Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@cbcnr klasik kcc hataları.
    düzeltilmezse tekrar mail atın ve sorgulayın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emreyes viyana kesindir eğer avrupa'ya seyahatiniz sorun değilse.
    onun dışındaki konsolosluklara yorum yapamam.

bu arada KESINLIKLE konsolosluklara mail atıp uygunluklarını sormayın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kemal-tartar öğrenmek için bu başlığın 4. iletisini okumanız yeterli olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aytaç25 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• Tablonun düzelmiş olması gerekiyor. Kontrol edelim lütfen

• Yasaklı

@gucarslan hocam gerçekten çok teşekkür ederim okuduğum sayfalarda bu bilgiyi görmemiştim.dediğiniz gibi yapacağım, dosyamı taşımak için biraz daha zamanım var Schengen almayı deneyeceğim yüksek ihtimalle alırım diye düşünüyorum burada öğrenciliğim devam ediyor çünkü viyanada bu işi halledebilirim umarım.

• @gucarslan Yani örnek veriyorum Hong Kong'a taşıdığım için Asya bölgesine mi bakmam gerekiyor aktiflik ve mülakat için gerçekten kusura bakmayın çok soru soruyorum ama inanın 2025 deneyimlerinin hepsini okudum 2026 bültenini okudum kafam bazen karışıyor

• @gucarslan KCC'ye mail attım, "Adresinize en yakın yerdeki konsolosluk olmalıdır" dediler. Şimdi, unlock ettirip adresimi değiştirmem gerek mi?

• @mehmet-yücel-söğüt Mehmet bey imzada mülakat yeriniz de bangkok yazıyor bu süreçte taşımak mümkünmü

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kemal-tartar bu başlıkta, yurdumun güzel illerinden aynı yöntemle dosyalarını hong kong'a taşıyan arkadaşlarımız oldu dün.
    lütfen onların nasıl taşıdığını okuyup, aynı onlar gibi ilerletin sürecinizi.

kcc denen kurumun çalışmasındaki saçmalıkları, maillerinize verdikleri saçma cevapları bazen görmezden gelmeniz gerek.
    bu yüzden sabırlı olup sadece bu forumda yazılan şekilde sürecinizi ilerletin.

sabırlı ve doğru şekilde yaptığınızda dosyanızı taşıyacaksınız, garanti veriyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş hatanız şu, okumanız gereken başlığı okumadığınız için anlamıyorsunuz.
    siz EU bölgesinden seçildiniz, sadece ve sadece EU bölgesini takip edeceksiniz.

uzakdoğu'da bir ülkede doğsaydınız o zaman AS bölgesini takip edecektiniz.
    ama orada doğmadınız..

• merhaba tekrardan, ds-260 formunu submit ettim biraz önce. ilk sayfada bulunan excel tablolarına giriş yapmak istedim; fakat yazamıyorum. o konuda yardımcı olur musunuz? bir de bundan sonraki süreçte bu başlık altından mı devam edeceğiz takip ve sorularımıza yoksa farklı bir başlık açılacak mı?

• @gucarslan Gerçekten çok teşekkür ederim kafa karışıklığım Avrupa bölgesinden katılıp dosya mı Asya bölgesine taşıyacağım için oldu o yüzden tekrardan sordum tekrardan teşekkür ederim 🙂

• bugün bordo pasaportum gelicek cn 4xxx olduğu için bordo pasaporta başvurmuştum ama şuan dosya taşımayı düşünüyorum bu fırsatı ankara yüzünden kaybetmek istemiyorum. eğer yeşil pasaport al dosyanı viyanaya taşı derseniz belgelerimi halledip 1- 1.5 hafta içinde yeşil pasaport alabilirim. 2 pasaport taşıma hakkımız varmış, bordo ile ds doldurup gönderip yeşil ile viyanaya gidip süreci viyanadan yürütmeli miyim, sizce ne yapmalıyım

• merhabalar ds 260 formunu açıklandığı gece eşim çocuğum ve kendim için doldurdum sıram 7xxx lerde fakat formda geçmiş ikametgah adreslerini doldururken eşimde adres line 1 kısmında adresi doğru yazmışım fakat line 2 kısmına önceki kayıtlı kısımdan no ve daıre olarak fazladan yanlış veri çıkmış bu hata yüzünden formu tekrar açtırmam gerekirmi.

• Case numaram 28bin lerde. Ailecek yeşil pasaportumuz var. Dosyamızı Avrupaya taşımak istiyoruz. Mesela Viyana.

Farzedelim bu sene Ekim öncesi Kentucky'den dosyayı Viyana'ya taşıma onayı aldım. Viyana'da yoğunluk yoksa Ekim sonrası bizi hemen mülakata çağırır mı? Yoksa her halukarda Viyana konsolosluk da dosyamın current olmasını mı bekler? Yani muhtemelen 2026 yaz aylarını...

• Arkadaşlar ben greencard çekilişi kazandım ds 260 dolduruyorum ama sorularım var

şu an çalışmıyorum ve hiç çalışmadım ömrümce.

Work education sekmesinde

Primary occupation kısmına mesleğimi yazarsam bu sefer alttaki sekmede okulu yazmam gerekiyor bu sefer de şimdi okuyormuşum gibi anlaşılıyor. Şimdiki iş/okul kısmına ne yazmalıyım boş mu bırakmalıyım?

Bir de "does this job require 2 years of training or experience?"

Bu soruya ne cevap vermeliyim? 2 seneden fazla okulum evet mi demeliyim? Yoksa çalışmadığım için hayır mı demeliyim?

"Employment date from" Bu kısma da ne yazacağımı bulamadım çalışmadığım için.

Okuyanlara teşekkür ederim.

• Yasaklı

@rezanclz selamlar biz de viyana taşımayı düşünüyoruz deneyim linkinzi ekler misiniz rica etsem

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ecear sadece bu başlığı kullanmalısınız.

• @Murat-Dündar Evet mümkün KCC ye mail atabilirsiniz forumda bolca bilgi var bu konuda

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |