlendirerek karar vermek lazim.
konsolsoslugun kendi sitesinde de yazar; vizeniz onaylanmadan ucak yada konaklama rezervasyonu yapmayin diye. Bu yuzden buu soruyu kimse size sormaz
saygilarimizla
-
Ingilizce iletisim kuracaklar icin DEKRUYFF & HUTCHENS Law Office kesinlikle oneririm. Ilk gorusmeden asla ucret almiyorlar. sonrasinda e-mail ile bazi sorularim olmsutu, onlara hizlica yanit verdi Ashleigh hanim. Hatta ikinci kez konustuk telefonda, ondan da ucret almadilar. Cok memnun kaldim, ve mahcup oldum... Pek cok kisinin ucretli sundugu bilgileri / danismanligi ucretsiz sundular.
-
@sevo82 neden zorunda kaldığınızı merak ettim, vizeniz varken sizi neden odaya aldılar ki❓Kızmayın lütfen sadece merak ettim, belki benim de başıma gelir😳
-
Arkadaşlar Merhaba IR-1 vizesi 10 temmuzda ki mülakatımda memur joint sponsorunuz yetersiz yeni sponsor bulun ceac e submit edin bu 221(g) kağıdı ile beraber büyükelçiliğe gönderin vizeniz hakkında karar verilecek dendi. Ben tüm yeni sponsorumun belgelerini submit ettim ama pasaportu nasıl göndereceğim bilgisi olan paylaşabilir mi ? Usvisascheduling.com sitesi de çalışmıyor şu an kafam çok karıştı vfs global e göndereceğim sanırım ama nasıl göndereceğim
-
@znp06 boşuna bekliyor olabilirsiniz. lütfen 40. sayfadan itibaren okuyun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5434/mülakatsız-b1-b2-turist-vizesi-yenileme/819 -
Merhabalar dostlar öncelikle hepinizi iyi günler dilerim. Soruma gelicek olursak babam adına vize başvurusu yapmak istiyoruz babam ilkokul mezunu 40 seneyi aşkın tekstilde model ustalığı yapmış alanında oldukça deneyimli biri ve abdde aynı şekilde büyük bir tekstil+terzi dükkanı olan bir dostu var onun sponsorluğunda vize başvurusu yapmak istiyoruz fakat hangi vize daha doğru olur daha garantili olur nasıl bir süreç izlememiz gerekiyor kararsızız.
-
anlaşıldı teşekkür ederim.
-
@semacaliskan952 2 Nisan sadece bayram haftasına denk geldiği için devlet resmi tatil de verince üzerine maalesef
-
Bu sorunu yaşayıp kişi silebilen var mı?
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
@erenist, içinde söyledi: Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi
Bu ı-94 belgesi acil lazım ev tutmak için bunu öğrenirken document number isteniyor bu nedir bilgisi olan var mı ?
Sizin I94 kaydınız olmaz, göçmen olarak giriş yaptığınız için, pasaportunuzda giriş damgası yani I551 var sadece. Bu damgayı ve bu damganın ne olduğunu açıklayan USCIS yazısı paylaşabilirsiniz.
Kas 27, 2020Temporary I-551 Stamps and MRIVs | USCIS Temporary I-551 Stamps and MRIVs | USCIS
A machine-readable immigrant visa (MRIV) usually has the following text on it: “UPON ENDORSEMENT SERVES AS TEMPORARY I-551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCE FOR 1 YEAR.” When a new immigrant first enters the U.S., U.S. Customs and Border Protection (CBP) will stamp the passport with an admission stamp...
-
Merhabalar
Ben J1 ile ülkeye girip 6 ay sonra işi bırakmadan önce cos yaptım. j12Dan turiste başvuru yaparken j1 to j1 yapmaya çalıştım 10 ay sonra deny mektubu geldi. 180 gün içinde terkedin yazıyordu bende 150. gün çıktım. Şimdi türkiyedeyim 7 ay oldu. Bir süre daha burdayım ama turist başvurusu için sence ne kadar beklemeliyim. Bilgiğim kadarıyla evlenip işimi gücümü düzene koymam gerekiyor ama bu red sürecinden sonra mı 180 gün sayılıyor yoksa j1 den turiste başvurduğum andan itibarenmi 180'ni saymaya başlıyorlar merak ettim. 180 ni mektuptan sonra geçmedim sonuçta 3 yıl ban yemedim.. Ama eğer cos yaptığım andan itibaren sayılıyorsa kötü tabi -
J2 olan eşimin mevcut calisma vizesi H4’e geçerse iptal olur mu, yoksa son geçerlilik tarihine kadar geçerliliğini korur mu?
-
@EmirhanKurt Merhaba, bu konuda bilgim veya fikrim yok ancak bazi insanlar konsolosluklarin change of statu olayini sevmedigini soyluyor. Bununla birlikte burada universite icin change of statu yapip sonrasinda Tr de vize almis birisini taniyorum, yazlari gidip gelebilmek icin.
-
Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)
-
@greetings Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
Tekrar merhaba anne, baba ve çocukta turist vizesi ile giriş yapmış olup statüyü değiştirmeden anaokulu yada ilkokula başlatılması mümkün mü?
Anaokulundan tam emin degilim ama ilkokula turist vizesiyle kayit olmaniz uygun degildir. Anaokulu da ucretsiz mi?
Su konuyu okumanizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/669/amerikan-vizeleri-ile-ilkokul-ortaokul-ve-lise-egitimi-almak-gocmen-olmayan-vizeler -
@hmntskn peki Bu bekleme sure zarfinca ulkeye geri donmek zorundamiyiz yoksa statu degisikligi talebi onaylanana kadar kalabiliyor muyuz yasak olarak
-
@cgdm Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
@hmntskn peki Bu bekleme sure zarfinca ulkeye geri donmek zorundamiyiz yoksa statu degisikligi talebi onaylanana kadar kalabiliyor muyuz yasak olarak
Bu konudaki diger mesajlari da okuyun isterseniz, cunku degisiklik suresince ABD'de kalabiliyorsunuz ama tam olarak yasal bir statu sayilmaz. Ne siyah, ne beyaz.. gri bir bolge...
-
@crazycells Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
@duygu-demirkaya Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
Merhabalar, eşimle beraber 10 mayıs 2018 tarihinde B1 vizesi ile Amerika ya geldik. Beş ayın sonunda i 94 süremiz dolmadan vize uzatma için başvurumuzu yaptık ve başvurumuz ellerine ulaştığına dair bir mektup aldık. Tekrar bir altı ay daha kalmak istiyoruz çünkü bir bebek bekliyoruz. Her şey yolunda giderse mart sonu bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. Eğer nisana kadar cevap gelmezse biz bebeğimizin belgelerini halledip ülkeden çıkış yapabiliriz. Ama geçen hafta bir mektup aldık. Tüm detayları ile neden kalmak istediğimizi kaldığımız süre boyunca neler yaptığımızı anlatmamızı isteyen detaylı bir mektup istiyorlar. Biz elimizden geldiğince fotoğraflarla ve belgelerle burada turist olarak bulunduğumuzu kanıtlamaya çalıştık. İlk başvurumuzda bebeğimiz olacağından bahsetmemiştik. Acaba bir bebek beklediğimizden bahsetmemiz olumlu ve olumsuz nasıl bir dönüş sağlar? Sizce bahsetmek gerekir mi?
Ayrıca eğer red alırsak çıkışımız, i -94 süremizin dolmasından, 150 gün sonra olacak. bu durumda 180+150 gün USA de kalmış olacağız. 3 yıl mı yoksa 10 yıl mı ban yemiş olacağız?
Umarım derdimi anlatabildim
Şimdiden teşekkürler.ilk 180 gun zaten yasal olarak ABD'de bulunmussunuz, dolayisiyla onlar bu hesaba katilmayacak. Red alana kadar beklediginiz surenin 120 gunu de bu hesaba katilmiyor, daha once bu konuda aktarmistim bilgileri, onlari okumayi unutmayin. O hesap sadece COS'yi degil EOS'yi de kapsiyor diye hatirliyorum.
Sanirim gezi amacli girdiniz, o nedenle turist vizesini de ayni amacli uzatin. Nereleri gezemediniz vs. bunlar mektupta yer alsin. Bebekten bahsetmeniz bence olumlu olmaz, cunku turist vizesi o amaclarla kullanilmak icin verilmiyor.
Tekrar merhaba;
Bugün vize uzatma talebimizin kabul edildiğine dair bir belge aldık. Toplamda başvurduktan 4 ay sonra sonuçlandı.
İlk sorumda yazdığım gibi ikinci bir mektup aldık ve cevaben çok detaylı bir dosya hazırladık. Ay ay neler yaptığımızı gösteren fotoğraflar, 4 aylık amerikada yaptığımız alışverişi gösteren hesap dökümü, banka hesap dökümleri, dönüş uçak biletimizi ve detaylı bir mektup yazdık neden uzatmak istediğimize dair ve 10 gün önce postaya vermiştik. Bugün onayımız elimize ulaştı. @Crazycells dediği üzere hamileliğimden ve bebek beklediğimizden bahsetmedim.
Bu forum benim başvuru sürecimde çok yardımcı oldu umarım benim vize uzatma sürecim de birilerine yardımcı olur:) -
@duygu-demirkaya gozunuz aydin o halde
dogumda ve sonrasinda bol sanslar 
-
@duygu-demirkaya Gözünüz aydın...
-
@duygu-demirkaya tebrikler
-
Merhabalar. Ben de haziran ayinin son haftasinda basvurumun isleme basladigina dair mektup aldim. Bundan sonra uscis’ten aldigim ilk mektup subat ayinin 2. Haftasinda oldu. dosyamda iki eksik oldugunu ve bu eksikleri tamamlayip 1 ay icerisinde uscise gondermem gerektigini bildirdiler. Bu eksiklerden birisine dikkat cekmek istiyorum. Zira bu eksigin nisan 2017 de cikan bir yasa oldugunu belirttiler. Bu arada agustos 12 de 6 aylik vize oturumum sona eriyordu ve 12 subat’a kadar extansion talebinden bulundum. Bu talebimin de kabul edildigine dair bir mektup aldim Subat ayinda.
Basvuru surecinde yanlis anlamadiysam 6 ayi asinca tekrar extansion basvurusu istiyorlar I-539 ile. Eksik buymus. Diger eksik ise okuldan almam gereken belge ile ilgiliymis. (Ders programi) Bu konuda daha deneyimli birisi var ise tecrubelerini paylasirsa sevinirim, tesekkurler
-
@bjkamil3365 Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
Merhabalar. Ben de haziran ayinin son haftasinda basvurumun isleme basladigina dair mektup aldim. Bundan sonra uscis’ten aldigim ilk mektup subat ayinin 2. Haftasinda oldu. dosyamda iki eksik oldugunu ve bu eksikleri tamamlayip 1 ay icerisinde uscise gondermem gerektigini bildirdiler. Bu eksiklerden birisine dikkat cekmek istiyorum. Zira bu eksigin nisan 2017 de cikan bir yasa oldugunu belirttiler. Bu arada agustos 12 de 6 aylik vize oturumum sona eriyordu ve 12 subat’a kadar extansion talebinden bulundum. Bu talebimin de kabul edildigine dair bir mektup aldim Subat ayinda.
Basvuru surecinde yanlis anlamadiysam 6 ayi asinca tekrar extansion basvurusu istiyorlar I-539 ile. Eksik buymus. Diger eksik ise okuldan almam gereken belge ile ilgiliymis. (Ders programi) Bu konuda daha deneyimli birisi var ise tecrubelerini paylasirsa sevinirim, tesekkurler
"bridge application" diye arayin forumda ya da google'da, daha once bu konuda da bilgi paylasilmisti bu baslikta.
-
Tesekkürler

-
12.5 ay once(Subat,12) B-2 ile abd’ye giris yaptim ve giris yaptiktan 4 ay sonra(Haziran,27) change of statu ile F-1 e ve tourist visa extension’a basvurdum. 8 ay sonra(Subat,8) dosyamda eksik oldugu ve ilk 6 aylik extension basvurumun kabul oldugu mektubu geldi. 13 marta kadar tekrar extension basvurusu yapmam gerektigi belirtiliyor mektupta. Ben de 13 ay once tanistigim kiz arkadasimla gecen ay(Ocak,17) evlendim. Green card basvurusunu insallah bu hafta yapicaz. Form 485’de sevis id yazdim ayrica recipt notice’leri de yazdim. Ve recipt notice kagitlarini, I-20 ve kabul edilen extension mektubunun kopyasini dosyaya ekledim. üc sorum olacak:
1-) Green card basvurusu dosyasina, formlara ek olarak eklemem gereken bir sey var mi?
2-) Change of Statu basvurumun durumu green card basvurumu etkiler mi?
3-) Sizce tekrar form ucreti odeyip F-1 basvurumu ve tourist visa extension basvurumu devam ettirmeli miyim? Bu konuda tereddutlerim var cunku 12 Subata kadar extension basvurum kabul edildi ancak 12 Subattan itibaren abd’deki statum belirsiz. Uscis F-1 basvurum icin 13 Mart’a kadar dosyalari gondermem icin sure verdi ayrica.
Biraz karisik bir durum malesef, yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekkurler
-
@bjkamil3365 Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
12.5 ay once(Subat,12) B-2 ile abd’ye giris yaptim ve giris yaptiktan 4 ay sonra(Haziran,27) change of statu ile F-1 e ve tourist visa extension’a basvurdum. 8 ay sonra(Subat,8) dosyamda eksik oldugu ve ilk 6 aylik extension basvurumun kabul oldugu mektubu geldi. 13 marta kadar tekrar extension basvurusu yapmam gerektigi belirtiliyor mektupta. Ben de 13 ay once tanistigim kiz arkadasimla gecen ay(Ocak,17) evlendim. Green card basvurusunu insallah bu hafta yapicaz. Form 485’de sevis id yazdim ayrica recipt notice’leri de yazdim. Ve recipt notice kagitlarini, I-20 ve kabul edilen extension mektubunun kopyasini dosyaya ekledim. üc sorum olacak:
1-) Green card basvurusu dosyasina, formlara ek olarak eklemem gereken bir sey var mi?
2-) Change of Statu basvurumun durumu green card basvurumu etkiler mi?
3-) Sizce tekrar form ucreti odeyip F-1 basvurumu ve tourist visa extension basvurumu devam ettirmeli miyim? Bu konuda tereddutlerim var cunku 12 Subata kadar extension basvurum kabul edildi ancak 12 Subattan itibaren abd’deki statum belirsiz. Uscis F-1 basvurum icin 13 Mart’a kadar dosyalari gondermem icin sure verdi ayrica.
Biraz karisik bir durum malesef, yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekkurler
-
AOS konusunda denilenleri yapmaniz gerekiyor.
-
Hayir, fakat ayni anda hem gocmen olmayan hem de gocmen olan bir amac gudemezsiniz, bilginize. Eger gocmen olmayan vize basvurusundaki uzatmaya devam ederseniz yalan soylemis olursunuz, o nedenle 3. sorunuza da cevabim "hayir, ettirmemelisiniz".
-
-
Anladim tesekkurler, o halde COS statumu iptal etmek icin yapmam gereken herhangi bir sey var mi? Bi sorum daha olacak. 12 subat itibariyle abddeki statum nedir, yani yasal statude olmamam green card basvurumu olumsuz etkiler mi?
-
@bjkamil3365 Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
Anladim tesekkurler, o halde COS statumu iptal etmek icin yapmam gereken herhangi bir sey var mi? Bi sorum daha olacak. 12 subat itibariyle abddeki statum nedir, yani yasal statude olmamam green card basvurumu olumsuz etkiler mi?
extention sonuna kadar statunuz B2, en yakin zamanda I-485 basvuru yapmanizi tavsiye ederim, onun receipt formu size ABD'de yasal statu saglayacak. Gocmenlik surecinizin devam ettigini gostermek icin bu receipt'i kullanacaksiniz.
-
Anladim tesekkur ederim. Okula basvurdugum donemde benden okulun ilk ay ucretini depozito olarak aldilar ve sureciniz iptal olursa paranizi alabilirsiniz dediler. Sizce COS basvurusunu iptal etmek icin her hangi bir sey yapmam gerekir mi yoksa 13 marta kadar uscis’e istenilen belgeleri gondermesem COS basvurum kendiliginden mi iptal olur? Bu arada ben I-1485 formuna COS basvurusu ile ilgili bilgileri ekledim( 2 tane recipt notice, I-20 form vs). Eklemem dogru mudur? Kusura bakmayin yordum sizi de.
-
@bjkamil3365 Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
Anladim tesekkur ederim. Okula basvurdugum donemde benden okulun ilk ay ucretini depozito olarak aldilar ve sureciniz iptal olursa paranizi alabilirsiniz dediler. Sizce COS basvurusunu iptal etmek icin her hangi bir sey yapmam gerekir mi yoksa 13 marta kadar uscis’e istenilen belgeleri gondermesem COS basvurum kendiliginden mi iptal olur? Bu arada ben I-1485 formuna COS basvurusu ile ilgili bilgileri ekledim( 2 tane recipt notice, I-20 form vs). Eklemem dogru mudur? Kusura bakmayin yordum sizi de.
COS basvurusunun tam olarak nasil iptal edilecegini bilmiyorum maalesef.
Neden boyle bir basvuru yaptiginizi da aciklayabilmeniz lazim, mulakat sirasinda karsiniza cikabilir. Dedigim gibi ayni anda hem gocmen olmayan hem de gocmenlik amacini gutmeniz celiskili bir durum, o nedenle sorular gelebilir bu konuda.
-
Anladim tesekkurler, daha dikkatli olmam gerekiyor anlasilan.
-
@bjkamil3365 Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
12.5 ay once(Subat,12) B-2 ile abd’ye giris yaptim ve giris yaptiktan 4 ay sonra(Haziran,27) change of statu ile F-1 e ve tourist visa extension’a basvurdum. 8 ay sonra(Subat,8) dosyamda eksik oldugu ve ilk 6 aylik extension basvurumun kabul oldugu mektubu geldi. 13 marta kadar tekrar extension basvurusu yapmam gerektigi belirtiliyor mektupta. Ben de 13 ay once tanistigim kiz arkadasimla gecen ay(Ocak,17) evlendim. Green card basvurusunu insallah bu hafta yapicaz. Form 485’de sevis id yazdim ayrica recipt notice’leri de yazdim. Ve recipt notice kagitlarini, I-20 ve kabul edilen extension mektubunun kopyasini dosyaya ekledim. üc sorum olacak:
1-) Green card basvurusu dosyasina, formlara ek olarak eklemem gereken bir sey var mi?
2-) Change of Statu basvurumun durumu green card basvurumu etkiler mi?
3-) Sizce tekrar form ucreti odeyip F-1 basvurumu ve tourist visa extension basvurumu devam ettirmeli miyim? Bu konuda tereddutlerim var cunku 12 Subata kadar extension basvurum kabul edildi ancak 12 Subattan itibaren abd’deki statum belirsiz. Uscis F-1 basvurum icin 13 Mart’a kadar dosyalari gondermem icin sure verdi ayrica.
Biraz karisik bir durum malesef, yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekkurler
Aos basvurumu yaptim ancak hali hazirda islemde olan change of statu basvurum devam ediyor. Yukarida dedigim gibi 13 marta kadar belge gondermem istenmisti COS ile alakali. Ben COS basvurumla ilgili herhangi bir iptal islemi yapmadan Aos dosyami gonderdim. Bu bir sorun olur mu acaba? 13 marta kadar belgeyi gondermeyip COS dosyamin kendiliginden iptal olmasini beklemek istedim.
-
@bjkamil3365 Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
@bjkamil3365 Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme) içinde söyledi:
12.5 ay once(Subat,12) B-2 ile abd’ye giris yaptim ve giris yaptiktan 4 ay sonra(Haziran,27) change of statu ile F-1 e ve tourist visa extension’a basvurdum. 8 ay sonra(Subat,8) dosyamda eksik oldugu ve ilk 6 aylik extension basvurumun kabul oldugu mektubu geldi. 13 marta kadar tekrar extension basvurusu yapmam gerektigi belirtiliyor mektupta. Ben de 13 ay once tanistigim kiz arkadasimla gecen ay(Ocak,17) evlendim. Green card basvurusunu insallah bu hafta yapicaz. Form 485’de sevis id yazdim ayrica recipt notice’leri de yazdim. Ve recipt notice kagitlarini, I-20 ve kabul edilen extension mektubunun kopyasini dosyaya ekledim. üc sorum olacak:
1-) Green card basvurusu dosyasina, formlara ek olarak eklemem gereken bir sey var mi?
2-) Change of Statu basvurumun durumu green card basvurumu etkiler mi?
3-) Sizce tekrar form ucreti odeyip F-1 basvurumu ve tourist visa extension basvurumu devam ettirmeli miyim? Bu konuda tereddutlerim var cunku 12 Subata kadar extension basvurum kabul edildi ancak 12 Subattan itibaren abd’deki statum belirsiz. Uscis F-1 basvurum icin 13 Mart’a kadar dosyalari gondermem icin sure verdi ayrica.
Biraz karisik bir durum malesef, yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekkurler
Aos basvurumu yaptim ancak hali hazirda islemde olan change of statu basvurum devam ediyor. Yukarida dedigim gibi 13 marta kadar belge gondermem istenmisti COS ile alakali. Ben COS basvurumla ilgili herhangi bir iptal islemi yapmadan Aos dosyami gonderdim. Bu bir sorun olur mu acaba? 13 marta kadar belgeyi gondermeyip COS dosyamin kendiliginden iptal olmasini beklemek istedim.
Evet, o basvuruyu devam ettirmemeniz bence de yerinde olmus. Bundan sonra COS ile ilgili bir adim atmayin, sadece AOS ile devam edin. Bu arada neden COS yaptiniz, sonra neden AOS basvurusu yaptiniz, bu tur sorulara verebileceginiz makul cevaplariniz olsun...
-
Evetten kastiniz sorun olur anlaminda mi? Yani ben COS dosyasini iptal etmedim ama istenilen belgeleri de gondermedim. Bu yaptigim AOS basvurusunu olumsuz etkiler mi? Pazartesi gunu okula gidip COS basvurusunu iptal etmem mi icap eder? Sn @crazycells
Benzer Başlıklar
137
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum