Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@MusaAtakan

Öncelikle lütfen forumda mesajlarınızı yazarken büyük harf kullanmayınız.

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

• @ATS16

Teşekkür ederim. Hata tam olarak bu şekilde

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 155845797963XXXXXX

• @ATS16 çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@MusaAtakan

Farklı tarayici üzerinden açarak formu doldurmayı deneyebilirsiniz, aşağıdaki ileti belki size de yardımcı olur.

https://yesilkartforum.com/forum/post/279510

Her doldurduğunuz sayfa sonunda save yapın ve olası sistemin sizi atması halinde son kaldığıniz yerden devam edersiniz.

• Bu ileti silindi!

• @ATS16

Deneyeceğim Teşekkür ederim.

Bir de 16 yaş sonrası ikametlerimde edevlette 16-25 yaş aralığım boş nasıl bir yol izlemeliyim.

• Merhaba, benim form sayfasi acilmiyor, sitede herhangi bir ariza mi var acaba? Daha formu submit etmeyenlerden kontrol etme sansi olabilir mi?

• @Serapp evet

• @ATS16 teşekkürler 👍

• Merhabalar arkadaşlar.
    Kendi ds260 formumu 08.05.2025 tarihinde doldurup gönderdim. Şimdi eşim ve çocuk için dolduruyorum. Sorum şu ilk eşimden olan oğlum adres olarak (kendi anne adresinde de değil ) başka biryerde gözüküyor lakin bendede kalıyor arasıra. Ben bir hata yaptım kendi formumda çocuğunuz sizinlemi yaşıyor sorusuna evet işaretledim. Hemen alt sütun açıldı adres sordu
    Bende benim adresimi yazdım. Şimdi napmalıyım
    Eşim ve çocuğumun formlarındada aynı soru var.
    Aynı şekil bizle kalıyormu yazayım yoksa bizle kalmıyor işaretleyip nüfusta gözüken adresinimi yazayım. sıkıntı yaşarmıyım. Mülakat aldıktan sonra dosya açtırıp düzeltmemmi gerek.

• @onuru Merhaba, söylediğiniz aşamaları yaptım uygun mudur?

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

Çocuğun yaşadığı adres ile ilgili olarak beyan ettiğiniz adres sorun edilecek veya sizi süreçte diskalifiye edecek bir husus değil, beyan edip submit ettiğiniz adres beyan ettiğiniz şekliyle kalabilir ve dosya actirmaniza gerek yok bunun için. Mülakat esnasında çocuk için ikametgah kaydı istemeyecek mülakatınızı yapacak konsolos.

Mesajlarinizdan takip ettiğim üzere sizin için en önemli ve kritik husus @Serapp Hanim’in size sorduğu kura başvurusu yaptığınız tarihte (2024 yılı Ekim veya Kasım ayı başında) eşinizin bir önceki evliliğinden olan kızınızın o tarihte 21 yaşını doldurmuş olması. Eğer ki kura başvuru tarihinde kızınız 21 yaşını doldurmamis ise ve sizde beyan etmediyseniz kura başvurusu esnasında, DV süreci sizin için olumsuz bitebilir Ankara’da gireceğiniz mülakat esnasında.

Şans yanınızda olsun, kolaylıklar 🍀

• @gucarslan Merhaba, öncelikle bu forum sitesi için teşekkür ederim. Ben mülakat tercihimi İstanbul seçeneğini görünce istanbul olarak güncelledim ve formu gönderdikten sonra foruma üye oldum. Öncesinde Ankara'yı seçmem gerektiğini bilmiyordum. Bu yaptığım bir hata sizce otomatik olarak Ankara olarak güncellenir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@MusaAtakan

Aklınızdan kaldığı kadarıyla fiziksel olarak bulunduğunuz adres ve yıllarını yazmanız yeterli, eksik beyan etmeniz süreçten diskalifiye olmanıa sebep değil.

DS260 sadece bir bilgi formundan ibaret, kişisel bilgilerinizi ve en sonda sorulan güvenlik sorularını yanlış cevaplamadığınız sürece majör bir sıkıntı yaşamayacaksınızdir. Mülakatınızı yapacak konsolos sizden geçmiş tarihli ikametgah bildirimlerinizi istemeyecek, yurtdışında yaşadıysanız tarihleri ve hangi ülkeler olduğu önemli.

• ⭐⭐⭐⭐

@alpkasimoglu

İmzaniz gözüküyor, yapmışsınız. DS260’da İstanbul seçmiş olmanız önemli değil, Türkiye’de çeşitlilik vizesi süreçleri ve mülakatları sadece Ankara konsoloslukta yapıldığı için başvurunuz otomatikman Ankara’ya yönlendirilecektir.

CN 7xxx ile Ankara’dan mülakat tarihi beklemek sizin için ulaşması uzak bir hayal, son yıllarda Ankara konsolosluğun kötüye giden performansı nedeniyle. Bu konu basliginin 4.iletisinde yer alan dosya taşıma nasıl yapılır ve alternatifler nedir hususunu sahip olduğunuz CN nedeniyle arastirmanizi ve bir an önce aksiyon almanız sürecinizin faydasına olacaktır. Ankara’ya güvenmeyin, son tercih ve karar sizin! Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@alpkasimoglu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru Merhaba, söylediğiniz aşamaları yaptım uygun mudur?

İmzanızı yazmışsınız elinize sağlık. Ayrıca süreci sağlıklı bir şekilde takip edebilmek için 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.
    Bol şanslar.

• Herkese merhaba, Dosyamı taşımak istiyorum bende CN çok büyük . Herkes Hongkong Bangkok Viyana diyor ama Karadağ Macaristan Sırbistan gibi ülkeler neden tercih edilmiyor. Açıkçası maliyet ve yakınlık açısından daha cazip geliyorlar

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@alpkasimoglu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru Merhaba, söylediğiniz aşamaları yaptım uygun mudur?

İmzanızı yazmışsınız elinize sağlık. Ayrıca süreci sağlıklı bir şekilde takip edebilmek için 2026 Excel tablosuna bilgilerinizi girin lütfen.

Vize sayısı ile alakalı olarak bir şey sormak istiyorum. Vize sayı adeti bittiği için vizesini alamayan, temmuz ağustos ayları gibi mali yılı kapatıp vize verilmeyen bir DV yılı oldu mu?

40XX’ler Ankara nezdinde hep 1-2 ay atlayarak mülakat tarihi almışlar geçmişten günümüze. DV2025 için Mayıs sonu Haziran başı mülakat tarihleri verilmiş. Önümüzdeki yılda da aynı şekilde atlama yaşanırsa Temmuz-Ağustos şeklinde mülakat tarihi gelirse vize sayısı biter mi diye endişelenmemize gerek var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@gnollzy bir örnek..

https://yesilkartforum.com/forum/post/389761

Bu örneği 4k için değil de, süreçte randevu son aya kaldığında karşılaşılabilecek bir kota problemine örnek olması için paylaştım bunu. Başka örnekleri de var diye okumuştum, arama kutusundan belki daha fazla örneğe ulaşılabilir.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 316
  • 728
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |