Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 518.4k 770

• Merhaba. Benim tam anlayamadığım bir şey var. Şimdi benim numaram EU bölgesine ait ama dosyamı Bangkok’a taşıdığımda Asya konsolosluğuna taşımış oluyorum. Bu durumda o konsolosluk önce o ayın Asya numaralarını eritirse mi EU’yu çağırmaya başlıyor? O sıra neye göre belirleniyor acaba?

• ARKADAŞLAR BEN DS 260'I HALA DOLDURMAYA UĞRAŞIYORUM ATIYOR DONUYOR ŞİMDİ DE IP HATASI VERİYOR. BİLGİSİ OLAN VAR MI

• @aktases
    Selamlar, vize sureciniz boyunca konaklayacaginizi bildirmis oldugunuz bu adresiniz, konsolosluk ve sizin aranizda posta yoluyla olasi evrak gonderimi/alimi amaciyla iliskilendirilmektedir. Ilgili ulkeler dosya transfer ettiginizi bildigi icin sizlere, pasaport ve belgelerinizi bizzat konsolosluktan elden teslim almaniz ya da anlasmali olduklari kargo sirketlerinin subelerinden teslim almaniz icin kolaylik saglamaktadirlar. Yine de her ihtimale karsi mumkunse kalabileceginiz bir adresi yazmanizi oneririm.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

DS160 (göçmen olmayan vize) formunda gittiğiniz ülkeler ve kalış tarihleriniz çıkıyor, DS260’da (göçmen vize) sadece gittiğiniz ülkeler çıkıyor. Doğru yapmışsınız, bol şans!

• @f-bircan
    Litfen bu basligin 4. Iletisini okuyunuz, sormus oldugunuz son sorularinizin hepsinin cevabi orada mevcut.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@güliz

Bir onceki emaili gonderdiginiz saatten farklı bir saatte, Kentucky saatine göre (Türkiye saati - 7 saat) hafta başında tekrar talebinizi yinelemeniz gerekiyor. Talebinizi gören ve cevaplayan memurdan memura göre cevabın sonucu değişebiliyor. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aktases

Siz bültende EU kotasini ve sayılarını takip edeceksiniz, AS değil. İlgili bölge ayrımı ve CN ataması talihlinin dogum yeri ülkesine göre ataniyor. Bol şans

• @MusaAtakan

Öncelikle lütfen forumda mesajlarınızı yazarken büyük harf kullanmayınız.

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

• @ATS16

Teşekkür ederim. Hata tam olarak bu şekilde

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 155845797963XXXXXX

• @ATS16 çok teşekkür ederim

• @hkucukkilic 😂😂😂😂

• @MusaAtakan

Farklı tarayici üzerinden açarak formu doldurmayı deneyebilirsiniz, aşağıdaki ileti belki size de yardımcı olur.

https://yesilkartforum.com/forum/post/279510

Her doldurduğunuz sayfa sonunda save yapın ve olası sistemin sizi atması halinde son kaldığıniz yerden devam edersiniz.

• Bu ileti silindi!

• @ATS16

Deneyeceğim Teşekkür ederim.

Bir de 16 yaş sonrası ikametlerimde edevlette 16-25 yaş aralığım boş nasıl bir yol izlemeliyim.

• Merhaba, benim form sayfasi acilmiyor, sitede herhangi bir ariza mi var acaba? Daha formu submit etmeyenlerden kontrol etme sansi olabilir mi?

• @Serapp evet

• @ATS16 teşekkürler 👍

• Merhabalar arkadaşlar.
    Kendi ds260 formumu 08.05.2025 tarihinde doldurup gönderdim. Şimdi eşim ve çocuk için dolduruyorum. Sorum şu ilk eşimden olan oğlum adres olarak (kendi anne adresinde de değil ) başka biryerde gözüküyor lakin bendede kalıyor arasıra. Ben bir hata yaptım kendi formumda çocuğunuz sizinlemi yaşıyor sorusuna evet işaretledim. Hemen alt sütun açıldı adres sordu
    Bende benim adresimi yazdım. Şimdi napmalıyım
    Eşim ve çocuğumun formlarındada aynı soru var.
    Aynı şekil bizle kalıyormu yazayım yoksa bizle kalmıyor işaretleyip nüfusta gözüken adresinimi yazayım. sıkıntı yaşarmıyım. Mülakat aldıktan sonra dosya açtırıp düzeltmemmi gerek.

• @onuru Merhaba, söylediğiniz aşamaları yaptım uygun mudur?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

Çocuğun yaşadığı adres ile ilgili olarak beyan ettiğiniz adres sorun edilecek veya sizi süreçte diskalifiye edecek bir husus değil, beyan edip submit ettiğiniz adres beyan ettiğiniz şekliyle kalabilir ve dosya actirmaniza gerek yok bunun için. Mülakat esnasında çocuk için ikametgah kaydı istemeyecek mülakatınızı yapacak konsolos.

Mesajlarinizdan takip ettiğim üzere sizin için en önemli ve kritik husus @Serapp Hanim’in size sorduğu kura başvurusu yaptığınız tarihte (2024 yılı Ekim veya Kasım ayı başında) eşinizin bir önceki evliliğinden olan kızınızın o tarihte 21 yaşını doldurmuş olması. Eğer ki kura başvuru tarihinde kızınız 21 yaşını doldurmamis ise ve sizde beyan etmediyseniz kura başvurusu esnasında, DV süreci sizin için olumsuz bitebilir Ankara’da gireceğiniz mülakat esnasında.

https://yas.hesaplama.net/

Şans yanınızda olsun, kolaylıklar 🍀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k