DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar iyi günler dilerim. Aklıma takılan bir soru mevcut aratma yaptım ancak bir sonuç çıkmadı sormak istedim. Şu andaki sıram ile Ankaranın gelmesi neredeyse imkansız ve yeşil pasaportsuz kişilerin tamamı neredeyse Hong Kong veyahut Bangkok'a taşıma işlemi yapıcaklar bende Ankara'dan sıranın gelmiyceğini bildiğim için taşıma işlemi yapmak istiyorum ancak Hong Kong ve Bangkok'da Ankara gibi olup bir anda düşük vize vermeye başlar ise örnek veriyorum Şu anda KCC ye mesaj atarak Bangkok'a taşıttım ancak çok yavaş ilerliyor bu durumda tekrar bir KCC mesaj atıp Hong Kong'a taşıtma yapabilir miyim. Yoksa süreci izleyip ona göre mi taşıma işlemini yapmalıyım çok teşekkürler.1
-
@gucarslan abi kaydoldu dogru yaptı mı bı bakarmısın
-
@Kerem-6, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, aile bağlantım nedeniyle hususi (yeşil) pasaport sahibiyim. DS-260 formunu bu pasaportla doldurabilir miyim?
elbette doldurabilir, vizeni de bu pasaporta alabilirsiniz.
-
@Bertan-Sezkek, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhabalar eşim ve bana dv2026 çıktı sıra numaramız 9000 e yakın biz ankaradan ümidi direkt kestik ve hong kong ya da bangkokdan bu süreci devam ettirmek istiyoruz. daha önce buralara gidip vize alanlar adım adım ne yapmamız gerektiğiyle ilgili bize yardımcı olabilir mi lütfen her detayı anlatın :)
elbette, size yapmanız gereken adımları tek tek anlatıyorum;
:right_arrow: foruma giriş yapın
:right_arrow::right_arrow: sonrasında bu başlığın ilk 4 iletisini okuyun ve anlamaya çalışın.
:right_arrow::right_arrow::right_arrow: sonrasında orada verdiğimiz linklerdeki dosya taşıma deneyimlerini detaylıca inceleyin, gerekirse not alın.
:right_arrow::right_arrow::right_arrow::right_arrow:sonrasında taşıma işlemleri için gerekli süreci yürütün ve dosyanızı taşıyın.bu eğer ilgili adımlardaki okuma işlemleri size zor gelecekse bir göçmenlik vukatı tutup, 5-10bin dolar arası ücret ödeyip sürecinizi içinden çıkılmaz bir hale getirebilirsiniz.
yardımcı olmamızı istediğiniz başka bir konu var mıydı?
-
@pigeon2628 peki neden viyana seçtiniz?
defalarca bulunduğunuz ülkenin konsolosluğunu seçmeniz gerektiğini yazdık.
şu an bir şey yapamazsınız. dosyanızı ankara'ya geri aldırabilmek hiçbir umudunuz olmasın. -
@ozzyosbourne konsolosluklara boş slot durumunu elbette ki soramazsınız, böyle bir şey yapmayın.
bu başlığın 4. iletisinde size nasıl ilelerlemeniz gerektiğini detaylıca anlattım.
kcc dosyanızı taşıdıktan sonra mülakat alıp almamanız tamamen o konsolosluğun insafına kalmış.
mülakat alana kadar konsolosluklarla iletişime geçmeyin.. -
@mruzum, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Kendim icin formu doldururken
Highest Level Of Education Completedsecenegi coktan secmeli olarak mevcuttu ancak esime doldururken bu secenegin olmadigini farkettim. Bu talihliye gore sorularin degisiminden mi kaynaklaniyor acaba?
formdaki sorular her aile bireyi için aynı olmayabilir.
kadınlarda askerlik sorusu, çocuklarda üniversite vs.
bu normal, gerekli kısımları doldurup submit edebilirsiniz. -
@onurfenci elbette hayır.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Kerem-6, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, aile bağlantım nedeniyle hususi (yeşil) pasaport sahibiyim. DS-260 formunu bu pasaportla doldurabilir miyim?
elbette doldurabilir, vizeni de bu pasaporta alabilirsiniz.
Eşim kendi formunu doldururken başka ad kullandınız mı sorusuna hayır demiş ve öyle submit etmiş formu. Şu an kızlık soyadını ve benim soyadımı bir arada kullanıyor resmi olarak da öyle. Bu çok büyük bir sorun mu?
-
@ugur077 submit edilmişse istediğiniz aman bu formu kendinize gönderebilirsiniz.
-
@gnollzy hayır değil. resmi olarak evli olduktan sonra bu tür konuların hiçbir önemi yok.
-
Merhaba Mülakat için Ankara yerine İstanbul Konsolosluğunu seçtim ve kaydettim meğerse Ankara olmalıymış eşim ve oğlumla çok kötü durumdayız lütfen bilenler yardımcı olabilir mi ne yapabiliriz gece uyumadık
-
@Scythep bu soruya evet ya da hayır demiş olmanızın hiçbir önemi yok.
sağlık muayenesinde gerekli aşıları zaten olacaksınız tekrar.
bunun için endişelenmeyin -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gnollzy hayır değil. resmi olarak evli olduktan sonra bu tür konuların hiçbir önemi yok.
Teşekkürler bilgilendirme için 🙏🏼 Resmiyette 5. Yılımız olacak bir sorun yok.
Ama başka isim kullanmadım demiş ve sadece kızlık soyadıyla olan ismini yazmamış. Şu an zaten hem kızlık soyadını hem benim soyadımı kullanıyor resmi olaral.
-
Merhabalar efendim benim CN12000 lerde
- honkong ve bankong a gidebilecek zamanım ve bütçem yeterli değil türkiyeye yakın hangi ülkelere gidebilirim.
- gittiğim ülkede bana sıra gelirmi yani 12.000 lere
- case number ım aktif olana kadar ne kadar zamanım var
Şimdiden çok teşekkür ederim .
-
@Kadir-Yüce, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba hızlı dönüş için çok teşekkürler. Önce uygunluk var mıdır diye email atıp, uygunluk alıp, daha sonra dosya taşıma talebinde bulunmak mantıklı olur o zaman. Eğer uygunluğu olmayan veya kabul etmeyecek bir elçiliğe 260 formunu doldurmak anlamsız olacaktır bu durumda.
Bu 3 lokasyona da ayrı ayrı mail atıp hangisinden ok alırsak 260 formunu o lokasyona hitaben doldurmak gerekir diye anladım o zaman.
herkesin bilgisi olsun diye bu şekilde yazıyorum
dv üzerine "sürecimi nasıl mahvettim" adından bir roman yazsam, senaryosunu yukarıdaki işlem üzerine kurgulardım.
en yapılmaması gereken şeylerin kısa bir bütünü.. muhteşem bir senaryo olur gerçekten.yapılması gerekenleri bu başlığın 4. iletisinde detaylıca anlattım, isteyen istediğiniz yapabilir ama; siz bu şekilde yapmayın diye belirtmek istedim ;)
ışık sizinle olsun
namaste! -
@engineerqueen her halükarda DS260 formunu doldurmanızı tavsiye ederim.
sonrasında abd'den dönmek zorunda kalırsanız o zaman DS260 için çok geç olur. -
@Mertkan-Şahin anneniz vize almayacak zaten, bu yüzden rahat olabilirsiniz.
hiçbir sorun teşkil etmiyor. -
@iibrahimd dosyanızı istediğiniz kadar taşıyabilirsiniz, bu işlemin bir sınırı yok.
yine ilk taşıma yaptığınız şekilde yapacaksınız işlemi.
cutoff öncesi kcc ile, cutoff sonrası konsolosluklar ile.. -
Merhaba dv2025 çekiliş sırası 9000 yakın arkadaşlardan dosya taşıma işlemi yapan varsa yardımcı olabilir mi nereye taşıdınız ve ne zaman taşıdınız birde kaç ay sonra randevu tarihi verildi sizlere şimdiden teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum