DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Hımm anlıyorum, @Feyzanur-Kayadibi hanım'ın deneyimi bir istisna olabilir o zaman, bütün deneyimleri okuyunca anlayacağız bunu.
Evet herneyse, o aşamaya geldiğimizde yaşanan deneyimleri bir süzgeçten geçirir ona göre bir karar veririz, en doğrusu bu olacak. Teşekkürle açıklama için. -
merhaba, dün gece DS260 formunu doldurayım dedim, girişlere başladım tam submit ederken attı beni. Şimdi de ceac.state.gov ulaşılamıyor. ulaştığımda da "Your request cannot be processed at this time" diye uyarı alıyorum. Acaba bununla karşılaşan başka kişiler oldu mu? ne yapmam gerekiyor.
teşekkürler.
-
merhaba, ds260 formuna ilk girişte doldurulması istenen dosya numarası/soyadı/doğum tarihi/onay numarası nı girdikten sonra dosya bilginiz uyuşmuyor mesajı veriyor. neyi hatalı yapıyor olabilirim?
-
@gucarslan Abi Hong Kong ve Bangkok icinde geçerli midir? Yani herhangi bir sekilde yeni Aşı yaptırmayalım mı? Mülakatlar haric Aşı ile ilgili bilgi veren bir yazı mevcut mu? Arama yaptim ancak farkli farkli bilgiler karşıma çıkmakta.
-
@iibrahimd mülakat deneyimlerinde bütün bilgileri bulabilirsiniz.
dv halitlerinde geçen bir cümleyi paylaşmak isterim sizlere;
"şüphesiz ki vizesine kavuşacak olanlar; insta'da story izleyerek zaman geçenler değil, mülakat deneyimlerini hatim edenler olacaktır.."
-
@Emre-Kurtulmuş @iibrahimd yanitlariniz icin tesekkur ederim ama benim sorum evet dosya tasicaz ama ne zaman yapilmali, hangi ulkeye yapmamiz gerektigine nasil karar verebiliriz, ve erken tasimanin bir avantaji var mi?
-
@Subutay öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@Kamile-1 bununla sıklıkla karşılacaksınız, sebebi yoğunluk.
sabırla beklemelisiniz.. gün içinde düzelecektir. -
Merhaba , bedelli askerlik yapmış (fiili olarak hiç yapmamış) olunması durumunda forma evet mi yoksa hayır mı yazılmalı?
-
@Damlaybars ilgili sorunun cevabı bu başlıkta çokça verildi, lütfen eski iletileri kontrol edin ya da forumun arama özelliğinden yararlanın.
-
@Kamile-1 benim de başıma geldi, birinde sebebini anlamadığım şekilde attı, yarım saat tekrar giremedim. 2.sinde de iş yerleri adreslerini girerken önceden internetten bulup hazır etmediğim içi n bulup yazmak oyaladı sanırım, uzun sürdüğü için attı beni :) birkaç saat sonra ancak girebildim. Çok kişinin de başına geliyor merak etmeyin, sabah- akşam deneyin, düzeliyor. Kolay gelsin.
-
@ugursway ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim..mutlaka netleştireceğim :)
-
@Damlaybars https://www.youtube.com/watch?v=KH88Z3vC16o
bu videonun ortalarında veya ortadan bir süre sonra olabilir -artık orasını siz bulacaksınız- bununla ilgili cevap vardı. -
@Emre-Kurtulmuş Tamam şimdi anlaşıldı. Cevabınız için teşekkürler.
-
@gucarslan Çok fazla mülakat okuyorum abi o halde 2024-25ler birbirine çok benzer ayni sekilde 2026 ninda benzer olabileceğini düşünebiliriz o halde demi
-
@iibrahimd de ;)
-
@probist elbette var, sonuçta o ülkenin kotası dolabilir ve dosya kabul etmeyebilir.
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
28xxx'lerdeyim dosyamı hong kong'a taşısam şansım nedir sizce?
-
@gucarslan taşıdım
-
@gucarslan Bilgi için çok teşekkürler.
Belgeleri toplarken bir hata daha fark ettim. Ailem çocukken göbek adımı mahkeme kararıyla sildirmiş ancak bu hiç aklıma gelmedi ve "Have you ever used other names?" sorusunu "No" diyerek geçtim. Sonradan vukuatlı nüfus kayıt örneğinde görünce fark ettim.
Bunun için DS-260'ı tekrar açtırmak gerekir mi? Nüfus kayıt örneğinde zaten belirtilmiş, mülakatta mahkeme kararı gibi ekstra bir belge götürmek gerekir mi sizce?
Tekrar teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum