Sayılarla DV2025
-
Bu kadar beklememize istinaden 29.500 açıklayacaklar herhalde 😵
-
@ahmetgokaya Current yapsak mı yapmasak mı diye düşünüyorlardır belki de :face_with_tears_of_joy:
-
Sabır ile sürekli sayfaya giriyoruz, bu kadar bekletmesinin altında umarız yüksek sayı ile açması sonuçlanır.
-
@Yusuf-Uzak Yapsalar da, onlar da rahatlasa, biz de rahatlasak :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Hadi da, açıklayın ona göre istifa edecez daha 😆
-
@Mehmet-Fatih-Aslan
7000 gün doldu mu 😉...Yoksa performans düşür çıkarsınlar....😂😂 -
Arkadaşlar Merhaba Birisi Lütfen söylesin bi türlü anlayamadım aşağıdaki sıralamaya göre vize görüşmesine çağırılma şansımız var mı yok mu? :)
Case Number: 2026EU00010***
Principal Applicant Name:********
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: TURKEY
@Muhammed-Zengin Belli olmaz, konsoloslugun performansina gore. Avrupaya vizen var mi? Cogu kisi Hong Kong veya Bangkok a tasiyor suan
-
@Mehmet-Fatih-Aslan aynı durumdayız:)
-
@Muhammed-Zengin hocam soru sordugunuz yer yanlış ama Ankara için şahsi fikrim çok çok zor gelmez bu sene bile 4**** rakamlarda ama yurt dışı düşünür iseniz tahminim en geç inşallah bu zamanlarda vizenizi alırsınız.
-
2026 talihlisi arkadaşlarım, sorularınızı lütfen 2026 başlıkları altından iletin.
-
@Flight101 Yok ya nerede 😊 Hayatta çıkarmazlar beni, mecbur yakacaz 3 yıllık tazminatı 😆
-
@omerko Aslında vizeleri alınca çıkmak lazım işten, ama ben mülakatı alınca dayanamam yeter derim heralde 😊
-
@Mehmet-Fatih-Aslan
3 yıl üzer, bende var 17 yıl.... -
@Flight101 Şu sayılar açıklansa da önümüzü görsek. Siz 7000 den alırsınız muhtemelen. Vizemi alayımda tazminat onlara kalsın artık.
-
@Muhammed-Zengin Ankara'yı beklemeyin
-
19k geldi EU
-
Artis cok dusuk, cok ilginc
-
19000 bin açıkladılar. nasıl gidiyor surec hiç anlamıyorum.
-
19k problem ya sağlık olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum