Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Yavaş yavaş, o gün geliyor . Burayı biraz canlandıralim mi ? Tahminleri alalım ...

• En kötü 21-25 diye gitsin üzmesin bizi

• @cemal1153 bence utopik, ama olmaz diye bir şey yok .

• @omerko herşey nasip geçen yıllarda olmuş

• 3 bülten kaldi. 20 leri %99 görür artik. Tahminim 21k. Hatta bir tik kehaneti büyüteyim 🙂 ben diyorum ki bugün aciklanir

• @emr19 nedense benim içimde de bugün açıklanır ve 22-24 arası bir şey açıklanacak diye temenni ediyoruym .

• @omerko kanka şimdi bu bültende current olması bizim için iyimi kötümü kota kalması acisindan.

• Şu ana kadar dünya genelinde yaklaşık 26.000, Avrupa'da ise 10.000 vize verildi. Toplamda verilebilecek vize sayısı 55.000 (NACARA dahil). Bence bu yıl ya tüm numaralar current olacak ya da rahatlıkla 30.000'e kadar çıkacak. Ancak her şey yeni yönetime bağlı. Herkese bol şans diliyorum!

• EU30.000

• @onuru 1 den baslayip 35k ya kadar aralikta bu 2097 case numaralari dagitildi demissiniz o zaman case no nun önemi ne ki? ben mi çözemedim sistemi ya

• ⭐⭐⭐⭐⭐

duyuru!

bültende yayınlanan herhangi bir case numarası aralığına ; cut-off
    bütün case numaralarının bültende akfif olmasına; current

denir.

all current tabirini ortaya atanlarla hiçbir bir bağlantımız bulunmakaktadır.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0 siz çözemediniz.
    case numarası bültende ile bağlantılı. bültende aktif olmayan bir numara zaten mülakat alamaz.
    konsoloslukların vereceği mülakat sayısı da elbette onların inisiyatifi.
    dilerse o ülkedeki hiçbir talihliye bültende aktif olmalarına rağmen mülakat vermez, tıpkı şu an ankara'nın yaptığı gibi.

• yani diyelim ki 6000 verildi, ankara yavaş mülakat dağıttı ve hala 2000 lerde sonra bir sonraki aylarda case numaraları arttıkca 12000 oldu diyelim ama hala ilk açıklanan 6000lik tamamlanmadan üstüne bindiği için yeni no lar arasından ankara random seçim mi yapıyor?
    Aktif case no lar bültende görünüyor ankaranın hangi dosya numarasına kadar mülakata çağırdığı numara -- EU ıssued 10386 (4344) -- kısmındaki parantez içi alandaki mi?

• TR saati ile Cuma akşam/ gece açıklanır diye düşünüyorum. 21-23 bin gibi açıklanması sağlıklı olur. 20 bin ve altı üzer 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0 elbette hayır.
    mülakat dağıtımı case number sırasına göre ilerler.
    bu yüzden ankara'da ciddi bir yığılma olur ankara mülakat vermediği sürece..

• ⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

Aktif case no lar bültende görünüyor ankaranın hangi dosya numarasına kadar mülakata çağırdığı numara -- EU ıssued 10386 (4344) -- kısmındaki parantez içi alandaki mi?

Bu dediğiniz 10.386 tüm Avrupa kotasından basılmış vize sayısıdır, yani 10.386 kişi...
    4344 rakamı ise dosya sayısıdır..

Ek bilgi olarak 10.386 / 4344 = 2.39...
    Yani EU bölgesinde dosya başına düşen kişi sayısı...

• avrupa kotası sadece ankaradan mülakat alıyor değil mi? teşekkür ederim bilgi için.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Buse-Demir-0 bu başlığın ilk iletsini okudunuğunuza emin misiniz?

• Tahminim 19500

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |