CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)
-
@gucarslan 29 nisanda konsolosluğa mail attıktan sonra ap oldu :/ tekrar mail atsak mı acaba
-
@villyeap hayır gerek yok, zaten araya tatil girdi.
önümüzdeki hafta için (ya da bugün) issued olabilir. eğer bir hafta da daha olmazsa bilgi verin bana lütfen.
şimdiden vizeniz hayırlı olsun. -
@gucarslan 7 mayısta approved olarak güncellendi, hala bekliyoruz…. Gerçekten çok sıkıldım ya ordan işveren darlıyor ne zaman geleceksiniz diye, bu taraftan biz websitesini aşındırıyoruz günde 50 kez. Biletimizi bile almadık 15 mayısta gidiş belirtmiştik normalde, erteledik aysonuna🙄🙄🙄
-
@villyeap bu haftaiçi issued olarak güncellenir, merak etmeyin.
yaşanan durum yoğunlukta muhtemelen.. bir durum olsa mail alırsınız. -
@villyeap ankara benim pasaportum ile sarı kağıdı birlikte verdi bana almadı neden aceba?
-
@gucarslan dün issued olarak güncellendi dediğiniz gibi🥰
-
@villyeap demiştim ;)
vizeniz hayırlı olsun.. -
@myof61 h2b miydi sizin de? Bana görevli “işlemlerin geç kalmaması için pasaportun bende kalacak” demişti. Ama o gün başka bir h2b başvurus yapan kızın pasaportunu sarı kağıtla birlikte geri verdiler. Bilemiyorum açıkcası.. sizden ek bilgi istediler mi?
-
@gucarslan çok teşekkürler kargoya da verilmiş darısı bekleyen herkesin başına💖
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan bir şey daha sorabilir miyim :)) h2b vizesi iş süresince verilmiyor muydu veya 1 yıllık? Benimki 5 yıllık verilmiş de.. sevgilimle aynı işletmeye gidiyoruz onunki 6 aylık verilmiş. Benimkini yapay zekaya sordum teknik olarak mümkün değil bir yanlışlık var mutlaka diyor:)))
-
@villyeap açıkçası ben de ilk defa duyuyorum bu kadar uzun bir vize süresi h2b'de.
sadece abd'ye gittikten sonra işveren anlaşması sonrası uzatıldığını biliyorum.
peki vizenizin üzerindeki bilgilerde (visa type) bir hata yok değil mi?dilerseniz konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz ama hali hazırda uzun süreli basılmış bir vize için neden yapasınız ki sorusu da gelmiyor değil akla..
-
Merhabalar, 10 Haziran’da vize görüşmemiz olumlu sonuçlandı ve vizeniz onaylandı sonucuyla görüşmeden ayrıldık. Aynı gün içerisinde eşimin Formül A belgesinin kendisini ve kopyasını bize yanlışlıkla verdiklerini, onlara geri kargolamamızı istediklerini söylediler telefonda. Telefonda da vizenizi almışsınız, tebrik ederim denmişti.
Ceac üzerinden kontrol ettiğimizde; 12 Haziran’da Administrative Processing yazan durum bugün Ready ye döndü.
Tarafımıza gelen herhangi bir mail de olmadı.
Süreç neden başa dönmüş gibi görünüyor anlamadım.
Bu durum normal mi? Mail ile sormam gerekir mi? -
@Damla-Tanrıverdi-Gül
Dosyamız Administration Processing- Ready- Administration Processing den sonra bugün Issued oldu :) -
@Damla-Tanrıverdi-Gül çok sevindim tebrik ederim. Amerika’da güzel bir hayat diliyorum.
-
@gucarslan 10 Haziran'da AP kaldım. Sistemde kontrol ettiğimde 13 ve 18 haziran tarihlerinde update edilmiş görünüyor. ancak halen 'ready'. Mail göndereceklerini söylemişlerdi o da yok. Görevli sorulara verdiğim cevaplar için notlar alıp dosyama iliştirmişti. Arka planda hakkımda araştırma başlamış mıdır? Teşekkürler.
-
@selens1907 Çok teşekkür ederim, inşallah sizin süreciniz de hep olumlu geçer :) Ben de size Amerika'da şahane bir hayat diliyorum :)
-
G Göktuğ Yılbaşı bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba,
Benim eşimin vizesi mevcut cocuklarım var 2sinin vizesi mevcut 5 aylık kızım için vizeye müracaat edip evrakları konsolosluğa gönderdim ceac.state durum refused olarak gözükmektedir. Ne yapmam gerekli değerli bilgilerinizi bekliyorum İyi günler -
Bu ileti silindi! -
@mustafa3453 ekranda gördüğünüz refused reddedilği anlamına gelmeyebilir.
bana özelden ceac durumunun görüntüsünü gönderin lütfen. -
O onuru bu başlıktan bahsetti
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba,
Konsolosluk pasaportumu isteyip immigrant vizemin onaylandığını söyledi. Ancak pasaportumu iki hafta önce göndermeme rağmen CEAC’teki durum dün “Ready” aşamasından “Administrative Processing” aşamasına döndü.
Sizce vizem ne zaman “Issued” olur? Bu konuda tahmini bilgisi olan var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum