Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar baya bi araştırdım ama benim şartları taşıyan bir paylaşıma denk gelmedim.

Ben Mahkeme Kararı ile "İsim ve Soyisim" ikisini birden değiştirdim, bunun yanın da Lise Diplomam da kayıp! (Aslı gibidir Noter Onaylısı Üniversite de olduğunu biliyorum. Aslı Gibidir olanı alacağım.)

Noter Onaylı Aslı Gibidir, kabul ederler mi?
    İsim ve Soyisim değişikliğine ne derler?

AP kalma olasılığım yüksek midir? Dosyamı Hong Kong'a taşıyacağım.

• Merhaba, oğlumun (yaş 19) öğrenci olarak Kanada'da oturma izni var, asıl talihli eşim, sizce dosyamızı oraya taşıyabilir miyiz? Burada sıra gelmeyeceği çok net. Viyana'ya taşısak da oğlum Kanada'dan dersler/sınavlar nedeniyle mülakata gelemeyebilir. veya biz viyana'dan, oğlum kanada'dan mülakata girebilir mi? Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1 ziyadesiyle gereksiz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Guven4627 isim değişikliği ile alakalı mahkeme kayıtlarını yeminli tercüme ettirin. lise diplomasını da temin etmeye çalışın, HK'de bunu sizden talep edecekler.

• @gucarslan Noter Onaylatmamıza gerek var mı, sadece yeminli tercümanı yetiyor mu?

• @gucarslan Diploma Aslı Kesinlikle kayıp, sadece Üniversite de kayıt olurken verdiğim Aslı Gibidir diye Noter Onaylısı var.

• @gucarslan direk kcc ile tasimamizi mi önerirsiniz?

• @ugursway evet haklisiniz konsolosluktan cok alakasiz cevap gelebilir. Konsolosluk yorumuna gore B planimiz KCC ile Bangkok a transfer talebinde bulunacagiz.

• @farukozt16 siz mülakata gidene kadar orayı düzelteceksiniz zaten. Mülakata o şekilde gitseniz bile yanınızda diploma belgeler olacağı için problem yaratmaz. Ama mülakat tarihi almadan düzeltmek için dosyayı açtırmayın

• @cptmuzaffer çok teşekkür ettim

• @ceycey12345 merhaba, acaba dosya taşıma için kcc ye gönderdiğiniz mailde kalacağınız yeri de yazdınız mı? Tek mailde taşındı mı yoksa birkaç mailleşme oldu mu detay verirseniz çok ama çok sevinirim

• @Kamile-1 merhaba Kamila Hanım. Yukarıda mesajınızı okumuştum dosyanızı Taşkente taşımakla ilgili. Bende Özbekistan vatandaşıyım, öyle yapmayı düşünüyorum. Eşim talihli oldu, eşim Türk vatandaşı. Sitedeki tabloyu gördüm konsoloslukların performansını, pek anlayamadım ama

• @ATS16 desteğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻🍀

• MERHABA, kızımla birlikte başvurduk 2026 çekilişi için bana çıktı fakat kızıma çıkmadı, 1.temmuz 2004 doğumlu temmuzda 21 yaşında olacak 6 mayısta formu ikimizinkini doldurup gönderdik sıra numaram 5105 yas hesaplanmasında net bir şekilde yapamadık bilginizi alabilirmiyim hangi aylarda sıra gelirse kızımın yaşı 21 olur. Teşekkür ederim

• Merhabalar ben greencard başvurumu arkadaşım yapmıştı adımı Semih Melik Yardımcı olarak yazmış. Aslında benim adım Melik semih yardımcı ds-260 formunda adımı doğru şekilde yazsam bir problem olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@fatos17 mülakat tarihi alabilirseniz mülakatınızı yapacak olan konsolos hangi bilgisayardan DS260 formunu doldurduğunuzu kontrol etmeyecek. Çeşitlilik göçmen vizesi süreçleri olan bir vize tipi, tercih sizin ne zaman formunuzu dolduracağınız.

• Arkadaslar selamlar bir arkadasim green card kazandi fakat basvuru sirasinda adini melik semih Y, diye degil de semih melik Y. olarak girmisiz ds-260 i submit etmedik burada ismin dogrusunu girsek kurtarma sansimiz var midir ?

• ⭐⭐⭐⭐

@earslann

Askerliğini bedelli yapanların bu soruya ‘yes’ veya ‘no’ cevabi verilmesi fark etmez, yeter ki konsoloslukta mülakat öncesi teslim edeceğiniz evrakta askerlik ilişiği yoktur/yapmıştır ifadesini kanıtlayan evrak beyan etmeniz yeterli. Problem olacak bir durum değil. Bol şans

• Mülakat öncesi ABD'de online şirket kurup SSN ve banka hesabı alma?

Merhabalar, 5 yıldır Türkiye-ABD arası e-ticaret işi yapıyorum. ABD vizem var. Zaten yılda 1-2 kez gidip geliyordum iş için. Mülakatıma en az 1 sene var gibi görünüyor. Bu süreçte işimi büyütmek istiyorum. Bunun için ABD'de online olarak şirket kurup SSN alsam ve banka hesabı açsam, mülakatta sorun olur mu acaba?

SSN yok demiştim DS-260'da. Mülakat öncesi gerekirse onu güncellesem mesela?

• ⭐⭐⭐⭐

@BatuhanGnc

Öncelikle arkadaşınıza tebrikler, hayırlı olsun.

İletinizin altındaki CN bilgileri hatalı, DV2026 kazananı iseniz buna istinaden güncellemeniz gerekir. Nasıl yapılacağının detayları burada.

Buna ilave olarak arkadaşınızın sürecini kendisinin takip etmesi vizesine kavuşması için daha sağlıklı olacaktır.

DS260 formunu doldururken elindeki mevcut pasaportuna ve resmi kayıtlarda gözüken kimlik bilgilerine göre eksiksiz ve tam girmesi gerekiyor, sorun olup olmayacağı mülakata katılmayı planladığı konsolosluk özelinde değişebilir. İmzanızı düzelttikten sonra tekrar yorumlayabilir forum yöneticileri ve tecrübeli kullanıcılar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |