Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@volkandenizikiz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaşlar, dosyam hong kongta bulunuyor. Türkiye'de halihazırda bir şirketim var. vergi mükellefiyim. şahıs işletmesi. Mülakatta ne iş yaptığımı sordukları zaman xxx sektöründe şirketim var dediğim zaman vergi ödeme geçmişi veya vergi borcu yoktur gibi dosyalar isterler mi?

Siz sorularınızı DV2025 Aşamalar başlığında sormalısınız. Burası 2026 talihlilerinin başlığı. Ayrıca dosyanızı taşıdıysanız lütfen imzanızda mülakat yerini güncelleyiniz.

• arkadaslar sizce ankara bu yil 8bini gorur mu

• @ugursway yani aynı zamanda amerikada olacağım için hangisinde sürdürmek daha mantıklı diye sormak için kendi spesifik durumum demiştim? eski başlıklarda amerikada süreç daha uzun oluyor ve türkiye konsolosluklarıyla nerdeyse aynı mantalite diyenler olmuştu ondan.

• dosyayı taşıdığımız yer yavaş ilerlerse tekrar dosya taşımamız mümkün olur mu KCC mail atarak current olmadan?

• merhabalar schengen için vize randevum bu perşembe fakat çıkıp çıkmayacağını öğrenmeden KCC yazmayayım dedim, sizce vizemin çıkmasını bekleyeyim mi yoksa direkt şimdiden KCC mail atayım mı ? eğer vize çıkana kadar KCC artık o ülkeye dosya taşımazsa diye korkuyorum? böyle birşey mümkün olabilir mi?

• Bu ileti silindi!

• bugün sabah 11 civarı değişiklik talebimizi KCC'ye mail olarak iletmiştik. daha önce örnek verilen mail taslakları üzerinden gittik, dedikleri gibi az ve öz bilgi ile. biraz önce talebimizin kabul edildiğine dair maili aldık. ilk mailde eksiksiz bilgi vermek en önemlisi sanırım.

• ⭐⭐⭐⭐

@bbeggy, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar araniza yeni katildim, yakinda mulakatim var ve bir konuda takildim. Ben 6-7 yil once isim degisikligi yaptim ve bildiginiz gibi davalarin tercumesini istiyorlar mulakatta. Yeminli tercumana ceviri yaptirmak yetiyor mu yoksa notere de onaylatmak mi gerek? Bir diger sorum da su, davanin sadece karar sayfasini mi ceviri yaptirmak gerekiyor baska detaylar da var mi? "Mahkeme kayıtlarinin asillari, kopyalari ve tercumeleri" olarak mail gelmis kafam karisti bu konuda bilgisi olan varsa ve yardimci olursa cok sevinirim.

Yakında mülakatınız olduğuna göre siz 2025 talihlisisiniz sanırım.

Öncelikle imzanızı düzenleyin.

Sonra da sorularınızı DV2025 Aşamaları başlığında sorunuz lütfen.

• merhabalar kccye mail attım viyanaya dosya taşıma için benden adres istediler. birkaç gün önce birisi de aynı şekilde kccye mail atıp aynı yanıtı almıştı sonrasında attığı maili aradım fakat bulamadım. yardımcı olabilir misiniz nasıl yanıtlamalıyım maili

• Merhaba, ben formumu doldurup yolladım ancak bir şeyi merak ediyorum. Benim formumda farklı bir dil konuşup konuşamadığım sorusu yoktu. Esas talihlide bu soru çıkmıyor mu? Ben esas talihliyim, tekrar tekrar kontrol ettim. bende bu soru yoktu ancak eşimin formunda çıktı. İzlediğim videolarda da bu soru vardı.

Bu durumu yaşayan var mı? Eğer bu durum bir sistemsel hata ise sorun teşkil eder mi? Formumu açmak istemiyorum. Bilgisi, yorumu olan varsa çok memnun olurum.

• @aed99
    Size bir onceki gonderimde paylasmis oldugum AOS basligi linkini incelerseniz eger nasil bir adim atmak istediginize daha net karar verebilirsiniz. Bol sans.

• Merhabalar sorum şu geçmiş senelere baktığımızda haziran gibi mülakata gireceğim inşallah ancak ben hazirnda mezun olacağım ve diplomamın elime geçmesi temmuz sonu ağustos gibi olacak sadece edevletten mezun olduğuma dair diploma göstersem diğeri yeni mezun olduğum için henüz verilmedi desem sorun olur mu?
    (Lise diplomamın aslı kayıp o da edevletten)
    Viyanaya taşımayı düşünüyorum dosyamı viyana ne der bu konuda , teşekkürlerr

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio evet asıl talihli için o soru yok formda, bende de yoktu, ama eşimin formunda vardı örneğin. Birkaç soruda daha vardı bu fark. Merak etmeyin, sorun yok.

• Bugün ben de KCC'ye mail atarak dosyamı Ankara'dan Viyana'ya taşıdım. Attığım mailin taslağını aşağıya ekliyorum Viyana'ya taşıyacak arkadaşlar buradan yardım alabilir.

Anahtar kelimeler: Viyana Dosya Taşıma

Alıcı: [email protected]

Konu: Case Transfering – (Name Surname) – (Case Number)

Dear Sir/Madam
    I kindly request your assistance in transfering my case to U.S. Embassy Vienna, Austria.
    Best Regards.

Name-surname: XXXXXXX XXXXXXX
    Case Number: XXXXXXXXXXXXXX
    Date of Birth: AY/GÜN/YIL
    Mail Adress: (kendi mail adresimi yazdım)
    The address where I will stay in Vienna will be: XXXXXXXXXXXX Wien, Avusturya

Please accept my transfer request and let me now after the transfer process.
    Thanks, regards

Konu başlığındaki ilgili yerleri ve XXXX ile gösterdiğim yerleri kendi bilgilerinize göre doldurarak gönderim sağlayabilirsiniz.

Aldığım cevap maili de şu şekildeydi

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Vienna. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected]

• @bkio Ben asıl talihliyim, o soru bende çıktı. Yalnız @gucarslan bey bütün sorular herkeste aynı olmuyor, kişiden kişiye değişiklik gösterebilir dedi.

• Bu sene Schengen olanlar için Viyana da bir yoğunluk olacak gibi inşallah olumsuz etkilemez.

• @aysegul Teşekkür ederim yanıtınız için, bende "Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional,social, or charitable organization?" sorusu da yoktu. Avukatım, bu soru sorulsa evet olarak işaretlemem gerekir. Ama eşimde bu soru da çıktı. Anlayamadım. Bir sonraki cevapta asıl talihli olan @zakaria 'ya bu soru sorulmuş mesela. Sorun olmayacağını umuyorum.

• @zakaria Yanıtınız için teşekkür ederim. "Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional,social, or charitable organization?" sorusu da bende çıkmayıp eşimde çıkan sorulardan. Sizin formunuzda bu soru var mıydı ? Bu farklılıklar olduğuna göre sorun olmayacağını umuyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

Foruma kaydolup imzasını düzenleyen, Excel tablosuna kaydını yapan ve özellikle bu başlıktaki 4. iletiyi okuyarak dosyasını başarıyla taşıyan herkesi içtenlikle kutluyorum. Gerçekten çok önemli bir adım attınız. Hayırlı, uğurlu olsun.

Şimdi sırada, geçmiş deneyimleri fırsat buldukça okumak var.
    Süreçle ilgili bir soru sormadan önce lütfen bol bol okuyun, bilgilenin, araştırın.
    Aklınıza gelebilecek pek çok sorunun cevabını bu forumda bulacaksınız.

Unutmayın: İmzanızı ve Excel tablonuzu güncel tutmak, hem sizin için hem de diğer üyeler için çok kıymetli.

Kolaylıklar ve bol şans diliyorum...

• @aed99 Evet mümkün

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 12173
  • 728
  • 19441
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |