Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ceycey12345, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar ben askerliğimi 01.01.2027'ye kadar tecil ettirdim. Mülakat sırasında sorun olur mu?

Sorun olmaz.
    Daha önce de söylemiştim ama hala Excel tabloda isminizi göremiyorum. Bu tablo hem sizin için hem de diğer üyeler için çok kıymetli.
    Lütfen hassasiyet gösterelim.

• Arkadaşlar ankara 3xxxleri gorur mu dersiniz? Akşam schengenim yok HK cok masrafli olur 😞

• @SAMET-AKBAY her sene daha da kötüleşen bir ankarada 6k ile ankarayı beklemek güzel bir seçim değil bence ama karar sizin, iyi araştırmanızı öneririm.

• @Mete-0 merhaba. Hayır kalmadınız, önünüzde uzun bir vakit var. Ancak ne kadar hızlı olursanız o kadar iyi olur

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar ankara 3xxxleri gorur mu dersiniz? Akşam schengenim yok HK cok masrafli olur 😞

DS260 formunu gönderdiniz mi, imzanızda yazmıyor onun için soruyorum.
    2026 Excel tablosunda yoksunuz, bilgilerinizi giriniz lütfen.
    Bu CN ile Ankara'da bekleyebilirsiniz.
    Kolay gelsin.

• Sonunda mulakat yerimizi Bangkok icin degistirdik. Yardim eden herkese cook tesekkurler iyi ki varsiniz

• Merhaba, DS-260Formunun onay sayfasına KCC Numarassını yazmamam rağmen hata veriyor. Yardımcı olursanız sevirim

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@swadze, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar ankara 3xxxleri gorur mu dersiniz? Akşam schengenim yok HK cok masrafli olur 😞

DS260 formunu gönderdiniz mi, imzanızda yazmıyor onun için soruyorum.
    2026 Excel tablosunda yoksunuz, bilgilerinizi giriniz lütfen.
    Bu CN ile Ankara'da bekleyebilirsiniz.
    Kolay gelsin.

evet 8 mayısda gönderdim revize etmeyi unutmuşum ediyorum şimdi. bilgi için teşekkürler

• @ceycey12345
    Hayir, hicbir sorun olmaz. Hatta iyi yapmissiniz, Green Card’inizi teslim aldiginizda 35 yasiniza kadar Amerika’da bulunan bir Turk Konsoloslugu aracigiyla askerliginizi tecil ettirebiliyorsunuz. Ilgili konu icin daha once NY Turk Buyukelciliginde yasadigim Green Card ile askerlik tecil deneyimime buradan ulasabilirsiniz.

• @gucarslan abi rahatsiz ediyorum bahsettiginiz olay icin umarim her sey olumlu sonuclanir ancak sanirim bunu okuyan herkesin ilk aklina gelen negatif taraf oldugu cok kısa bunun negatif yonleri nedir kimleri etkileyebilir ufak bir bilgilendirme tadinda aciklayabilir misin abi 1 Ocağa kadar kotumser düşünmemek adina cok tesekkurler

• @cemciftcioglu teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@f-bircan selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Dear KCC Officer,
    I kindle request to transfer my DV case from Ankara Embassy / Turkiye to ......
    You can see the details of the address where I will stay during this period below;
    (Buraya ilgili ülkede kalacağınız adresi yazabilirsiniz. otel, airbnb, vb.)
    bu adres kısmına bir airbnb adresi yazsam oraya gideceğim zaman o airbnb dolu olsa veya ben başka bir yer tutsam sorun olurmu

• Başvurumu zaman kaybetmemek adına mevcut pasaportumun bilgileri ile yaptım ancak pasaport sürem şubat 2026 da bitiyor. Nasıl ilerlemem gerekiyor

• @ömer28k bişey olmaz yazabilirsiniz

• @GRKM yeni pasaport alın sıkıntı olmaz konsolosluk ta durumu izah edersiniz

• Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Benim e-devlet adresim ev olarak 1/1 diye geçmiş, nitekim ds260 formunda da böyle yazdım. Fakat Kasım ayında çekiliş formunu doldururken o kısmı 5/1 diye geçmişim. Bu ayrıntı sorun teşkil eder mi? Bekleme süreci ile birlikte kafamda deli sorular uçuşmaya başladı.

• vize ve bütçe konularından dolayı bende dosyamı bangkok a taşıdım. Artık kadere kısmet. olurda bangkok da sıra gelmeyecek gibi olursa tekrar dosyayı taşımak başka yere çok mu zor ? böyle bir durumda numaram current olmadan mı harekete geçmeli yoksa current olduktan sonra mı?

• @earslann Hayırlı olsun.
    2026 Excel tablosunda yoksunuz, bilgilerinizi ekleyiniz lütfen.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |