Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Srn-Cskn e-devlet üzerinden yeni pasaport numaranızı öğrenebilirsiniz, fiziki olarak gelmesine gerek yok.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• @gucarslan merhaba vize durumunu kontrol edin demiş ben giriyorum ceac vize durumu kontrol sayfasına AA ile başlayan DS-160 formunun numarasına hata veriyor. hiç değişiklik yapmamıştım formda randevu da Kasım ayında Formu (2024 te doldurdum)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@jacklendo mülakat girmeden vize durumunu kontrol edemezsiniz 🙂
    o ifade, mülakat girdikten sonraki süreç için. şu an aktif olmaz.

• Merhaba herkese green kart için bizim 2nl mailimiz 11 nisanda geldi 24 haziran için mülakat randevumuz var ama bu ais vs değişen sistemi nasıl yapmamız gerekiyor anlayamadık yeni sisteme mi tabi olacak yoksa şu an ais kaydı yapsak oluyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@arfarsln sistem değişmeden ais kaydınızı yapın.
    eğer mülakat için aktif değil uyarısı alıyorsanız [email protected] a mail atıp ilgili durumu güncelleyin.
    ancak yarın son gün, umarım yapabilirsiniz.

• @gucarslan aaa tamam teşekkür ederim 🙏🙂

• @gucarslan teşekkür ederim.Kaydımızı başarı ile yaptık

• @gucarslan merhaba, mülakat tarihimiz 24 Haziran, AIS kaydını 1 Mayıs'ta yapmıştım. Parasını ödedim, PTT adresi belirledim, şimdi benim yeni sisteme kayıt olmam gerekiyor mu? Ve bu DS 160 formu nedir? Ben de öyle bir form yok, yani barkod numarası dediği ne? Kafam gerçekten çok karıştı.

• @gucarslan merhaba bizimde randevumuz 24 haziranda fakat henüz ais kaydı yapmamıştık şuan ne yapmamız gerekiyor biraz panik oldum açıkcası yani bu sisteme kayıt yaptırmam mı gerekiyor yoksa mail mi atmalıyım

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Eagle2015 siz ilgili iletileri okuduğunuza emin misiniz?

Zaten bir randevunuz varsa: Başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur; randevunuza belirlenen tarih ve saatte katılmanız yeterlidir.

ibaresi var paylaştığım duyuruda.
    AIS kaydını yaptıysanız zaten bir şey yapmanıza gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@demetonurarya bugün ais sistemi kapanıyor, çoktan ilgili işlemi yapmanız lazımdı.
    sisteme girip bakın, ais kaydınız açıksa yapın ama değilse yeni sistem üzerinden giriş yapacaksınız mecburen.

• @gucarslan merhaba kayıt yaptım şimdi 🙏 yeni sistemle ilgili başka bişey yapmamız gereken farklı bir kayıt yok sanırım 😊

• Merhabalar benim doldurduğum ve sonucunda “this is not a visa “ yazan üzerinde bilgilerimin yer aldığı belgede ds-260 yazıyor ds-160 ile farklı mı bunlar anlayamadım bilgisi olan var mıdır hong kong sayfasına da baktım ama sanırım bizim için geçerli değil bu mülakata hong kong ta gireceğim 2 haziranda maili de 18 nisanda almıştım.

• ⭐⭐⭐⭐

@Doğan-İnce ds160 turist vizesi başvurusu için dolduruluyor.

• @gucarslan aslında bütün maddeleri okudum, sadece "30 Mayıs sonrası tüm randevular yeni sisteme kayıt yaptırmalıdır" maddesi beni yanılttı. Teşekkür ederim 🙏🏽

• Bu ileti silindi!

• Detaylı bilgilendirmeleriniz için teşekkürler öncelikle.

"DS-160 formunuzdaki onay / barkod numarası, randevunuzu almak için kullandığınız numara ile kesinlikle eşleşmeli.
    eğer randevudan sonra yeni bir DS160 doldurduysanız ve eşleşmiyorsa mülakata alınmayacaksınız."

15 Ağustostaki randevuyu bir sene önce aldım. En son gitmeden DS160 formu düzenlerim diyordum 1 kerelik hakkım olduğu için. Sizin mesajınıza göre 14 Mayıs'tan itibaren değişiklik kabul etmiyorlar mı? İlk DS160 ile orada kayıt olunan DS160 aynı değilse yanıyor mu randevu yani?

• Selamlar. Bizim hali hazırda göçmen vize case'lerimiz bulunmakta. Mülakat tamamlandı. Ek olarak istenen bazı belgeler oldu. Sponsorumuz avukatla görüşme halinde. Bu belgeleri hemen gönderemeyeceğiz, avukatla görüşmeler birkaç ay sürebilir. Case'lerimiz şu an açık durumda. Yeni sisteme geçildiğinde o sistem üzerinden işleme devam etmek (konsolosluğa belge ve pasaport gönderimi gibi) sorun olmaz herhalde değil mi? Sonuçta PTT değilse de illa ki bir kurye hizmeti ile çalışacaklardır.

• @shepherd Bunu ben de kardesimin basvurusu icin merak ediyorum aslinda.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   gucarslan gucarslan 

• bu yeni randevu sisteminin greencard vize mülakatlarını hızlandırma durumu oluşturabilir mi

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |