Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist Vizesi ile Amerika'da Çalışmak

Benzer Başlıklar

• Kanada'dan Amerika vizesi almak

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    sgt.sergeyS
    Ben Turkiye'de US turistik vize reddi aldiktsn sonra Kanadaya yerlestim. Esimle tekrar deneyelim dedik ve yeniden basvurduk. 2 sene gibi bir bekleme suresi verdiler, biz de bekleyelim dedik ama 1 sene sonra yer oldugu icin tarihi one cektik, tam 1 yil sonra randevu almis olduk yani. Bir suru belge goturduk vs hicbirine bakmadilar, ayni Istanbuldaki gibi bir vize gorusmesinden sonra pasaportlari kutuya atip bir iki gune vizeniz basilip gonderilir hayirli olsun dediler ve vizeyi aldik. Basvuru surecinin uzerinden bayagi gecti 2022deydi, o yuzden tam hatirlamiyorum ama buradaki yabancilar cok rahat bir bicimde basvuruyorlar. Tabi sonuclar ne oluyor bilmiyorum ama cevremde alan var.
  • Bebek için turist vizesi

2
    0 Oy
    2 İleti
    973 Bakış
    ?
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci?_=1670221835224 bu konu başlığını okuyun lütfen detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
  • Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

1k
    3 Oy
    1k İleti
    70k Bakış
    ATS16A
    @Akin-Z https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/step-2#how-to-apply-for-non-immigrant-visa
  • 0 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    SerappS
    Sayın @crazycells bu başlığın konusu ile şu başlığın konusu aynı. Birleştirmek iyi olur diye düşündüm. Bilginize.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k