Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• selamlar, ben de 2008 öncesi lise mezunu olduğum içini diploma orijinalini de üniversiteye verdiğim için ve de lise kapandığı için o bilgilere ulaşamıyorum. Sadece üniversite diplomasını yazsam sorun olur mu?

• Okul bilgileri kısmına yurtdışında aldığımız dil okulu eğitimlerini eklemeli miyiz ? Ben Dublin’de dil okulu aldım 1 yıl. Yazmalı mıyım bunu kararsız kaldım.

• Merhaba tekrar. Incelemelerime gore geçtiğimiz senelerde Hong Kong gibi ülkelere dosya taşıma yapmış olan arkadaşlar var. Ama yine incelemelerime göre son 5 yıla ait Asya visa bulletin EUdan daha geride. Bu durumda Asya EU visa bulletini ele alıp mı henüz kendi bültenlerinde açılmamış numaralara mülakat veriyor? Mantigi, avantajları vb hakkında kısa bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

• Herkese merhaba, bugün Ds-260 formumu doldurdum. Bildiğim yabancı diller kısmını hızlı geçerken atlamışım orası hatalı oldu. Bir de sosyal medya hesaplarında Whatsapp beyanı yapmamışım ciddi bir sıkıntı olur mu?

• Merhabalar,

DV2026 talihlisiyim CN ise 20,XXX. Şu an çalışma vizesi ile Amerika'da bulunuyorum. Başvuruyu da Amerika'da yaptığım için şu an sistemde Kentucy'de gözüküyor post. Henüz DS 260'ı doldurmadım. Kanada vizem var, rahat bir şekilde Schengen alabileceğimi düşünüyorum Bükreş'te akrabalarım var. Süreci nasıl takip etmeliyim? Ayrıca DS260 doldururken konsolosluk olarak neresi işaretlemeliyim?

• @crazycells merhaba gmail adresimi özelden gönderdim. Bu form ile elimden geldiğinde ilgilenmeye çalışacağım. Sizin yardımlarınız için hepinize kendi özelimde teşekkür ederim. İyi Çalışmalar.

• @gucarslan yanitiniz için çok teşekkürler.

• @demetdemirsf Lise bilgileri girmeniz gerekiyor.
    Ben üni'den mezun olduktan sonra öğrenci işlerine gidip lise diplomamı oradan talep ettim. Fotokopisini aldılar ve diplomayı bana geri verdiler.

• ⭐⭐⭐⭐

@greenlife1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

herkese merhabalar. Green Card Case numaram 24.500 Vizeyi almak için maddi manevi her şeyi yapmaya hazırım. Bordo pasaportum var. Merak ettiğim tek bir şey var. Sizce ABD vizesi için bu case ile şansım var mı yoksa yok mu? Gerçekten hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Eğer şansım yoksa önüme bakacağım. Sevgiler.

Merhaba,
    Şansınızın olup olmadığını kimse önceden bilemez. Ancak önerim, son üç yıldır oturum şartı aramadan DV vizesi veren Viyana, Hong Kong veya Bangkok konsolosluklarından birine dosyanızı taşımanız yönünde olur.
    Sonrasında, dosya numaranızın (CN) aktif hale gelmesini beklemelisiniz. Hangi numaraların aktif olduğu her ay Travel.State.gov sitesinde yayımlanan bültenlerle belirlenir. Örneğin, 2025 talihlileri için EU kategorisinde şu anda sıra 17.500’lerde.
    Eğer dosyanızı taşırsanız ve her şey yolunda giderse, gelecek yıl yaz aylarında mülakat alma şansınız olabilir.

• ⭐⭐⭐

@demetdemirsf
    Selamlar ...
    Bucketlist..Sevgili DV2026 talihli dostum

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz konsolosluklarda yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@engineerqueen
    Selamlar dosyanızı dünyanın neresine taşırsanız taşıyın takip etmeniz gereken bülten cut-off numaraları EU için olanlardır..
    Hong Kong DV çekilişi için kontenjanı olmayan bir ülkedir. Dolayısıyla orada işlenen dosyalar ya dışarıdan oraya taşınan dosyalar yada Hong Kong ta ikamet eden başka ülkelere ait talihlilerdir.

• @zakaria çok teşekkürler

• Herkese merhaba. Bende 2026 talihlisiyim, CN 149XX olduğu için dosya taşımaya karar verdim. Bugün KCC’ye mail gönderdim ve dosyamın Hong Kong’a taşınmasını talep ettim. Yaklaşık 6 saat sonra aldığım cevap şöyle;

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

Fiziksel bir adres talebi var, bu geçtiğimiz senelerdede yaşanan bir durum muydu?

• arkadaslar merhaba tekrar, yukarida sorulmus ancak cevaplanmamis, dosya tasima islemi icin simdiden kcc’ye mail atilmasi sureci hizlandirir mi? Ve dosyasini daha once tasimis arkadaslardan akil almak amaciyla sormak gerekirse, sizce hangi ulke en mantikli ? benim ihtiyacim olan sey mulakat tarihini en hizli sekilde almak , maliyeti onemli degil , simdiden tesekkur ederim. cok fazla viyana gordum gecen seneki excel dosyasinda, acaba orada isleyis daha mi hizli gidiyor bu mulakat verilmesi hakkinda bilemedim. Iyi forumlar dilerim

• @probist Merhabalar mevcut tarayıcı önbellek temizleyin sorun devam ederse modemi kapatıp açın

• @ATS16
    Yine ben merhabalar evet dosyamızı Hong Kong a taşımaya kesin karar verdik ve cut off öncesi bu kcc ye mail atmak istiyorum . Mail örnekte var 4. sayfayı inceledim . Maili atmak için dogru bir zaman var mıdır yoksa hemen atmalımıyım. Çünkü bu adamların iki gün önce ellerine ulaşan ds260 formumu gördükleri bile mechul şuan.

Ayrıca KCC nin maile olumsuz geri dönüş yapmaları söz konusumu geçmişte örneği var mı olumsuz dönerse daha sonra tekrar mail atılmalımı yoksa başka bir yer taşımak için bir daha girişimde mi bulunmalıyız.

umarım bunaltmıyorumdur . belki üc bes kişiye daha sorularımız faydalı olur.

• Merhaba, DV2026 green card talihlisiyim ve 14 bininci sıradayım. Bu sıralamayla Ankara'da sıra gelemeyeceğini okuyorum ama aynı zamanda DS-260 formunu hızlıca doldurmamız gerektiği söyleniyor. Dosya taşıma da maliyetli ve riskli geliyor. Açıkcası ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Her durum için birbirinin aksi yorumlar var.

• ⭐⭐⭐⭐

@dmd bu başlığın 4.iletisini okumanız yararınıza olacaktır.

@gnollzy AOS ile süreci ABD içerisinde sürdürmenin maddi ve manevi zorlukları hususunda bilgi sahibi olmadan, hele ki yeni başkanlık yönetiminin göçmenlik hususundaki yaklaşımı ve ekstra incelemeler söz konusu olduğu bir ortamda talihliyi daha doğru yönlendirmek gerekiyor.

• ⭐⭐

@Rosa selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐

@lexture selamlar, hong kongta mulakata girmis biri olarak, ben dosyami haziran ayinda tasima yaptim. Ds260 formunuzu gonderdikten sonra dilerseniz bir sure hong kongta mulakata girmis forumdaki deneyimlere bir goz atarak sizleri nelerin bekledigini gorebilirsiniz. Sonrasinda kcc ye tasima icin mail gonderebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |