Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Muhammed-Zengin Merhaba Tiflis çalışma ve oturma izni istiyor, dv sonrası çıkarılan çalışma ve oturma iznine sıcak bakmıyor.

• ⭐⭐

@conk @burakszgun selamlar, dv2025 mulakat deneyimlerinde konusu gecmisti. Yanlis hatirlamiyorsam ilk vizelerini farkli yerlerden sonrada diger kalan aile uyesi icin ankaradan aliyorlardi. Daha onceki donemlerde de bu sekilde bir durum oldu.

Ekleme: simdi ceac sitesinden kontrol ettim, ilk vizeler viyanadan aliniyor sonrada geri kalan aile uyeleri icinde ankaradan aliniyor.

• Merhaba,
    KKTC tatilleri yurt dışına çıkış olarak belirtilmeli mi? Max. 1 haftalık otellerde yapılan tatillerden söz ediyorum, seyahat olarak. Pasaporta işlenmiyor çünkü ve formda da KKTC seçeneği bulunmuyor. Kimlikle giriş yapılabilen bir yer bizim için.
    Bilgisi olan varsa ve daha önce bu şekilde formu doldurmuş biri yanıt verebilirse sevinirim teşekkür ederim.

• @RuhunGemisi öncelikle cevap için çok teşekkürler. yani doğru mu anlıyorum, eşimin pasaportunu güncel olarak çıkarttıktan sonra ds260 ı açtırtmadan da “spouse” olarak ekleyebiliyorum. Sadece benim medeni durum değişikliğimin yapılması gerekiyor ve dosya bunun için açılmalı. Ama bunu da randevu aldıktan sonra yapın diyorsunuz.

• Arkadaşlar selamlar, dosyamı taşımak istiyorum, öğretmenim ve bordo pasaportum var. Diyelim ki viyana ya taşıdım dosyamı ve bana aralık ya da ocakta randevu verdiler, bu durumda hemen schengen başvurusu yapmam gerek. Ama problem şu ki vize başvurusunda iş yerinden yazı istiyor, eğitim öğretim dönemine denk gelen tarihlerde kurumun böyle bir yazıyı verebileceğini sanmıyorum. Bu durumu yaşamış olan ya da bu konuda herhangi bir görüş veya öneris olanlar bilgi verirlerse minnettar olurum herkese bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@conk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@iibrahimd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@conk CN numaralari yüksek olan kişilerin farkli durum aciliyetlerinden dolayı konsoloslukla iletisime gecip kabul edilmeleri tarafindan yapilmaktadir.

Nasıl bir aciliyet örnek verebilir misin?

Takıldığınız konular bunlar olmamalı, ayrıca başta bu başlık olmak üzere forumda bol bol gezinirseniz tüm sorularınızın cevaplarını bulacaksınız.
    Size cevap vermek bana zor gelmiyor ama başlığı verimli kullanmak için çok önemli olmadıkça soru sormamak daha doğru olacaktır. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler.
    Merak ettiğiniz konuyu bu mesajımda açıklamıştım:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/492324

• Merhaba balkan ülkelerinden mülakata giren var mı acaba ?

• Selamlar herkese,
    DV26 talihlisiyim Case Number: 2026EU13XXX. Forumu okudum dosya taşımam gerekiyor BANGOK u kendime uygun gördüm. Ama son entrylere bakarak bazı arkadaşların mailine olumlu dönüş gelmemiş sadece bilgilendirici mailler gelmiş. Şimdiden direkt KCC ye yazıp taşıyabilir miyim yoksa mali yılı mı beklemem mantıklı olur. Birde daha öncesinden Work and Travel vize reddim var görüşmede GC almama engel olur mu teşekkürler. @gucarslan abi bilgiler için teşekkürler.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@conk CN numaralari yüksek olan kişilerin farkli durum aciliyetlerinden dolayı konsoloslukla iletisime gecip kabul edilmeleri tarafindan yapilmaktadir.

Takıldığınız konular bunlar olmamalı, ayrıca başta bu başlık olmak üzere forumda bol bol gezinirseniz tüm sorularınızın cevaplarını bulacaksınız.
    Size cevap vermek bana zor gelmiyor ama başlığı verimli kullanmak için çok önemli olmadıkça soru sormamak daha doğru olacaktır. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürler.

Serap Hanım Kusura bakmayın ama size bir soru sorduğumu hatırlamıyorum. @iibrahimd nin cevabına istinaden ona sordum. O yüzden cevap vermenizi gerektiren bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Ayrıca belki bu durum beni yada farklı çekiliş sahiplerini de ilgilendirmekte bunun cevabını öğrenmek istemem yada istenmesi size göre çok önemli olmasa da belki bize göre önemli bir husustur. Kusura bakmayın. Hassas davranıp soru sormayız bir daha...

• @onuru Teşekkür ederim.

• @iibrahimd istanbulda bir akrabamin yanindayim calismak icin geldim bir yalan beyan olmucak ama nufus mudurlugunden. değiştirmem lazim

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Serap Hanım Kusura bakmayın ama size bir soru sorduğumu hatırlamıyorum. @iibrahimd nin cevabına istinaden ona sordum. O yüzden cevap vermenizi gerektiren bir durum olduğunu da düşünmüyorum. Ayrıca belki bu durum beni yada farklı çekiliş sahiplerini de ilgilendirmekte bunun cevabını öğrenmek istemem yada istenmesi size göre çok önemli olmasa da belki bize göre önemli bir husustur. Kusura bakmayın. Hassas davranıp soru sormayız bir daha...

Siz doğrudan bana sormamış olabilirsiniz ama forumda yazılan tüm mesajlar herkese açık olduğundan, bilgim dahilindeyse yanıt verebilirim. Bu forumun amacı dayanışma ve bilgi paylaşımı, kimin kime cevap verdiğinden çok, soruların sağlıklı şekilde yanıtlanması önemli.

Ayrıca sadece sizin için değil, benzer durumda olan başka üyeler için de yönlendirici olması adına, bu tür soruların daha önce detaylı şekilde yanıtlandığını belirtmek istedim. Forumda bolca okuma yapıldığında çoğu sorunun zaten cevaplandığı görülecektir.

Siz de kusura bakmayın, bir daha hiç bir iletinize cevap vermem.

• @HALİT-Ozgur hocam yeşil pasaport yok ise sizinkisi kumar olacak size okul yazı bile verse vize alacagınız kesin değil ki! Bence siz 2025 Viyana deneyimleri okuyun.

• @engin123 hayır bir mazerete gerek yok. Adres bilgisi (bir otel adresi ama otel adı vermeden!) ekleyerek gerekli taşıma mailini atabilirsiniz. Birden fazla taşıma elbette yapabilirsiniz. Ama plan programınızı iyi yapmanızı tavsiye ederim.

• @İbrahim-Şen merhabalar. İmzanızı güncellemeniz gerekiyor. Şuanda sorularınıza cevap verecek hiç bir bilgiyi göremiyoruz imzanız olmadığı için. Benzer durumlar bir çok kez yaşandı, sizin içinde çözümler bulunuyor forumda ama imza bilginiz gerekiyor. Ardından hepsinin cevabını alırsınız. Güzel haber içinde tebrikler 🙂

• @akara hocam açıkcası her ülkeden şansımı denemeye çalışırım yazı işi hallolursa yani evet kumar olacak gibi ama bu şansı kaçırmak hiçbir şey yapmadan oturmak da kumar gibi. muscat a da bakacağım e vize veriyor sanırım ve alması daha kolaymış galiba. yanıtınız için teşekkür ederim

• @HALİT-Ozgur şuanda çoğu Avrupa ülkesi aylar aylar sonrasına vize randevusunu anca veriyor. Sizin bugünden tezi yok vize başvurusu yapıp vize almanız gerekiyor. Süreye göre hızlıca ikinci ve üçüncü vizenizi almanız gerekiyor ki randevu tarihinizi aldığınızda bu problem ile uğraşmayasınız.

• @bketcrsur forumun arama kısmında merak ettiğiniz ülkeleri aratırsanız onlarca yüzlerce deneyim bulabilirsiniz. Balkan ülkeleri için bir çok sıkıntı mevcut. Bir çok kişinin vizesini alamadığı durum yaşandı. Tabikide alanlar oldu ancak tüm yazılanları detaylıca okumanız gerekiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur

DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2024 Mülakat Deneyimleri başlıklarını okumanız, bu konu basliginin ilk ilerisinde yer alan geçmiş yılların excel listelerini incelemeniz halinde başarı ile sonuçlanan (yeşil renk) yurtdışı konsoloslukları tercih etmeniz faydanıza olacaktır. Belgrad (Sırbistan) konsolsolugunun dosya taşıma taleplerine ve mülakatlarda taşıyanlara olumsuz yaklaşımı mevcut geçtiğimiz yıllarda, deneyimlerde görebilirsiniz. Arama butonundan da taşımayı planladığınız konsolosluk adını yazarak geçmiş yıl deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@Aysima-Kürkçü formu doldurduğunuz tarihteki en yüksek ve diplomasi elinizde olan eğitiminizi girmeniz gerekiyor yani High School Diploma

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |