DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@kucurizm kazakistan hariç hiçbir konsoloslukta sorun yaşamazsınız, rahat olun.
-
@sangria forumdaki mülakat deneyimlerini okuyabilirsiniz, bunun için ücret talebimiz bulunmamaktadır ;)
-
@gucarslan çok teşekkür ederim sınırda sayılırım taşımak istiyorum dosyamı sadece bu hata beni korkutmuştu.
-
@ozangules62 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
sonra nikahınızla alakalı da sorunuza cevap vereceğim. -
@Muhammed-0 neyden korkuyorsunuz tam olarak?
evlenmekten mi yoksa DS260 formunu güncellemekten mi? -
@usadream viyana için imkanınız varsa viyana'yı tercih edin.
DS260 formunu da şu an hangi ülkede ikamet ediyorsanız orada doldurun, sonra taşıma işlemi yapacaksınız. -
@kucurizm tek korkunuz mülakat alabilmek olsun.
isminizi yanlışlıkla rıza silahlıpoda yazmadıysanız vizenizi alırsınız.. -
@ugursway teşekkürler. Bende Viyana konsolosluğuna mı taşısam bilemedim.
-
@gucarslan Evlilik sonrası eşimle severek evlendiğimize inanmayacaklarına
-
@Muhammed-0
Neden inanmasinlar? Iliski gecmisinizi kanitlayamayacak gibi misiniz? -
Arkadaslar ben Almanya'da yasiyorum ama mulakat icin DS-260 formunda Viyana'yi secmem de herhangi bi sorun olmaz degil mi?
-
@eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaslar ben Almanya'da yasiyorum ama mulakat icin DS-260 formunda Viyana'yi secmem de herhangi bi sorun olmaz degil mi?
Yasal oturumunuz neresi ise orayı seçmek zorundasınız.
-
@eternal-damnation
Selamlar, bu sekilde secebilirsiniz. Surecinizin gidisatina gore transfer secenegini degerlendirebilirsiniz. Bol sanslar. -
Sosyal platformlarda aktif değiliz. Lakin yüzlerce resim videolarımız var. İPhone da resimlerin konumu ve tarihi belirtiyor. Karşılıklı konuşma geçmişi vs vs. Telefon ile girmek yasak iken nasıl bunları kanıt gösterebilirim. Üç beş tane resimle ikna olmayacaklardır.
-
@Serapp
Boyle bir zorunluluk yok Serap hanim, DV2025 ozelinde bu sekilde ilerleyip vizesini alan bir cok talihli mevcut. -
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Internette arastirmistim ama bi bilgi bulamamistim. Okuyabilecegim bi kaynak var mi?
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Internette arastirmistim ama bi bilgi bulamamistim. Okuyabilecegim bi kaynak var mi?
Sayın @ugursway yasal oturumunuz Almanya olup DS260 formunda mülakat yeri olarak Viyana'yı seçebileceğinizi söylüyor. Bu şekilde yapanlar olmuş. İster Almanya yazıp sonra KCC aracılığı ile Viyana'ya taşıma yaparsanız, isterseniz bu şekilde ilerleyebilirsiniz. Risk size ait.
-
@Muhammed-0
Evliliginiz gercek bir evlilik ise endiselenmeyiniz. Gecmis yillarin mulakat deneyimlerini okudukca aklinizda soru isareti kalmayacaktir. -
İyi forumlar benim sıram biraz sıkıntı Ankara dan görüşme gelmeyeceği kesin, KCC ile taşıma yapmayı düşünüyorum ama nereye taşıyacağım bilemedim, en hızlı nereden alabilirim randevuyu bilen var mı Afrika ülkeleri vs de olur Aile ile alacağım
-
@gucarslan merhaba imza güncellemesi yaptım kontrol edebilirsiniz.
-
D deebee bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum