Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar ,
    Mülakatın kazanılması sonrası enazından 1 ay kala USCIS Hesabı açtırmanız ve 220 usd kişi başı ödemenizi yapmış olmanız lazımdır. .
    Daha sonra USA giriş sonrası başlayacak GREEN CARD basım işlemi işlemi için 2. bekleme süresi başlamaktadır.Özellikle 1 ay'ı dolduktan sonra 120 gün bekleme süresine girenler için heyecanlı bir süreç sizi beklemektedir. Takip durumunuzu öncelikle USCIS Status Check Online vasıtasıyla kontrol etmeniz lazım. Eğer 120 gün geçmiş ise UCDIS ofise başvurmanız gerekmektedir.

    Benim bu başlıkta USA ilk giriş ile 120 gün arası yapılacak işlemler ile ilgilidir. Green kartın Adrese nasıl teslim edileceğine dair takip nasıl yapılmalıdır. Bu metnin Türkçe Ve İngilizce metni aşağıdadır.

    Yeşil Kartınızın, İstihdam Yetki Belgenizin (EAD) ve Seyahat Belgenizin Teslimatını Nasıl İzlersiniz?
    Kartınızı veya seyahat belgenizi postaladığımızda ABD Posta Hizmeti (USPS) takip numaranız da dahil olmak üzere otomatik vaka güncellemelerini almak için bir Durum Durumu Çevrimiçi hesabına kaydolun.
    Size gönderilen postaların günlük görüntülerini almak için USPS (https://moversguide.usps.com/icoa/home/icoa-main-flow.do?execution=e1s1&_flowId=icoa-main-flow&referral=MG80)
    üzerinden Bilgilendirilmiş Teslimat'a kaydolun. Bilgilendirilmiş Teslimat ile şunları yapabilirsiniz:
    Beklediğiniz paketleri otomatik olarak izleyin
    E-posta ve metin uyarıları ayarlayın
    Posta operatörünüz için USPS Teslimat Talimatları 'nı girin
    USPS izleme bilgileriniz paketinizin teslim edildiğini gösteriyorsa ancak almadıysanız, derhal yerel postaneye başvurun. Unutmayın, kartınızı veya seyahat belgenizi başvurunuzda vermiş olduğunuz adrese postalayacağız (G-28 Formu, Giriş Bildirimi veya Vekaletname veya Vekalet Temsilcisi olarak görünme) üzerine temsilcinize posta göndermemiz istenmediyse.

    Başvurunuzu yaptıktan sonra posta adresiniz değişirse, adresinizi en kısa sürede USCIS ve USPS ile güncellemelisiniz. USCIS'e, USPS tarafından tanınan standart kısaltmaları ve biçimlendirmeyi kullanarak tam adresinizi verdiğinizden emin olmak için USPS Look Up ZIP Code aracını kullanmanızı öneririz.

    Adresinizi derhal güncellemezseniz, davanız gecikebilir, belgeleriniz kaybolabilir ve yeniden başvurup ücreti tekrar ödemeniz gerekebilir.

    How to Track Delivery of Your Green Card, Employment Authorization Document (EAD), and Travel Document
    Sign up for a Case Status Online account to get automatic case updates, including your U.S. Postal Service (USPS) tracking number when we mail your card or travel document.
    Register for Informed Delivery through USPS to get daily images of mail being sent to you. With Informed Delivery, you can:
    Automatically track the packages you're expecting
    Set up email and text alerts
    Enter USPS Delivery Instructions™ for your mail carrier
    If your USPS tracking information shows your package was delivered but you have not received it, contact your local post office immediately. Remember, we will mail your card or travel document to the address you provided on your application (unless you told us to mail it your representative on Form G-28, Notice of Entry or Appearance as Attorney or Accredited Representative).

    If your mailing address changes after you file your application, you must update your address with USCIS and USPS as soon as possible. We recommend you use the USPS Look Up a ZIP Code tool to ensure that you give USCIS your full address using the standard abbreviations and formatting recognized by USPS.

    If you don’t update your address promptly, your case could be delayed, your document(s) could get lost, and you may need to reapply and pay the fee again.

  • ⭐⭐

    ben green card ücreti yatırırken USCIS den hesap acmadan ücreti yatırmışdım kartı belirtdiğim adrese gelmişdi


  • @yapay-zeka green card ile işlemleri ds 260 işaretlediğimiz için normalde sorun çıkmaması lazım. Ancak son zamanlarda bazı adres hataları veya bekleme sürelerinin uzaması nedeniyle ne yazıkk ki bazıları için takip gerekmekte. US Immigration İlk giriş ile 120 gün arasındaki operasyonda ne oluyor sorusunun cevabını bir işleyişe bağlamış ve formülüze etmiş. Sanırım forumda Acil durumda ne yapmamız gerektiği ile ilgili bilgilerde bazı eksiklikler veya doldurulması gereken boşuklar var. Bu başlık sanırım sorunu kökten çözmüş olacak.


  • Bilgiler için çok teşekkürler.
    28 ocakta giriş yaptık. 2 hafta sonra benim ve 2 çocuğumun green kartı geldi.
    Ancak eşimin kartı 15 şubattan beri basım aşamasında görünüyor.
    Beklemekten başka yapılabilecek bişey var mı ?
    USCIS Ofis e gitsem yapılabilecek bişey var mı.

    Ben NJ deyim Eşim ve çocuklar TR de.


  • @Necatiarslan sizinle aynı durumdayız. Bende 27 ocak 2019 girişliyim. Biraz daha beklemekte fayda var.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Genelde yeni gocmenlerin boyle bir takip yapmasi gerekmiyor. Zaten sizden almis olduklari adrese kartiniz en kisa surede basilip gonderiliyor. 120 gun icinde karti alamayan kisiler illaki oluyordur, ama buyuk bir cogunluk kartlari kisa sure aldigindan bu kisilerin sikayetlerini duymuyoruz 🙂

    Eger kart 120 gun icinde gelmediyse, su siteden yararlanip tekrar kartin basilmasini istemek gerekiyor:

    Sureclerini ABD icinde geciren arkadaslarin kartlari zaten yasadiklari adrese gonderiliyor. Sureclerini ABD disinda geciren arkadaslar da ABD'de guvenilir bir adres bulup Green Card'larinin bu adrese gonderilmesini talep etmeliler. Siz ABD'de bu adreste yasamayacak olsaniz bile, bu adresi sonradan degistirmenizi tavsiye etmiyorum. Eger adres degisikligi yaparsaniz, kartin yanlis adrese gitme ihtimali dogar. Zaten sorun yasayan arkadaslarin cogu bu nedenle sorun yasiyor ve kart yanlis adrese gidiyor. (Bu problemi yasayan arkadaslarin sayisi azimsanmayacak kadar fazla) Bunu da engellemenin yolu, USCIS'ten yukarida sayin @redsat2000 'in verdigi linkleri takip edip adres degisikligi yapmak ve sonrasinda ise USCIS call center'i arayip (saatlerce hatta beklemeniz gerekse bile) adres degisikliginin yapildigini ve Green Card'in bu yeni adrese gonderilecegini onaylamak.


  • @redsat2000 USPS ekraninda zarfin s/b bir goruntusunu de gormeniz mumkun. Ayrica seceneklerde eposta ve sms ile haber almak gibi secenekler de mevcut.
    USPS Informed Delivery


  • Green card durumunun Ödemenin yapıldığı konumunda kalması nedeniyle durumumu öğrenmek için USCIS mesaj atmıştım. Gelen mesajın İngilizce ve türkçe metni aşağıdadır. Bu arada USCIS fee yapılmasına ilişkin hesap kaydının açılması haricinde myaccount.uscis.dhs.gov adresinden Kimliğinizi Doğrulanmasının yapılması gerektiğini farkettim. Bu hesabın açılması A Number & DOS (CASE) Numarasının yazılması sonrası Kimliğin doğrulanması (Verify Your Identity )konusunda bana kendim ile ilgili birçok soru sordu . Daha sonrası USCIS Inbox ve Kaydıma ilişkin yapılan bütün detaylar gözükmeye başladı. Artık USCIS den bütün işlemelere girebiliyorum. Randevu alabiliyorum,yazılmış olan adresimi yada Birçok başvuruyu yapabiliyorum.

    Gelen Mesaj Tercüme

    Sevgili UĞUR KILINC,

    05 Mart 2019 tarihli sorunuz için teşekkür ederiz.

    USCIS Göçmen Ücretinizin durumu ile ilgili olarak:
    Daimi Yerleşik Kartınızı, Amerika Birleşik Devletleri'ne girişinizden sonraki 120 gün içinde veya USCIS Göçmen Ücreti alındıktan sonraki 120 gün içinde (hangisi daha sonra olduysa) almalısınız.
    Daimi İkamet Kartınızı bu süre zarfında alamazsanız, lütfen USCIS İletişim Merkezi'ne başka bir soruşturma gönderin.

    Lütfen tüm başvuru sahipleri için aşağıdaki bilgileri sağlayın:
    • Tam adlar (hiç kullanılmış TÜM adlar dahil);
    • Doğum tarihi; ve
    • A-Dosya numarası
    Takip talebinin, başvuru sahibi küçük bir çocuksa, başvuru sahibi veya başvuru sahibinin ebeveyni / yasal vasisi tarafından sunulması gerekir. Bir USCIS Göçmenlik Hizmetleri Görevlisi Daimi İkamet Kartının durumu ile ilgili olarak sizinle irtibata geçecektir.
    Makbuz numaralarını e-postayla sağlayamadığımız için üzgünüz. Göçmen Ücreti için ödeme yapıldıktan sonra, onay sayfasında makbuz numaranız verildi.
    Daimi Yerleşik Kartınızın üretimini takip etmek için bir USCIS çevrimiçi dosyalama sistemi hesabı oluşturmanız ve kimliğinizi onaylamanız gerekir.
    • USCIS web sitesini ziyaret ederek bir USCIS çevrimiçi dosyalama sistemi hesabı oluşturun, myaccount.uscis.dhs.gov adresindeki USCIS web sitesini ziyaret edin.
    • Hesabınız oluşturulduktan sonra, “Giriş” sekmesinden “İşlemler” bölümünün altında “Kimliğinizi Doğrulayın” ı seçin.
    • A numaranızı ve DOS Case ID numaranızı girin
    • Tüm gereksinimleri gözden geçirin
    • Kimliğinizi onaylayın
    • Kimliğiniz onaylandıktan sonra, vaka ayrıntılarınızı görüntülemek için tam erişiminiz olacak
    Kimliğinizi daha önce onayladıysanız, hesabınıza giriş yapabilir ve my.uscis.gov/account/inbox adresindeki USCIS İletişim Merkezi'ne bir soruşturma gönderebilirsiniz.
    Adresinizi USCIS çevrimiçi dosyalama sisteminde güncellemeyi unutmayın ya da my.uscis.gov/account/needhelp adresindeki USCIS İletişim Merkezi ile iletişime geçin veya özel talep soruları için çevrimiçi hesabınıza giriş yapın ve bizimle my.uscis.gov/ adresinden bize ulaşın. hesap / gelen kutusu. Adresinizi ayrıca uscis.gov/addresschange adresindeki çevrimiçi aracımızı kullanarak ve yerel ABD postanenizi ziyaret ederek veya çevrimiçi hale getirerek ABD Posta Servisi ile güncellemelisiniz.

    Gelecekte, çevrimiçi dosyalamayı inceleyebileceğiniz, güvenli mesajlar gönderebileceğiniz ve durumunuzun durumu hakkında anında güncellemeler alabileceğiniz bir USCIS çevrimiçi hesabına kaydolmak için myaccount.uscis.dhs.gov adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesap bilgilerinizi görebilir ve istediğiniz zaman ve herhangi bir cihazda sorgulama yapabilirsiniz.
    Umarız bu bilgi yardımcı olur.

    İngilizce Metin,

    Dear UGUR KILINC,

    Thank you for your inquiry dated March 05, 2019.

    Regarding the status of your USCIS Immigrant Fee:
    You should receive your Permanent Resident Card within 120 days of your entry into the United States or within 120 days after your USCIS Immigrant Fee is received (whichever occurred later). If you do not receive your Permanent Resident Card within this time-frame, please submit another inquiry to the USCIS Contact Center.
    Please provide the following information for all applicants:
    • Full names (including ALL other names ever used);
    • Date(s) of birth; and
    • A-File number(s)
    Follow up inquiries must be submitted by the applicant or the applicant’s parent/legal guardian if the applicant is a minor child. A USCIS Immigration Services Officer will contact you regarding the status of the Permanent Resident Card.
    We regret that we cannot provide receipt numbers by email. After payment was submitted for your Immigrant Fee, your receipt number was provided on the confirmation page.
    In order to track the production of your Permanent Resident Card, you will need to create a USCIS online filing system account and confirm your identity.
    • Create a USCIS online filing system account by visiting the USCIS website at myaccount.uscis.dhs.gov
    • Once your account is created, from the “Home” tab, select “Verify Your Identity” under the “Actions” section
    • Enter your A-number and DOS Case ID number
    • Review all requirements
    • Confirm your identity
    • Once your identity has been confirmed, you will have full access to view your case details
    If you have already confirmed your identity, you may log into your account and submit an inquiry to the USCIS Contact Center at my.uscis.gov/account/inbox.
    If you move remember to update your address in the USCIS online filing system or contact the USCIS Contact Center at my.uscis.gov/account/needhelp or log into your online account for specific case inquiries and contact us at my.uscis.gov/account/inbox. You must also update your address using our online tool at uscis.gov/addresschange and with the U.S. Postal Service by visiting your local U.S. post office or going online.

    In the future, you can visit myaccount.uscis.dhs.gov to sign up for a USCIS online account where you can explore filing online, send us secure messages and get instant updates on the status of your case. You can see your account information and make inquiries any time and on any device.
    We hope this information is helpful.


  • Merhabalar,

    Konu ile birebir ilişkisi yok ama yine de bu başlığın uygun olacağını düşünüyorum.
    Green Card alımı benim için bir türlü tam çözülemeyen sıkıntı oldu 😞

    Ekim'de USA'ye giriş yaptım aradan 10 gün sonra da kartlarımızı göndermişler. Ben TR'de yaşıyorum, verdiğim adres eşimin USA'de kullandığı bir mail box idi.
    Kızımın ve benim ki kullandıgımız mail box a gelmiş (mail box Aramex'in shop and ship için kullanılan adresi idi), biz bunu USCIS hesabından takip etmedik aslında. Aramex'ten paketiniz geldi uyarısını alınca eşimle irtibata geçtiler 1. paket geldi, 2. paket için de beklemeye başladık gelmeyince 1 ay içinde sisteme baktık ve gördük ki aslında iki paket aynı anda teslim edilmiş.

    Uzuuun süren Aramex görüşmelerimiz sonrası, bize paketin kayıp oldugunu ilettiler 😞 kesinlikle yok.

    Ben bu arada USCIS ile yazıştım, en son bana gelen mailde dediler ki I-90 formunu doldur. Paket aslında verdiğin adrese ulaştı vs vs..

    Baya uzun oldu kusura bakmayın ama detayları bilirseniz daha iyi yardımcı olursunuz diye düşünüyorum 🙂

    I-90 formunu doldururken bana hiç ulaşmadı şeklinde işaretlemek zorunda kaldım çünkü hiç ulaşmadı ama bu onların hatası olarak değil benim gönderdiğim adreste yaşanan problemden kaynaklanıyor, adrese ulaştı dediğimde kaybolan green card üzerinden detay istiyor sistem (hiç ulaşmazsa para ödenmiyor ama ulaşıp kaybolduysa 540 dollar.). Bu şekilde doldurup yolladım, mesaj atmışlar biometrics appointment gibi bir şey, nerede olacağını döküman olarak bir kaç gün içinde sisteme yükleyeceklermiş ama Amerika adresi olur çünkü TR de böyle bir hizmet yok. Gelirken de yanına Green Card'ını getir demiş, benim Green Card'ım yok ki zaten 🙂 Acaba bunlar birbirinden bağımsız iki durum mu?

    Bir de benim DIV vize issue Date'ım 5 Haziran, Ex Date 14 Kasım, ve Ekim 20 gibi giriş yapmıştım. Green Card olmadan bu vize ile tekrar giriş yapabilir miyim? Üzerinde 1 senelik oturum izni gibi bir şey yazıyor?

    Benim gibi problemi olan kişiler varsa neler yaptılar, ne çözümler vardı yardımcı olurlarsa sevinirim.

    Biyometrik için yapılan görüşme bağımsız bir durum mu merak ediyorum.


  • Ek ve hatirlatma olmasi acisindan not dusuyorum. (keske metin ici aramalar daha detayli olsa 🙂 ).

    Alien Number ya da A- numarasi bizim gocmen vizeliler icin visa uzerinde yer alan Registration Number. Bazi yerlerde basina sifir (0) koyarak tamamlamak gerekebiliyor. Formlarda A- ile baslayan bosluklarda bu kullaniliyor.

    DOS veya Case Number ise 2018EU seklinde baslayan numaraniz (visa uzerinde IV Case Number) . Bazi durumlarda 2018EU sonrasinda sifirlar gerekiyor bazi durumlarda gerekmiyor.
    NOT: DOS veya Case Number aile bireyleri ve sizin icin son iki hane girilmeden yazilacak!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @efooja Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz? içinde söyledi:

    Merhabalar,

    Konu ile birebir ilişkisi yok ama yine de bu başlığın uygun olacağını düşünüyorum.
    Green Card alımı benim için bir türlü tam çözülemeyen sıkıntı oldu 😞

    Ekim'de USA'ye giriş yaptım aradan 10 gün sonra da kartlarımızı göndermişler. Ben TR'de yaşıyorum, verdiğim adres eşimin USA'de kullandığı bir mail box idi.
    Kızımın ve benim ki kullandıgımız mail box a gelmiş (mail box Aramex'in shop and ship için kullanılan adresi idi), biz bunu USCIS hesabından takip etmedik aslında. Aramex'ten paketiniz geldi uyarısını alınca eşimle irtibata geçtiler 1. paket geldi, 2. paket için de beklemeye başladık gelmeyince 1 ay içinde sisteme baktık ve gördük ki aslında iki paket aynı anda teslim edilmiş.

    Uzuuun süren Aramex görüşmelerimiz sonrası, bize paketin kayıp oldugunu ilettiler 😞 kesinlikle yok.

    Ben bu arada USCIS ile yazıştım, en son bana gelen mailde dediler ki I-90 formunu doldur. Paket aslında verdiğin adrese ulaştı vs vs..

    Baya uzun oldu kusura bakmayın ama detayları bilirseniz daha iyi yardımcı olursunuz diye düşünüyorum 🙂

    I-90 formunu doldururken bana hiç ulaşmadı şeklinde işaretlemek zorunda kaldım çünkü hiç ulaşmadı ama bu onların hatası olarak değil benim gönderdiğim adreste yaşanan problemden kaynaklanıyor, adrese ulaştı dediğimde kaybolan green card üzerinden detay istiyor sistem (hiç ulaşmazsa para ödenmiyor ama ulaşıp kaybolduysa 540 dollar.). Bu şekilde doldurup yolladım, mesaj atmışlar biometrics appointment gibi bir şey, nerede olacağını döküman olarak bir kaç gün içinde sisteme yükleyeceklermiş ama Amerika adresi olur çünkü TR de böyle bir hizmet yok. Gelirken de yanına Green Card'ını getir demiş, benim Green Card'ım yok ki zaten 🙂 Acaba bunlar birbirinden bağımsız iki durum mu?

    Bir de benim DIV vize issue Date'ım 5 Haziran, Ex Date 14 Kasım, ve Ekim 20 gibi giriş yapmıştım. Green Card olmadan bu vize ile tekrar giriş yapabilir miyim? Üzerinde 1 senelik oturum izni gibi bir şey yazıyor?

    Benim gibi problemi olan kişiler varsa neler yaptılar, ne çözümler vardı yardımcı olurlarsa sevinirim.

    Biyometrik için yapılan görüşme bağımsız bir durum mu merak ediyorum.

    Su basligi takip edebilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/307/green-card-yenileme-ya-da-degistirme-i-90-kaybolma-calinma-veya-i-751-i-829-kosul-kaldirma

    "lost" secenegini secmeniz ve ucret odemeniz gerekiyor.
    https://www.uscis.gov/system/files_force/files/form/i-90instr.pdf

    Aramex'ten paketleri alip actiniz mi? 3 Green Card yerine 2 Green Card mi gordunuz zarflarin icinde?


  • Merhabalar,

    Önümüzdeki haftalarda kısmetse ilk girişi yapacağız. DS-260 doldurma sürecinde bir adres vermiştik ama girerken bu adresi değiştirmek istiyoruz. Fakat henüz daha oturacağımız yer kesin değil ve girişten sonra bir daha değiştirmek istemiyoruz sorun oluşmaması açısından. Acaba USPS'den PO BOX kiralasak green cardlar buraya teslim edilir mi? https://www.usps.com/manage/po-boxes.htm bu adresten bakıyorum, doğru yere mi bakıyorum acaba?

    @crazycells @redsat2000 düşüncelerinizi bekliyorum.

    İyi günler,

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @met Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz? içinde söyledi:

    Merhabalar,

    Önümüzdeki haftalarda kısmetse ilk girişi yapacağız. DS-260 doldurma sürecinde bir adres vermiştik ama girerken bu adresi değiştirmek istiyoruz. Fakat henüz daha oturacağımız yer kesin değil ve girişten sonra bir daha değiştirmek istemiyoruz sorun oluşmaması açısından. Acaba USPS'den PO BOX kiralasak green cardlar buraya teslim edilir mi? https://www.usps.com/manage/po-boxes.htm bu adresten bakıyorum, doğru yere mi bakıyorum acaba?

    @crazycells @redsat2000 düşüncelerinizi bekliyorum.

    İyi günler,

    Mumkunse DS260 formunuzdaki adresi degistirmenizi tavsiye etmem; USCIS, P.O. box'lara Green Card'i teslim etmek istemediginden bir residential adres istiyor. Ama dagitimi yapan kisi bunu bilmediginden zarfin ustundeki adrese teslim etmeye calisiyor.


  • @met USCIS ve USPS @crazycells dediği gibi gerçek adres istiyor. Bu açıdan yazmak durumunda kalacağınız kişinin adresi USCIS ve USPS kayıtlı olması lazım. Öncelikle hiçbir şekilde adres değişikliğini tavsiye etmiyorum. En son işleminiz bitene kadar yani GC veya SSN gelene kadar değişiklik yapmamak en iyisidir. Ben başka bir eyalettte çalışmaya başlasam bile ilk etapta resmi MİAMİ adresini değiştirmeyeceğim.


  • Konu sıcağı sıcağına devam ederken bende adres ile alakalı bir soru sorayım. Benim DS-260 formunda belirttiğim adres NJ de fakat gideceğimiz yer TX, kendimize 2 haftalık bir yer ayarladık ve TX da şimdilik kesin bir adresimiz bulunmamakta. Girişte memur NJ adresini görünce doğal olarak adres ile alakalı soru soracaktır. Acaba hiç bir problemle karşılaşmamak adına adresi NJ de bırakmak mı mantıklı yoksa TX da güvenilir bir adres bulup adres değişikliği yapmak mı daha makul olur. Daha da önemlisi eğer adresi değiştirmezsem kapıdaki memur adres NJ de sen neden TX'a geldin gibi bir soru sorar mı?


  • @aytac59 Ben olsam CBP ye TX Permanent address NJ Temporary address for job opportunities olarak söylerim. Nowadays There is no revision for my permanent address diye ekleme yaparım.


  • @redsat2000 mantıklı bir yol gibi duruyor teşekkür ederim cevap için 🙂


  • @crazycells Peki DS-260'da verdiğimiz adresin posta kutusunda adımızın yazması gerekiyor mu? Adımız yazmasa da bırakırlar mı?


  • @crazycells Selamlar sistem beni I-90 a yönlendirdi, yazıştıgım USCIS yetkilisi de ama I-90 da USA'de olmanı istiyorlar, ben şu an TR deyim, bunu da açıkladım bilmiyorum ne diyecekler. Eşime zaten green card vermediler eksik döküman deyip, sadece 1 yaşındaki kızımınki geldi, paketin içinden sadece 1 dosya çıktı o da onunkiydi, zaten her birimize ayrı ödeme yapıldı ve ayrı ayrı postalandı. Aynı anda gönderilmesine rağmen Aramex kaybetti ve bulamıyor. Başlığa bakacağım ama sanırım TR de olup green cardı hiç gelmeyen direkt kaybolan olmadı.


  • @met Eğer post kutusu başkasına ait ise DS 260 formunda teslim adres kısmında adres haricinde C/O (in care of) ....... Alacak kişi yazılmalıdır. Böylece Posta geri gitemsi engellenir ve Adınızın yazması gerekmeyebilir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54
Çevrimiçi

39.8k
Kullanıcı

5.7k
Konu

418.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum