Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Babama green card ciktı ds260 formunu ben doldurdum 21 yas alti 1 kardesim var babam annem ve kardesim icin formlari doldurup gonderdim ama sonradan aklima takılan sorular oldu ilk oladan annemin daha önceden calışmıs oldugu bi yerde ki vasfina TEMIZLIK GOREVLISI yazdim
    Birde babamin ondeden calismis oldugu meslekler icin mesela bi ise taşeron olarak girmis sonradan orda kadrolu mermur isci olmuş ben taserondaykenki sirketi belirtmedim bir sorunla karşılaşirmiyim 😞

• Mülakat tarihi mail yoluyla mı iletiliyor?

• merhaba, ds260 formuna ilk girişte doldurulması istenen dosya numarası/soyadı/doğum tarihi/onay numarası nı girdikten sonra dosya bilginiz uyuşmuyor mesajı veriyor. neyi hatalı yapıyor olabilirim?

• Merhaba,
    Şu an çalışıyorum fakat eylül ayının sonunda işten çıkmayı planlıyorum. Sonrasında mülakat tarihine bağlı olarak çalışmayı düşünmüyorum mülakata değin. Şu an çalıştığım için forma çalıştığımı belirteceğim ama mülakatta çalışmıyor olacağım bu bir sorun oluyor mu? Ya da çalışmıyor olmak olumsuz değerlendirmeye yol açar mı? Risk varsa onay alana kadar işten çıkmayı erteleyebilirim. Ne önerirsiniz?
    Teşekkür ederim.

• Şu excele bir el atsanız gereksizin biri silmiş verileri ve yazı yazmış.

• @conk fiziki yaşıyla akıl yaşının bir olmadığı ergen topluluğu olur kendileri.

• @conk, dokümanı versiyon geçmişinden geri alabiliriz ya da Sheets yerine Google Dokümanlar’a geçip “Değişiklik Önerisi” özelliğini etkinleştirebiliriz. @gucarslan

• @gucarslan hocam foruma katkilariniz icin tesekkur ederim oncelikle cok faydali hepsi. Dun kccye ulastim tekrardan hong konga tasimak icin. 15 dk sonra yanit geldi ancak mailde Ankara'dan Dohaya tasidiklarini belirtmisler. Tekrardan mail attim bir hata oldugunu vs belirttim. Dohada oturumum yok. Herhangi bir sorun cikar mi sizce.

• merhaba,
    ds-260 form için oturum açamıyorum. istenen bilgileri girdiğim halde aşağıdaki mesajı veriyor. nasıl bir yol izlemeliyim?

Girdiğiniz vaka bilgileri kayıtlarımızla eşleşmiyor. Lütfen tekrar deneyin veya Kentucky Konsolosluk Merkezi (KCC) ile e-posta ([email protected]) veya telefonla (Kamu Soruşturması Telefon Numarası: 606-526-7500, 7:30 - 4:00 EDT, Pazartesi - Cuma) daha fazla yardım için.

• @gucarslan merhaba formu doldururken vize ülkesi olarak honkong u seçtik ve düzeltemiyoruz bu sorun olurmu honkongda mülakata girmek istiyoruz

• Yasaklı

@gucarslan peki hocam siz bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Schengen işini halletmeye çalışsam viyanaya aldırsam viyana kesin midir mesela bu konuda? ya da dediğim gibi konsolosluklara mail atıp sorsam daha şimdiden dönerler mi sizce? Biraz kafam karışık bu konuda.

• DV 2026 kazananıyım. Şu anda KCC'ye, işlemlerimi Viyana'ya taşımak istediğimi belirten bir e-posta gönderdim. Ancak bana, en yakın konsolosluk üzerinden işlem yapmam gerektiği yanıtı geldi. Şimdi, KCC'ye Viyana'dan bir adres mi göndermeliyim, yoksa doğrudan Viyana Konsolosluğu'na mı başvurmam gerekiyor? Ayrıca, DS-260 formunu unlock ettirip adres değişikliğini kendimiz mi yapmalıyız, yoksa bu işlemi KCC mi yapıyor? Bu sürecin nasıl işlediğini öğrenmek istiyorum.

• @Serapp çok özür dilerim ama anlamadım şimdi benim case numaram 9000'lere yakın Hong Kong'a taşıdım diyelim dosyamı EU bölgesine bakıldığında aktif olmuş gözüküyorum ama AS bölgesi için değil benim mülakata çağırmaları nasıl olacak

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Fatime-İncebaş bölgeden bağımsız ilerle bu durum.
    taşıdığınız konsoloslukta bültende aktifseniz mülakat alırsınız. o konsolosluk AS'de de AF'de de olsa farketmez.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@eyllsvimli bunu kimse bilemez, bültene müdahele edilemiyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emrede ilgili durumu mülakat aldığınızda güncelleyin.
    eğer mahkeme kapıtlarınız varsa onu da yeminli türcüme ettirip mülakata götürün.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yigit55 bunların hiçbiri sorun değil, vize alamıza engel teşkil etmiyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ebru-aleyn mülakat tarihi aldığınızda 2NL maili alacaksınız.
    sonrasında çekilişi kazandığınız sayfaya girip mülakat tarihi ve saatini göreceksiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Subutay cn'nizdeki sıfırları yazmayın.
    ve lütfen bu başlığın ilk 4 iletisini okyun, lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emels hiçbir sorun olmaz, bu mülakatınıza ve vize almanıza engel değil.

Benzer Başlıklar

• 73
  • 153
  • 2655
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |