DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 merhaba 16xxx siralardaki case number a ortalama hangi ay current oluyor yani hangi aylar mülakat alabiliriz ?
-
merhaba sıra numarama göre giremeyeceğim Türkiye de bangok viyana hong kong arasından hangisini önerir siniz maaliyet olarak da en uygunu hangisi olur artıları eksileri nelerdir diğer ülkelerin yardımcı olursanız çok sevinirim ona göre taşıyacağım.
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@conk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@conk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@conk CN numaralari yüksek olan kişilerin farkli durum aciliyetlerinden dolayı konsoloslukla iletisime gecip kabul edilmeleri tarafindan yapilmaktadir.
Nasıl bir aciliyet örnek verebilir misin?
Takıldığınız konular bunlar olmamalı, ayrıca başta bu başlık olmak üzere forumda bol bol gezinirseniz tüm sorularınızın cevaplarını bulacaksınız.
Size cevap vermek bana zor gelmiyor ama başlığı verimli kullanmak için çok önemli olmadıkça soru sormamak daha doğru olacaktır. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler.
Merak ettiğiniz konuyu bu mesajımda açıklamıştım:
https://yesilkartforum.com/forum/post/492324Serap Hanım Kusura bakmayın ama size bir soru sorduğumu hatırlamıyorum. @iibrahimd nin cevabına istinaden ona sordum. O yüzden cevap vermenizi gerektiren bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Ayrıca belki bu durum beni yada farklı çekiliş sahiplerini de ilgilendirmekte bunun cevabını öğrenmek istemem yada istenmesi size göre çok önemli olmasa da belki bize göre önemli bir husustur. Kusura bakmayın. Hassas davranıp soru sormayız bir daha...
Siz doğrudan bana sormamış olabilirsiniz ama forumda yazılan tüm mesajlar herkese açık olduğundan, bilgim dahilindeyse yanıt verebilirim. Bu forumun amacı dayanışma ve bilgi paylaşımı, kimin kime cevap verdiğinden çok, soruların sağlıklı şekilde yanıtlanması önemli.
Ayrıca sadece sizin için değil, benzer durumda olan başka üyeler için de yönlendirici olması adına, bu tür soruların daha önce detaylı şekilde yanıtlandığını belirtmek istedim. Forumda bolca okuma yapıldığında çoğu sorunun zaten cevaplandığı görülecektir.
Siz de kusura bakmayın, bir daha hiç bir iletinize cevap vermem.
Serap Hanım nerdeyse her gün bu başlığı takip etmeye çalışıyorum. Daha önce cevaplamışsınız bir defa sorulmuş gözümden kaçmış. Şuana kadarki bütün adımları ilk sayfadaki açıklamalar doğrultusunda soru sormadan kendim yaptım. Açıklayıcı yönlendirmeler için kimin emeği varsa teşekkür ederim. Nerdeyse her gün ds260, dosya taşıma ile alakalı bir sürü arkadaşımız soru soruyor kimseyi yadırgamıyorum. Bu başlık altında sadece iki soru sordum. Birincisi sanırım ilk açıklanan gündü, birde şimdi sordum ki bu soru başlıkta devamlı sorulan diğer sorulara göre biraz daha spesifik bana göre. İlkine cevap alamadım neden cevap vermiyorsunuz diye bir yakarışta bulunmadım. Bir önceki iletimde de söyledim bu başlıkta soru sormayacağım artık zaten. Diğer başlıklar da sorabileceğim sorulara da cevap verip vermemek sizin tercihiniz saygı duyuyorum. Tekrardan forumda emeğini geçen herkese teşekkür ederim.
-
@conk imzanızdan gördüğüm kadarıyla dosyanızı da taşımışsınız, ne mutlu size istediğiniz bir şey için uğraş veriyorsunuz, kutlarım. Hayatınız için bu kadar önemli bir konuda alınganlık (kelimem doğru olmayabilir kusura bakmayın nolur, hızla yazınca başka kelime bulamadım 😌) gösterip bir daha bu başlıkta soru sormayacağım demeyin, aman nolur, emeğinize yazık, kendinize haksızlık. Bu arada konuyu hiç bilmiyorum, okumadım, dosya taşıma vs ile ilgiliyse pas geçiyorum okumuyorum çünkü 😜 Bu gözler greencardın g sini bile bilmeyip, herşeyden bihaber olarak talihli seçilen nice insanların nice sorularını gördü bu gözler 🤓🤓 Karşılıklı 2 kullanıcımızın da olgunluk gösterip devam edeceğine inanıyorum, iyi forumlar, sevgiler 😇
-

Fotoğrafta olduğu gibi ben bu bölümde bir şey yazmadan does not apply işaretlemişim. bir sıkıntı çıkarır mı? mülakat tarihi verirler mi?-Eski iş yerini soran bölüm vardı sigortalı bir işte bir seneye yakın çalışmıştım ama bilgilerini hatırlayamadığım için, çalışmadım olarak işaretledim.
-Orada adresim olmadığı için herhangi bir otelin adresi ve numarasını girdim.
Sorularım bunlar cevaplarsanız teşekkür ederim.
-
@ATS16 Ben bulunduğum ülkeleri Yes işaretleyip kutucuğa sadece ülkelerin isimlerini yazdım. Maksimum detay derken, mülakat tarihi belli olduktan sonra formu açtırıp o ülkelere giriş çıkış tarihleri ve seyahat amaçlarını da eklemem gerekiyor mu?
-
@onur12 Ulaşım konaklama ve geri olmak üzere;orada harcanacak para ile ortalama 500 bin TL bandına bir harcama ön görüyorum.4 kişilik bir aile ve 21 gün kalma ortalamasını aldım.Bakalım hayırlısı.
-
merhabalar dv2026 'da bangkok ve hongkong için kcc aracılığıyla ciddi bir dosya taşıma olduğunu görüyoruz sizce konsolosluklara nasıl bir etkisi olacak bunun yine de mülakat alabilir miyiz acaba
-
Arkadaşlar herkese merhaba, ben bir konu hakkında açıklama gereği hissettim kendim de, çünkü çekilişi kazanan ülkem vatandaşlarımın , kazanmış olduğu bu hakkı kaybetmesini kesinlik le istemem. Ben yıllarca yurt dışına ( transport ) tır şöförü olarak çalıştım, şhengen bölgesi ülkelerinden hemen hemen hepsinden vize başvurum oldu( yani çalışmış olduğum şirketler başvuru yaptı ) vize onayı aldığım ülkeler de oldu red veren ülkelerde oldu ( Avrupa vize konusunda bizlere çok cimri davranıyor, bir ülkeye başvuru yapar red alırsanız o ülkeden tekrar başvuru yapamadız içşn belir ki bir zaman geçmiş olması gerekiyor tekrar başvuru yapmak için, böyle bir red durumu olursa vazgeçmeyğn hemen başka bir ülkeden başvuru yapın , Veya Dosya taşıyacak olan arkadaşlar vize istemeyen ( kimlik ile girilebilen ) veya kapıda vize ile gidilebilen ülkelere dosyasını taşısın eğer Avrupa ülkelerine taşıma yapar ve de o ülkeye giriş yapamazsanız bilindiği üzere sııı kök not yaşarsınız bu konuya ( Şhengen Bölgesi ülkeleri vizelerde çok cimri ) çok dikkat ederek dosyalarınızı taşımanızı öneriririm, daha da önemlisi dosya taşıyan arkadaşların deneyimlerini çok dikkatli okuyun ona göre dosya nızı taşıma talebinde bulunun.TÜRKİYE DEN TÜM ARKADAŞLARIMIN VİZE ALMASI DİLEĞİ İLE..
-
@HALİT-Ozgur hocam ondan dedim işte muscat üçinde geçen sene bir kişi aldı diğer dosya taşıyanlara maile bile cevap vermedi bence bir deneyimleri okuyun zaten bir kaç deneyim okur iseniz kafanızdaki soru işaretleri kalkar. Eşim ögretmen oldugundan biz Viyana'dan aldık ama yeşil pasaport oldugundan kolay oldu bizim için ben sizin yerinizde olsam 2025 deneyimlerinden yola çıkarak diyorum; Avrupa'da herhangi bir vize alacsgım umudu olan ülke var ise denerim ama olmadı hiç düşünmem Hong Kong taşırım karar sizin. Avrupa'da herhangi bir ülkeye giriş yapar iseniz viyanaya gidebilrisiniz.
-
@cemciftcioglu Teşekkür ederim. Mail attım ve Viyanaya dosyamı taşıdım.
-
@zakaria Bence riskli durumdaki ülkelere giriş yapmadıysanız (Irak Lübnan Suriye) gibi girmiş olduğunuz ülkeleri çok çok uzun süreli kalmadıysanız sıkıntı olucağını düşünmüyorum.
-
@ozzyosbourne, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@RuhunGemisi öncelikle cevap için çok teşekkürler. yani doğru mu anlıyorum, eşimin pasaportunu güncel olarak çıkarttıktan sonra ds260 ı açtırtmadan da “spouse” olarak ekleyebiliyorum. Sadece benim medeni durum değişikliğimin yapılması gerekiyor ve dosya bunun için açılmalı. Ama bunu da randevu aldıktan sonra yapın diyorsunuz.
Tamamen doğru anlamışsınız 🤟
-
Merhaba arkadaşlar.2026 Dünya kupasi ABD de olmasi DV icin her hangi bir olumsuz etki yarata bilirmi?Bu konuda düşüncesi olan varmi?
-
Merhaba, dosya taşımak için mail attığımızda herhangi bir otelin adresini versek ama orda kalmasak sorun oluyor mu? O adrese ne için ihtiyaçları oluyor?
-
Merhaba, öncelikle bu forum sitesi için teşekkür ederim. Ben mülakat tercihimi İstanbul seçeneğini görünce istanbul olarak güncelledim ve formu gönderdikten sonra foruma üye oldum öncesinde Ankara'yı seçmem gerektiğini bilmiyordum. Bu yaptığım bir hata sizce otomatik olarak Ankara olarak güncellenir mi?

-
@gucarslan teşekkür ederim
-
@HALİT-Ozgur selamlar, muscat icin tekrardan dusunmenizi tavsiye ederim. Bu zamana kadar 3 tane EU mulakati vermis. Konsolosluklarin perfomarsi icin asagidaki linki kullanabilirsiniz.

-
@ekoko1, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
@sarvavasa merhaba aktif olup olmadığına nereden bakabiliriz sayfada yeniyim bilgim pek yok
Sn @ekoko1
Sizin dahil oldugunuz DV-2026 Programi icin mulakatlar ABD Hukumetinin 2026 Mali Yili olan 01Ekim2025-30Eylul2026 tarihleri arasinda gerceklesecek.
Ilgili ayin Vize Bulteni bir onceki ayin ilk yarisinda yayinlaniyor ve hem ilgili ayin hem de bir sonraki ayin aktif olacak en yuksek dosya numaralarini ("cut-off") gosteriyor.
Ornegin; 2025-Eylul icin Vize Bulteni, 2025-Agustos ayinin ilk yarisinda yayinlanacak. Bu bultende, hem ait oldugu Eylul ayinin hem de bir sonraki ay olan Ekim ayinin "cut-off" bilgisi yer alacak.
Sonuc olarak; DV-2026 talihlileri, DV-2026'nin ilk mulakat ayi olan Ekim'de aktif olacak dosya numaralarini, Agustos'un ilk yarisinda yayinlanacak olan Eylul Vize Bulteninde gorebilecekler.
Vize bultenlerine dair detaylar ve guncel bilgi icin su basligi inceleyebilirsiniz;
🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) NumaralariOnceki yillarda, Turkiye'nin de icinde oldugu EU bolgesinde, hangi ayda hangi dosya numaralarinin aktif/current oldugunu takip etmek icin su tabloya gozatabilirsiniz;
https://yesilkartforum.com/bulten/Surecinizin dogru yonetimi icin ise asagidaki basliklari takip edebilirsiniz;
-
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları (Su anda mulakatlari suren DV-2025 Programi talihlilerinin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz)
-
S Sharm bu başlıktan bahsetti
-
@alpkasimoglu selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum